Újabb "szórakoztató" MSI notebook érkezett

Az MSI elsősorban otthoni szórakoztatásra tervezte új, EX623-as mobil számítógépét. A gyártó Entertainment sorozatát gazdagító modell WSXGA felbontású, 16:9-es képarányú, 16 colos kijelzővel érkezik és a moziélmény fokozása érdekében megtalálható rajta a Cinema Pro gomb is. Ennek használatával, filmnézés közben a notebook kijelzője és beépített mélynyomóval felszerelt hangrendszere "mozi üzemmódra" kapcsolható át. A készüléket a gyártó 2 GB DDR2-es rendszermemóriával és Core 2 Duo processzorral látja el, előbbi igény szerint akár 4 GB-ig bővíthető.

Az EX623 tömege a hatcellás akkumulátorral együtt 2,7 kilogramm, készülékháza 374 x 246 x 35 milliméter. Megjelenítés terén a gyártó az NVIDIA GeForce 9500M GS 512 MB saját memóriával gazdálkodó grafikus vezérlője mellett döntött és szórakoztatásra tervezett modellhez méltóan, HDMI csatlakozóval, illetve opcionális Blu-ray-meghajtóval is felszerelte. A beépített webkamera felbontása 2 megapixel, a merevlemezválaszték 160, 250 és 320 GB-os SATA HDD egységeket takar.

A mobil számítógép vezeték nélküli kommunikációs lehetőségeit Wi-Fi (802.11 a/b/g), illetve opcionális Bluetooth 2.0+EDR, a vezetékes változatokat a már említett HDMI mellett három USB 2.0, eSATA, D-Sub, Ethernet, mikrofonbemenet és hangkimenet képviseli. A Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel megvásárolható notebook felszereltségi listáján az ExpressCard foglalat és memóriakártya-olvasó is megtalálható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés