MSI notebook bőrkötésben

Hirdetés

Puha tapintású, barna vagy szürke bőr- és szálcsiszolt alumíniumborítása teszi egyedivé az MSI frissen bemutatott PX600-as mobil számítógépét. Tervezésekor a gyártó fokozott hangsúlyt fektetett az eleganciára, valamint a minőségi alkotóelemekre, belsejében pedig Intel Centrino 2 platformra épülő hardverelemek lakoznak. A 15,4 colos kijelzővel szerelt notebookot Core 2 Duo processzor hajtja, a grafikus feladatokról NVIDIA GeForce 9300M GS kártya gondoskodik 256 MB DDR2-es saját memóriával.

MSI PX600
[+]

A PX600 rendszermemóriája maximum 4 GB (DDR2) lehet, az adatok tárolására 320 GB-os merevlemezegységet kínál a gyártó. Hatcellás akkumulátorával együtt a készülék 2,7 kilogrammot nyom, készülékháza 360 x 259,5 x 37,5 milliméteres. Kommunikációs lehetőségei között megtalálható az alapfelszereltséghez tartozó Wi-Fi (802.11 a/g/n), FireWire, HDMI, eSATA, 2 USB 2.0, LAN, illetve D-Sub és az opcionális Bluetooth 2.0+EDR lehetőség is. A beépített webkamera felbontása 2 megapixel, a kártyaolvasó SD, MMC, MS és XD kártyákat fogad.

MSI PX600
[+]

A DVD-meghajtó felár ellenében Blu-ray egységre cserélhető, és ahogy azt már megszokhattuk, kilenccellás akkumulátort is csatasorba állíthatunk a hosszabb üzemidő érdekében. Amennyiben ez is kevésnek bizonyulna, a gyártó ECO Power Management rendszerének segítségével egyéni igényeinknek megfelelően öt lépésben (játék, mozi, prezentáció, iroda, turbó akkumulátor) szabályozhatjuk az energiafelhasználás mértékét. A Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel érkező MSI PX600 Prestige Collection notebookhoz elegáns bőrtáskát is vásárolhatunk. A készülék vételára és pontos megjelenési dátuma jelenleg ismeretlen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés