Hát ezek már fél éve elérhetőek!Mi itt az új? 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Hát ezek már fél éve elérhetőek!Mi itt az új? 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

az hogy hivatalaosan is behozta őket a Samsung az országba

7500 ös olyan BangO kinézetű...
Feketében talán mégjobb lenne..
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
"Tíz darab eltérű tudású modellel "
Szerintem marhaság. A facebook ilyen szintű eröltetésétől már a szőr is feláll a hátamon.
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

A faszbúktól kb. annyira lesz smart egy TV, mint a barátokközttől vagy a mónikasótól... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Asus P5QL-E; Celeron E3300@3,9GHz; 4×1G DDR2 800 Kingmax; SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB
(#6) pumpika666

a D5500-as modellt használom, youtube-t kipróbáltam pár hete, mondom, ha már van ilyenem 
hááát, lassú, nehézkes kezelés, qwerty bill nélkül használhatatlan, a regisztrálást amíg elvégeztem és bepötyögtem a mail-címemet, addig lement a nap 
ezek istenigazából arra jók, hogy vakítsák a parasztot 

Ezért vettem D5000-et 
[ Szerkesztve ]

én a lejátszóról beszéltem, nem a tv-ről 
tv egy régi LG 42LH3000 

Abban a gyárban dolgozok, Nagyváradon ahol ezeket a lejátszókat készítik, 150 Euro fizetéssel, rabszolga körülmények között és mindenkit arra kérek, hogy bojkottálja e termékeket, nem azért mert rossz a minőségük hanem a fenti okok miatt!
Viva la Revolucion!
Képet csatolj.
http://www.facebook.com/princzautok

sokáig nem kell, majd úgyis viszik át indiába, ahol nem 150, hanem 50-60 euróér eldolgozgatnak majd a hinduk
Ha minden terméket bojkottálna az ember, amit nevetséges fizetésért gyártanak valahol, akkor szerintem egy csomó mindenről le kéne mondanunk. 
[ Szerkesztve ]
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Ohh értem már!