Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) syberia

syberia
(fanatikus tag)

Érdekes lett a dizájn, nekem egy gyereklaptop ugrott be elsőre :DDD
Persze a látszat csal, ezen kalapáccsal is lehetne zongorázni.

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#2) valaki654 válasza syberia (#1) üzenetére

valaki654
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A design maradt a régi.

(#3) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Eredetileg katonai célra készült játékszer,netán túlélőtúra vezetők elengedhetetlen társa a jungelben?? :U

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#4) blackrulz válasza Daert (#3) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

vagy olyan munkákat végző emberek célszerszáma akik porban, piszokban dolgoznak, és lehet hogy elered közben az első és kap pár cseppet.

pl vaszerkezet építőknél a mérnökök, épületgépészek, és még van egy pár ahol egy normál laptop elhalna 3 hónap alatt.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#5) Peter13 válasza blackrulz (#4) üzenetére

Peter13
(tag)

Igen, múltkor a BT (BRitish Gas) csávó is valami nagyon hasonlót halászott elő, hogy megnézze van-e raktáron az a kütyü, ami a kazánhoz kell. Nem viccelek, tényleg a szerszámosládából kapta elő, a csavarkulcsok, kalapács meg a "satöbbi" mellől... :)

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#6) xedos válasza valaki654 (#2) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Régebben érdekeltek ezek a gépek...
Most volt nálunk egy darabig. Lehet, hogy strapabíró, de nagyon nehéz!
Több céggel beszéltünk- ha vigyázol rá (és elég a netbook) legfeljebb veszel 2-3notit az árából. Persze vannak olyan helyek ahol nem alternatíva... vízes hely stb...

Nálunk most van folyamatban valami ilyen kütyü beszerzése-tesztelése...
Lehet, hogy iPad vagy androidos tablet lesz! Ezeket egyszerűbb használni a terepen.

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#7) edward2 válasza Daert (#3) üzenetére

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Mi például a repülőn szerelés közben ilyet használtunk.

(#8) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Agyonüthetetlen. Winyóval. Haha. Talán az SSD változat.

Sokan tudják, az SSD-t nem szeretem. De van olyan hely, ahol szinte csak az jó. És ez igen, ilyen.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#9) Kronos3000

Kronos3000
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ronda,és nagyon drága,10-másik ára,és addig azért nem fog tartani...

Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...

(#10) erdoke válasza Kronos3000 (#9) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ehem, milyen új Core i5-ös tabletet veszel nettő 269 euróért? És igen, ez bármelyik másikhoz képest tízszer (százszor) annyi ideig tart bizonyos körülmények között. Na pont olyan körülmények közé szánják, és azoknak éri meg beszerezni. Láthatóan sokaknak borzasztóan nehéz ezt felfogni, bizonyára a 90 ezres Acer "laptopokon" nevelkedtek...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#11) syberia válasza valaki654 (#2) üzenetére

syberia
(fanatikus tag)

Nem vagyok naprakész, akkor azt is gyereklaptopnak nézném :B

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#12) .mf válasza syberia (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Nem csak a cikkben írják kiemelten, hanem a címben is benne van, hogy már az ötödik generáció hardver cserélődik ugyanazon külső alatt :DDD

---

Inkább a business-rugged szériára férne rá frissítés, a kisebb-hordozhatóbb darabok fele még C2D, a 12.1" XGA helyett is jöhetne nagyobb felbontás is, és azt az idétlen kör alakú touchpadet is elfelejthetnék. Illetve lehetne valami kettő (business rugged és fully rugged) közti átmenet is. Továbbá ha HDD helyett csak SSD lenne, akkor a csillapítókeretet és fűtő-hűtő-szálakat kivéve nem kéne ilyen bumfordi vastagnak se lenniük.

(#13) Daert válasza blackrulz (#4) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

1-2 éve olvastam egy cikket amiben szintén egy fizikai behatások ellen védett "notebook"-ról volt szó amit a hadsereg számára készítettek és elsősorban a harckocsik kommunikációjára-navigációjára használtak.Azt hittem ez ennek a civil megfelelője.Bevallom homályos emlékeim vannak róla,ezért is kérdeztem.Mindezek mellett teljesen megértem hogy a terepen dolgozó mérnökök számára megfelelő munkaállomás mivoltát.
Én igazából világjáró kutatók munkájához gondoltam akik szélsőséges környezetben dolgoznak.

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#14) Z86

Z86
(őstag)

Egyszer láttam ilyen gépet élőben, egy nagy hazai telekommunikációs cég vezetője tartotta róla az előadását egy konferencián. Látszott rajta, hogy nem kíméli. Mindenki más miután végzett elpakolta a gépét a táskájába, ő meg csak összecsukta, kihajtott egy kis fület, és onnantól olyan volt mint egy kis fémbőrönd.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#15) bogyo112

bogyo112
(őstag)

Én legutóbb a helyi Ford szervizben láttam ilyet (csak az még nem érintőképernyős volt), hibakód lekérdezésre, ECU programozásra használják a srácok.

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#16) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

egy ilyen "elnyűhetetlen" notiba kötelező lenne az ssd már alapáron is

(#17) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már a régi szériák is nagyon tetszettek, ez is "hagyományhoz hű" darab.
Tetszik.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#18) Magnat válasza .mf (#12) üzenetére

Magnat
(őstag)

Az 5 generáció nem is sok, ha mondjuk azt nézzük, h az Ibm (Lenovo) T sorozat mióta néz ki ugyanúgy :-)

Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.

(#19) Kaiku válasza xedos (#6) üzenetére

Kaiku
(fanatikus tag)

Pontosan, jól látod. A régebbi tesójához volt szerencsém. Hosszú ideig dolgozni vele meg a "mini" kijelzőével. Elég fárasztó. A CF-51 is elég strapabíró és nagyobb a kijelzője.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.