Trust: külső hangkártya USB felülettel

Hirdetés

A Trust hamarosan piacra dobja 510EX USB 5.1 Sound Expert External nevű külső hangkártyáját. Az eszköz USB porton csatlakozik a számítógépre, a szükséges tápfeszültséget is innen nyeri, vagyis külön hálózati adaptert nem igényel. A hangrendszer támogatja az 5.1-es hangzást, de a (szoftveres) virtuális 7.1 révén nyolc hangszóró használatára is mód nyílik.

A Trust 510EX USB 5.1 kompatibilis az EAX 2.0, a DirectX, az A3D és a DirectSound3D szabványokkal. A kívánt hangszín és térhangzás állítására szoftveres vezérlő kínál lehetőséget. Az Environmental Sound szolgáltatás segítségével a játéktér hangzása (pl. zárt/nyitott tér) és a lejátszott zene keverése (pl. dance, rock, jazz stb.) állítható be. A karaoke-funkció a felénekelt hangot női, férfi, szörnyeteg vagy rajzfilmfigura hangjává alakítja át. Az eszköz tetején található Mute gombbal a hang átmenetileg elnémítható.

Az első, a hátsó és a középső/basszus hangszórók számára rendelkezésre álló kimeneteket vonali bemenet és mikrofoncsatlakozó egészíti ki. A be- és kimenetek egyaránt 48 kHz mintavételezésű, 16 bites hangot képesek kezelni, a jel/zaj viszony 102 dB-lel jónak mondható. A dobozban a külső hangkártya mellett USB-kábel és meghajtókat, szoftvereket tartalmazó CD található; ajánlott kiskereskedelmi ára 14 490 Ft.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés