Extrém tuning összejövetel, derekas rekorddal

Pontosan egy hete nem volt munkanap a szombat, így a magyar tuningmesterek java részt vehetett az eddigi legnagyobb szabású, főként baráti OC partin. Többeknek az első komolyabb találkozás volt ez a folyékony nitrogénnel, így mindenképp úttörő az Achill3uS és Johni5 bábáskodásával megtartott rendezvény. A hangulat a megszokott, felszabadult, baráti légkörben minden résztvevőnek nehezen felejthető élményt okozott.

Ugyan aktuális hardverek, mint a Skylake és Z170 páros, és kevésbé újak, mint amilyen az X79-es platform és az AM3+ is előkerültek, a jó öreg LGA775 és a belepattintott Cedar Mill Celeronok, no meg az első generációs Core processzorok is szép számban képviseltették magukat. Az eredeti cél nem a világrekorder eredmények gyártása volt, és ennek az esemény meg is felelt, de azért egy-két izmosabb pontszám is sikeredett:

A résztvevők: Achill3uS, Aventyr, Brekk, CosmO_O, Johni5, northsys, Overlocker, subaruwrc, toyone, és megannyi gyártó hardvere, egymással békében megférve. Sajnos jones965, players111 és jómagam a fránya influenza miatt nem tudtunk részt venni. Az összefoglaló videónál, melyet toyone készített, keresve sem tudnánk jobbat találni. Megjegyzés: az elején gondosan kiválasztott rizst a srácok nem megenni fogják.

Mindenki feszült idegrendszerrel és felfokozott hangulatban várja a következő alkalmat, ahol talán még többen gyűlünk majd össze, hódolva ennek a különös hobbinak, népszerűsítve azt itthon és külföldön.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés