Ez sül ki a Star Wars és a PlayStation 4 találkozásából

Ed Zarick híres arról, hogy az éppen aktuális konzolokat hordozható formába ülteti, majd ezeket rendelésre elkészíti. A PlayBook 4 is egy ilyen rendszer, hiszen gyakorlatilag egy hordozható PlayStation 4-ről van szó, de megemlíthető a PlayBox 4 One is, amely a PlayStation 4 mellett egy Xbox One konzolt is tartalmaz hordozható formában. Utóbbi felújított verzióját ráadásul a nagy érdeklődésre való tekintettel pár hete rendelni is lehet, ahogy természetesen a PlayBook 4 is igényelhető pár hónapja.

Ed Zarick azonban különféle rajongói igényeket is teljesít, és így született meg az R2-D2-s PlayBook 4, amelynek több eleme is egyedi, így 3D-s nyomtatással készült R2-D2-ról mintázva, és ebben az astromech.net fóruma segített, a jól ismert hangok megszólaltatásáért pedig egy Adafruit WAVEShield felel.

Mivel az R2-D2-s PlayBook 4 egyedi igények szerint készült, így valószínűleg nem lesz általánosan rendelhető. Minden bizonnyal a Star Wars mintázatok és hangok miatt erre jogi lehetőség sem lenne a licenc kifizetése nélkül. A mod azonban ismét fantasztikus lesz, az R2-D2 rajongók számára már a videót is öröm lesz végignézni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés