Nagyon jó
1,8-as hoz is felhasználható.Ez nagy előny szerintem.-Jók a samsung megoldásai,az ssd-ék terén is.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Nagyon jó
1,8-as hoz is felhasználható.Ez nagy előny szerintem.-Jók a samsung megoldásai,az ssd-ék terén is.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Szerintem az idő a Samsungot fogja igazolni abban, hogy ki kellett lépni a hdd piacról. Ha minden összejön, piacvezetők is lehetnek. És itt már kezdem érezni az árak csökkenését is, ami a legpozitívabb jel számomra.
Szerk: És a teljesítmény/kapacitás is elegendő lenne nekem.
[ Szerkesztve ]
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház
Miért sima OCZ Vertex-el lett összehasonlítva? Mert a Vertex 2 jobbat mutatna?
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

"Szerintem az idő a Samsungot fogja igazolni abban, hogy ki kellett lépni a hdd piacról."
Hát, még ha így is lesz, az az idő még nagyon sokára jön el.
A Samsung azért lépett ki, mert a saját részlege nem volt nyereséges, nem azért, mert magában a HDD technológiában nem látott több potenciált.
[ Szerkesztve ]

Alakul ez az SSD piac. Kicsit még mindig kuriózum, főleg az árak miatt, de azért egy ilyen vagy ehhez hasonló beépítése "rendszervinyónak" inkább dob egy mai gép teljesítményén, mint kb. bármi más. Ebben a mezőnyben pedig úgy tűnik, hogy Samsung igen előkelő pozícióba tornázta fel magát ezzel a darabbal (is), főleg ha a "valós" 1,8"-as méretet is számításba vesszük, mint lehetőséget.
CoVboy Forever!
Igen .... 
>> ЯeSpΞkT <<

"Hát, még ha így is lesz, az az idő még nagyon sokára jön el." Szerintem nincs sok ideje a HDD-nek,átlag felhasználói szemmel.a legtöbb embernek bőven elég pl 80Gb a rendszer számára,és ugye azSSD elég nagyot dob a gyorsaságon/sokszor többet mint egy erősebb CPU /
ami ugye mindenkinek sokat számít.És ugy néz ki hogy esik az ár rendesen.szerintem 1 év múlva abszolút elérhető áron lesz pl 80gb a elhsználók nagy százalékának is. tárolásnak meg ugye marad a HDD.
Vertex 2 eredményeink egyelőre nincsenek, mivel eddig egyetlen korábbi SSD tesztben sem szerepelt ilyen SSD. Majd ha az új SandForce-okra kerül a sor, akkor megpróbálunk abból is szerezni egyet és belerakni a tesztbe referencia gyanánt. Természetesen a mostani Samsung eredmények ott is helyet fognak kapni, így majd összevethető lesz azokkal is. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Én is inkább 1 max. 2 évet mondanék, mire tényleg mainstream lesz az SSD. Tehát nem olyan nagysokára. Tárolásra viszont még hosszú ideig a HDD tűnik a legjobbnak.
CoVboy Forever!

Egyet értek 
Sőt. Ha teszem azt egy laptopba 128GB-os SSD kerül, sok embernek tárhely gyanánt is elég lenne. Esetleg vesz hozzá egy külső vinyót.

7sec photoshop betöltés, vagy az összes együtt?
Csak mert nálam a PS (igaz beépülőkkel) 20sec mire betölt SSD-vel is.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

<Troll>Jézus ereje, megijedtem ettől az orbitális reklámtól a háttérben, látom a samu megvette az oldalt kilóra
</off>
Az utóbbi két SSD tesztből nagyon hiányolok egy Sandforce SF-2200 vezérlővel szerelt háttértárat.Elvégre már régebb óta kaphatók mint a samu vagy az intel megoldása és mégse semmi. 
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Nektek is igy jelenik meg a forum?
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

Igen, kivéve hogy felül van még egy flash reklám is a fehér paca helyén.
Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

mar mult het ota par oldal ilyen. tiszta ip.n.

nálam legfeljebb csak tetszett plecsnit kapott volna. 
a vertex 3 min. kétszer ilyen gyors és 65-70 ezer.

Márketing... Jót tesz az oldalnak.
Alakulnak az ssd-k. És az árak jót estek.
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

A "min. kétszer ilyen gyors" csak sejtés vagy bizonyított tény? Mert kíváncsi lennék számokban mit tud ezekkel szemben, ezért is hiányolom a tesztekből.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Teljesen értelmetlen 2-3x gyorsabb SSD, teljes rendszer alig kamatozik belőle valamit.
Sebesség további tuningolása helyett az árra kellene rámenni.

És mire kell neked az a "kétszer ilyen gyors" sebesség, amiért kiadnál +10-15ezret?

Üdv!
Egy ilyen ssd használatának mik a feltételei a többi hardverre nézve? Egy sima alaplap amin van sata vezérlő már elegendő a beüzemeléshez?
[ Szerkesztve ]
Intel & ATI

Igy nezett ki, amig be nem mutattam az adblock baratomnak 
[ Szerkesztve ]
http://tinyurl.com/kircip

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

öööö, hát a hivatalos adatok szerint 550 mb/s, ha a samsung adatlapját vesszük alapul, az 250 mb/s.
anandtech-en írogatnak róla, itt van egy beszédes grafikon. 
[link]

Igen, elegendő, semmi extra nem kell hozzá. Tulajdonképpen "kívülről", azaz a gép szempontjából ez egy HDD.
CoVboy Forever!

ár/teljesítmény az csak fontos, nem? ha már kiadok egy nagyobb összeget, akkor nem baj, ha 10-15 ezer forinttal drágább, de "papíron" kétszer gyorsabb! 
[ Szerkesztve ]

Köszi! 
Intel & ATI

Hát ezaz hogy csak papíron gyorsabb kétszer, valószínűleg. Akkor meg mégsem lehet olyan jó az ár/érték aránya. Nekem legalábbis nem érne meg +10-15ezret az hogy 3 másodperccel hamarabb töltsön be a Windows.

Karácsonyra vagy jövő márciusra ha leesne 30.ezer ft-ra vagy a közelébe az ára megérős lenne lassan afelé tendálunk.
256 gb legyen akkor 55000 ft akkor 2015 ig eljutnánk a 1Tb ssd-ig olyan 50000Ft körül.
Természetesen Magyarországon sajnos itt még mindig magasabbak az árak mint külföldön.
El vagyunk adósodva sajnos.
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!
tisztára startlap.hu dizájn, először azt hittem rossz oldalt hoztam be 
de legalább a tesztből kiderültek a teljesítményadatok, ha már samsung oldalán nem tüntették fel. 

BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet
Kétszer ilyen gyors legjobb esetben is csak a szintetikus (leginkább lineáris) műveletek esetében lehet. Fogadni mernék, hogy a Vertex 3 sem lesz képes fele ennyi idő alatt megbirkózni a valós felhasználást alkalmazó mérésekben.
Azt pedig már régóta tudtuk, hogy egy SSD-vel jóval gyorsabban áll fel a rendszer mint egy HDD-vel. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
pont ennek a kistesója a 64 gb -os 470 -es és a kingston v100 -asa között variáltam de végül a v100 -at választottam
kíváncsi leszek jól tettem -e

Nálam 15"-os monitoron 1024x768-ban is létszik, igaz csak kb. 20-20 pixel kétoldalon. Az az érdekes, hogy aktív a reklám blokkoló, mégis beadja...
Mondjuk ha minden PH!-s oldal így jönne be, akkor lehet, hogy kikapcsolnám.
(Üzenem ez utóbbit a moderátoroknak is, meg az oldal üzemeltetőinek is, mielőtt beletörölnek a hsz-embe.)
[ Szerkesztve ]
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

Pont ezt akartam írni...minden ssd tesztben a sima vertex eredményei vannak...
Nekem vertex 2-m van és kíváncsi lennék mit tud az újabb ssd-khez képest..
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
Jó kis SSD lett. Az ára is elég barátságos. Meglátjuk később, hogy fognak alakulni az árak!
Mert egy sima háttér...
az angol oldalukon fent van a részletes infó az ssd-ről: [link]
azt viszont nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet ezt felvezetni a magyar felületre is, ha már ennyit költenek marketingre, ilyen "apróságokra" is érdemes lenne figyelni...
BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet

Ha csak 3másodperc lenne az eltérés, akkor tényleg nem érné meg... Senkinek. Lehet, hogy mégse 3 másodperc az eltérés? 
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

Korrekt kis cucc. Pont jó lenne a laptopomba. 
(#42) kenesei1982 válasza osztraksajt (#41) üzenetére

Nekem is ennek a szériának az OEM verziója van a gépemben.Fasza kis cucc.
Mert mi másra is törekedne minden, örökös létezésének tudatában levõ lény, mint a saját pusztulására? - Asimov

Azért nem semmi hogy mennyit elkérnek néhány darab ICért , amit valószínű hogy fillérekért gyártanak le
[ Szerkesztve ]
Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio
(#44) osztraksajt válasza Armagedown (#43) üzenetére

Végülis a gyártósor, meg a kifejlesztése is ingyen van. 
Ez az új reklámforma fényévekkel jobb, mint egy ugráló Flash szar. 
Az SSD ennyiért tényleg jó vétel. 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D
Igen, a magyar oldal rém informatív
. Jó kis ssd ez, én is mostanában nézegettem őket, csak a samu-nál pont az nem tetszett, hogy nincsenek részletes adatok. Most egy A-Data S599 64 GB nyúzok, hogy mennyit gyorsul a rendszer tőle. Ja a főnök Dell E4200 gépében gyárilag samsung SSD van, de tök pucéran beépítve
.
Az nagyon szimpatikus, hogy igazából csak 1.8"-os, más gyártónál pofátlan felárat elkérnek ezért.
[ Szerkesztve ]
Laci

"Ezután a RAMDiskről feltelepítettük a Photoshopot, ergo az SSD-k írását teszteltük, de ez felhasználóközelibb mérés, mert egy telepítés idejét mértük le. Látható, hogy a Samsung itt bizony az élre tört." - Ez a megfogalmazás nagyon tetszik, azt várná az ember, hogy tényleg, oszt csak 2-3 másodperc az előnye az ún. középmezőnyhöz képest. Főleg, hogy azt a két másodpercet észre sem lehet venni a valóságban, max stopperrel. 
De az ajánlott minősítéssel egyet kell értenem, mert tényleg egész jól sikerült. Szerintem azért hagyták le róla a SATA3-at, hogy legyen hova fejlődniük... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''
Jó kis cucc. Tervezem egynek a megvételét, csak várom, hogy essenek az árak egy picit. Egyébként még dizájnos is a számomra ... 
Üdv. DJ WOKKY

oké, akkor valakinek nem éri meg a felárat az elméleti (vagy gyakorlati) sebesség. 
[ Szerkesztve ]
Kölcsön adjam az OCZ Vertex 2-es SSD meghajtóm?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung