ez igen, domping 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Duree
(PH! addikt)
Ez már igen,most már csak lové kell és jöhet

Tesztelo.hu
(fanatikus tag)
"A Blu-ray lejátszók sem maradhatnak ki a sorból, annak ellenére, hogy a termékcsoport az utóbbi években veszített jelentőségéből."
Már akkor veszített a jelentőségéből, mielőtt elterjedhetett volna? Ezt hogyan kell érteni?
Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó...

lcee79
(senior tag)
Ez a hangprojector-os dolog működhet?
tényleg lehet térhangzás?
Ha igen én beruháznék egyre, ugysincs mélynyomóm és centerem meg háttérsugrzók sincsenek...csak a 2 front...
Jó lenne haza lehetne vinni tesztelni egy ilyet...
pont van 42 colos pana plazma tv alá pont jó lenne 
A világon 10 féle ember van: aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem.
Én azt várom, hogy mikor jelentet meg a Panasonic új, HDMi1.4 kompatibilis digitális erősítőt. 
Régebben nagyon jó erősítői voltak, és mára 2 kivétellel (1 digitális, és 1 hagyományos) mind kifutott széria 
A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

Ratman
(kvázi-tag)
Mókusvakitás.
Csodák nincsenek.

lcee79
(senior tag)
Igazából gondolom hogy nem ugyanaz mintha vennék egy rendes 5.1-es szettet
de a hangszóróimhoz (mission 792) való háttér, center és mély kb 400.000 ft lenne
és amúgy azért ekkora szükségem nincs rá, amennyi pénzbe kerül
Gondoltam lenne egy ilyen vezetéknélküli szett, amit 5.1-es filmeknél alkalmaznék, javítana (remélhetőleg) a térhatáson, de nem kerülne olyan sokba...
Meg ráadásul a hangfalaim is zongoralakk fekete, tv meg pana
szóval kompatibilis lenne...
Persze az árától függ, hogy megvenném-e...
mert csak a gazdaságosság miatt venném, meg a kíváncsiság, hogy vezetéknélkül mit tud...
Mostani vezetékem elég drága volt a 2 hangszóróhoz, hogy nem vennék belőle még 2 méterrel hosszabbat sem...
Nemhogy többet, a hátsó hangszórókhoz meg a mélyhez...
Pláne hogy sok film sztereo csak 
így akár a mostani rendszerem is elég lenne...
A világon 10 féle ember van: aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem.

gyiku
(PH! kedvence)
de dizajnos 2.1nek elmegy 

Sanci38
(PH! kedvence)
Nem értem minek mindenhova Skype?
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

AMD Power
(Jómunkásember)
MWC-re mobilt meg nem hoztok?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Illusion1010
(fanatikus tag)
"Pláne hogy sok film sztereo csak" 
Azért én nagyon kevéssel találkoztam az utóbbi időben amin ne lenne 5.1.
Trolling in the deep
A digitális erősíteket nem igazán szeretik hifis körben.
Szerintem nem is lesz nagyon ilyesmijük, a technics óta nincs hifi részleg.
Talán mikor Pioneer eladta nekik a tv részleget, lehet ki is lett kötve, hogy nem fejlesszenek nagyon ilyen irányban...
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..
Pedig nekem volt, és nagyon szerettem a hanghűségét, és a dinamikáját.
Az egyik fősuliban is egy hangvágó teremben digitális Pana HM erősítőt használnak tesztkészüléknek, és talán nem is véletlenül ez egy zenész, zeneszerző, hangmérnök tanár személyes kedvence 
Szóval a digitális még mindig jobb, realisztikusabb, dinamikusabb, és jóval drámaibb, mint sok félvezetős erősítő. Azért ez, egy HM erősítőnél nem utolsó szempont 
A csövesek azok tényleg más kategória, de ők is színezik a hangot, ellenben a digitális erősítőkkel, és egy jobb példány a hétköznapi embereknek már abszolút a megfizethetetlen kategóriába tartoznak, az alacsony dinamikai terhelhetőségiéről nem is beszélve. Hifiben tényleg jobbak, sőt a legjobbak azoknak, akik meg tudják fizetni, de nem véletlenül nincs, és szerintem nem is lesz csöves HM erősítő a piacon. 
A Pioneer tv-k képminősége mennyire jelent meg a Pana plazmáiban? Egyáltalán érezhető a javulás, és megközelítik a régi Pio tv-k képminőségét a mai Pana plazmák? És ha igen, mennyiért, és melyik szériájuk az ex. Pioneer modell?
[ Szerkesztve ]
NeoPDP 
Nem tudom, nekem a digit erősítők hangja nem tetszik.
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..
Na igen, nem vagyunk egyformák, nem hallunk egyformán 
Nekem pl. a H/K, és az Onkyo hangja sem tetszik, pedig mindkettőt sokan istenítik

[ Szerkesztve ]