Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Zodicus

Zodicus
(fanatikus tag)

Ez tetszik, de az árára kíváncsi vagyok.

(#2) S.J.M.

S.J.M.
(senior tag)
LOGOUT blog

30000 óra lámpa élettartam, az már szép, 10x több mint a mostani projektoromnak!

Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

(#3) imibogyo

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Azért kiváncsi lennék, hogy 200 ANSI-ból, hogy hoznak össze élvezhető 200 hüvelyket.

Volt szerencsém LG HS201-hez, ami tényleg nagyon szuper kis készülék, szintén 200 ANSI-Lumen fényerővel, de azért maximumra nagyítva a képet 3 méterről, már érzékelhetően sötétedtek a szélek.

Persze nem az ilyen készülékek ellen beszélek, magam is ilyet szeretnék, csak ezen a 200 hüvelyken megakadt a szemem.

(#4) Borisz76 válasza S.J.M. (#2) üzenetére

Borisz76
(senior tag)

A LED fényforrásnak köszönhető a hosszú élettartam.

Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !

(#5) bandiras2

bandiras2
(senior tag)
LOGOUT blog

[EZ vékony.]

PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...

(#6) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

ezaz jó lenne már a LED teljes térhódítását látni:)

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#7) bandiras2 válasza bandiras2 (#5) üzenetére

bandiras2
(senior tag)
LOGOUT blog

-[itt a cikk is.] 43 mm vékony

[ Szerkesztve ]

PRESS ANY KEY TO CONTINUE AND ANY OTHER KEY TO QUIT - http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908 You laugh at me because I am different. I laugh at you because you are all the same...

(#8) imibogyo válasza bandiras2 (#5) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Már írták előttem is!
43mm kontra 33mm. Ez a vékonyabb. A Casio csak azért csalóka, mert annak A4-es a mérete, ezért arányaiban vékonyabbnak tűnik. Mondjuk a fényereje jóval nagyobb.

De az nem is pico projektor. :N

[ Szerkesztve ]

(#9) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak nekem szúrja a szemem, hogy nincs rajta hdmi? ne adj isten valakinek van egy hdmi-s mobilja, így rá tudná kötni...

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#10) doggie

doggie
(kvázi-tag)

Jó lett volna egy olyan képet szerezni róla, amiről látszik a mérete, nem csak elképzeljük az adatok alapján. Mondjuk mellé tenni egy gyufásdobozt, bármit. Bocs, de vizuális típus vagyok :-)

"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP

(#11) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

szép.. De az LG-nek van ami kb ezt tudja és ennél kisebb is asszem!

[ Szerkesztve ]

(#12) buzus válasza joergie (#9) üzenetére

buzus
(fanatikus tag)

Nem csak neked.. Miért spórolták le róla a hdmi-t?... :F

(#13) ^Clown válasza buzus (#12) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A projektoroknál én sem értem, hogy miért nem terjed a HDMI. Persze a D-Sub az alap, de azért ma már elég számmal vannak olyan laptopok és telefonok, amiken van HDMI (is).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#14) macilaci78 válasza ^Clown (#13) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Majd ha lesz hozzá csatlakoztatható akkumulátor, hogy a mobil eszközök mobilok maradhassanak. El tudnék képzelni egy dokkolót rajta külső akkunak, mint mondjuk a JVC videókamerákon, akár nagyobb méretben 2-3 órás üzemidőhöz. Bánja a kánya azt a plusz 40 deka súlyt és 2-3 centi többletet az egyik oldal mentén, ha a telefonos, notis projektoroláshoz nem kell konnektort keresni, hosszabbítót, miegymást.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#15) flexxx2

flexxx2
(tag)

Egy teszt jó lenne egy ilyenről.

(#16) M@trixfan válasza ^Clown (#13) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Házimozi projektorokon van mindegyiken, még belépő szinten is. Egyébként ez a 200 Lumen 200"-os képre jó kis halandzsa, 100"-ra sem elég. Erre jön még rá, hogy maximális fényerőnél 200 Lumen ami általában a legrosszabb képminőséget jelenti a kontrolálatlan színhőmérséklet miatt.

twitter: MatrixfanLive

(#17) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

húú de jó, csak ez hiányzott az életemből :DDD
ezért nem vettem még projektort mert vártam, hogy mikor jelenik meg egy vékonyabb kivitel
:))

(#18) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nagyon tetszik,viszont a fényereje azért megkérdöjelezhetö,hiszen 200" már szerintem nézhetetlen

(#19) mflex

mflex
(senior tag)

Szívesen tesztelném! :)

http://hardverapro.hu/apro/jbl_tlx_180_a_brutalis_audiophile_paros/hsz_1-50.html

(#20) elefant válasza M@trixfan (#16) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

ebben sok igazság van...

(#21) superecneB

superecneB
(őstag)

Nem hogy inkább egy normális supportot csináltak volna meg :DDD

(#22) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Az RGB LED technológiát alkalmazó modell lámpája 30 000 óráig bírja a strapát.

ez szerintem hülyeség, ha RGB-ből keverné a "fehér színt" akkor abból borzasztó kép lenne, legalább is a 3 rétegű LCD olyan diffrakciót csapna hogy kiszivárványosodna a képpont környéke.

Simán fehér led, egy korrekciós színszűrővel. remélem tévedek :U

A fényereje meg kevés a 200"-hoz, legalább is ha lényeges hogy láss is valamit ;]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#23) hmmmmm válasza imibogyo (#8) üzenetére

hmmmmm
(újonc)

Az egy normál projektor új típusú fényforrással. Hozzáteszem, hogy lehet jó a fényereje, azonban a színei iszonyú rondák és nem mellesleg hangos is.

Az mindenesetre üdvözítő, hogy végre olyan projektort is kapni, aminek a fényereje 2000 ANSI és afölött van, valamint a lámpája 20.000 órás.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.