Brutál masina, a videó jó lett 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
10. HP 630 A1E08EA/Intel B800/2GB DDR3/320GB/HDMI/BT/garancia 2014.01.-ig! Újszerű.
Dell Latitude D630 új alaplap nvidia, Dell Latitude D620 új alaplap nvidia, Dell XPS M1330 alaplap
Eladó ACER TimelineX 3820TG, Intel i5 - 2.4 Turbo, 8gb RAM, 1GB VGA, 500gb, 9 órás akku
Dell töltő PA-12 gyári dell 19.5V 3.34A használt hálózati adapter / töltő Dell PA-10 4.62A
(#1) xeon.Szabi

Brutál masina, a videó jó lett 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
A videót a Vimeo-ra nem szeretnétek feltölteni?
Nagyon megköszönném, melóhelyen csak az megy 
Nagyon jónak tűnik és tényleg bírja a strapát 
Családi okok miatt pár napig nem leszek elérhető!

Kicsit keményebben is bánhattatok volna vele
Megnéztem volna, hogy a sóderágyból egy kocsi rántotta volna ki, mi történne 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Valószínűleg nem az volt a céljuk, hogy mindenáron tönkretegyék valahogy a szerkezetet. Csak picit dobálták, ütögették, hogy mutassák, hogy ilyet is tud. Jó eséllyel egyébként sokkal többet is kibír.
Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg
(#8) Silentfrog

Atomot neki! 
A biciklivel áthajtás az nagyon tettszett!
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Szerintem is kibír többet, akár az autós vontatást is
de a gyalog, bringa áthajtás után szerintem nem csak én vártam egy autót
amúgy jó kis teszt!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Na ez igen! Hozza az elvárható szintet 
"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."

Én elöbb a hsz-okat olvastam el, aztán néztem meg a videót... azt hittem legalább kinyitott állapotban gyalogolnak/bicajoznak át rajta 
Semmi különöset nem mutattak szerintem ezzel, SOKKAL többet is kibír szeritnem egy ilyen gépezet.
[ Szerkesztve ]

Én láttam olyan videót is, ahol egy Hummer hajtott rá egyik kerékkel a padkáról, és nem lett baja, bár ott a tényleges széttörés volt a cél 
Tényleg tiszteletreméltó a laptop 

erre gondoltam 
Igen, bírnak ezek többet is, csak ennél nagyobb "baj" jellemzően nem történik velük, Ezt dolgozásra veszik akik veszik és nem autózni rajta, vagy szöget beverni vele. Az reális, hogy leesik a platóról, rámegy egy adag sóder vagy víz, de a kocsival vontatás, nyitott állapotban rálépés irreális eléggé. Amúgy egy ATV-s videót lehet találni a neten, az elég akciós.
Látom előző HSZ-ben meg is lett a videó.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Azért lehet hogy kaptak volna egy "KIS" ejnye bejnyét a hazai képviselettől ha bedarálják a másfél millás gépet
Bár reklámnak nem lett volna utolsó. Csak hát itthon minek reklámozni?
Ez se a többnyire irodában ücsörgő magyar haderőnek készült, akik most jártatják a szájukat hogy "nehogymánemehessekel 40évesen nyugdíjba" sokkal idegörlőbb szakmák is vannak. pl a tűzoltó aki nemegyszer viszi az életét a vásárra. Na meg a pedagógus se egy leányálom szakma, szidják őket pedig rendesen, hogy nyáriszünet stb... csak azt nem veszik figyelembe hogy a szabadságával nem rendelkezik. Édesanyám nem 1x jön haza kikészülve az iskolából a neveletlen kölkök miatt, és akkor a kisebbségről még nem is beszéltünk...
Bocs az offért
Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

vagy rakéta támadás éri a harcmezőn
[ Szerkesztve ]
Igen, a másik lehetőség a terminálás (rakéta, 10. emeletről leesés), ami ellen ez sem véd, de azt nem is vállalja.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
1 misi fölötti gépet gondolom nem akartak lezúzni úgy, mint a mobilarénás srácok gondolom 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Jo a cikk, de a kocsit en is hianyoltam
![;]](/dl/s/v1.gif)
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

Attól még jó móka lett volna ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg egy trackpoint igazán lehetne rajta
Fene fog ott birizgálni azzal a kis tapipaddal.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Ez már laptop!

[ Szerkesztve ]
Egy sebet be lehet kötözni, egy törött csontot sínbe lehet rakni, de ha nem törődnek az emberrel, azt nem lehet utólag helyre hozni. Laurell Kaye Hamilton
Végre egy teszt, amin ámulhatok. 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Én is mobilaréna szerű töréstesztre számítottam. 
Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook
Kibír ez nagyobb leejtést is.
LINK
Trolololololol | Steam: thomahu

Ennél nem gond, ha kutya elássa, csak legyen kéznél kerti slag ...és még a felfújható gumimedencébe is magammal vihetem. Naccerű
Loading... [████████░░]77%

Itt is adtak neki keményen a gadget show-s srácok
[link]
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade
Hát... a hadseregnél biztos jól jön egy ilyen. 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

Finom teszt
CF-19 van itthon, annak annyi előnye van, hogy akksi időben ennél sokkal jobbat tud, mondjuk hardverben gyengébb is, de ez itthon nem szempont. Télen kérjétek el a forgalmazótól, az "izzítás" mint régi dízeleknél, nagyon komoly játék, -20 fokban ekezdte melegíteni magát 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

De azért lapjára dobta ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Ennyi pénzért mehetne akkuról egy napig is, épp elférne valahol a kaszniban, nah meg az SSD hiánya az már gáz egy gépnél.
.::www.megadanceradio.hu::.
Én frizbiként dobtam volna el, aztán ahogy esik... 
Trolololololol | Steam: thomahu

Én egy IFA-t vártam 
Amúgy tényleg elég kemény, bár az előzők sem voltak rosszak.

az nincs, de Hummer van 
2012-ben miután mindenki meghalt, legalább egy Panasonic ToughBook majd fogadhatja a marslakókat
![;]](/dl/s/v1.gif)
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
Ez a hozzaszolasod+az alairas nagyondurvan U''T! 
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z
kösz
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
azért a will it blend című "műsorba" is bekerülhetne
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

szerintem nem véletlen nem járt még ott 

Lehet, hogy hülyeség a felvetésem de nem amiatt nem lett ssd a gépben, mert ha azzal történik valami nem lehet visszahozni az adatokat? Itt az egyik fő dolog az adatok védelme lenne, ameddig a vinyón elvesztett adatokat vissza lehet hozni addig egy ssd-nél már lehetetlen kategória. (tudtommal de, ha valaki aki ebben járatos írhatna róla)
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black
Tetszetős gép, de ha már kiadnék 1,5 milliót akkor elvárnám hogy ne kelljen bajlódni a billentyűzet tisztítással ha esetleg poros apró kavicsos helyen vagyok.
tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Számítottam egy jó 700 ezres árra. Aztán megláttam, hogy több mint a duplája mint amire gondoltam! Bár ha 1 millát elkérnek egy ütésálló Vertu telefonért, amiben van egy 5 ezer ft-os, ősrégi nokia belső, akkor még olcsónak is mondható!
kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni...

500 forintos szilikon fólia megoldja ezt a problémádat is.
Homok amúgy nem akadály, itt elsősorban olyan sóderben kell gépelni, ami pont belemegy a bill alá, de erre nem tudok jobbat. Nálunk főleg olajos mocskos mindenféle kémia vacakok szoktak rákerülni, azoknál nincs gond 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
jó cucc tetszik
a magas árért egy jó, strapabíró gépet kap a vásárló

200baros kaercherel megcsapattam volna ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mi öten vagyunk, te meg egyen, Köcsög!
Az odáig világos. De ezt inkább nekik kellene rátenni
. Mert am ha kellene vennék egy ilyet. Engem meggyőzött.
Fornettis árusnál is sima fólia van a pénztár gépen hogy ne legyen zsíros megy egyéb.
tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

magasnyomású, azt hadd szóljon 

Az ELMÜ-nél is teszteltek ilyeneket, vagyis a CF-19-et. Volt szerencsém 1-2 napig nyúzni egy ilyet személyesen. Hát mondanom sem kell brutális egy darab. De ezt valahogy nem is úgy fogja meg az ember mint valami hímestojást
Terepre járó embereknek nagyon ajánlott.
A számítógépekkel nagyon gyors és pontos hibákat lehet elkövetni.