Ötödik generációjához ért a Panasonic agyonüthetetlen Toughbook CF-19 modellje

Jól sikerült konstrukció volt – illetve még mindig az – a Panasonic megerősített notebookja, a Toughbook széria CF-19-es modellje, melynek immár az ötödik verziója érkezik. A külső szinte teljesen változatlan megint, de a jól bevált formán úgy tűnik, a gyártó nem akar változtatni. A CF-19mk5 (azaz Mark 5) készülék belsejében azonban jelentős frissítést vittek végbe, amitől teljesítménye a tavalyi modellhez képest nagyot ugrott ismét.


[+]

Immár a második generációs Intel Core i processzorok kerülhetnek a tabletbe, egészen pontosan a 2,5 GHz-es Core i5-2520M típus, ami mellett az Intel HD 3000 GPU felel a grafikus megjelenítésért. A memória alapeseten 4 GB-os, tárolóként kérhető 500 GB-os HDD, illetve 128 vagy 256 GB-os SSD is, a hálózati eszközök sorában pedig Wi-Fi kártyát, Bluetooth adaptert és 3G modemet találhatunk.


[+]

Kijelzője egyébként 10,1”-es képátlójú, és mint említettük, tabletről van szó, így kifordítható is, és ennek megfelelően érintőpaneles. Az akkumulátora a gyártó szerint nagyjából 9 órás működést tesz lehetővé. A Toughbook CF-19mk5 árusítása a hónapban megkezdődik már, az ára viszont nem éppen a hétköznapi felhasználókra lesz szabva, az alapmodellért is nettó 2950 eurót kell fizetnünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés