MSI WindPad 110W és 100A: Brazos és ARM táblagépek az MSI kínálatában

Az MSI az idei évben már több ízben, a CES-en és CeBit-en is prezentálta WindPad 100W táblagépét, mely az Intel Z530 processzorra épül és Windows operációs rendszert futtat. A Computex alkalmával a gyártó 110W néven fogja bemutatni ennek AMD Brazos E-350 APU-ra (2x1,6 GHz x86 mag és Radeon HD 6310 grafikus vezérlő) épített változatát, mely szintén 10"-es, 1280x800 képpontos érintőkijelzővel érkezik, és a Windows 7 Home Premium operációs rendszert fogja futtatni.

A konfigurációba került még 2 GB RAM, 32 GB-os SSD, SD kártyaolvasó, webkamera és 802.11 b/g/n WiFi, valamint Bluetooth 3.0 vezérlő. Külső eszközöket csatlakoztatni USB 2.0-s porton keresztül lehet, de egy mini HDMI kimenet is helyet kapott rajta, tehát úgy tűnik, hogy a 100W-hez képest felszereltség terén nem lesz változás. Újdonság viszont, hogy lesz rajta SAS hotkey, azaz egy olyan gomb, amely a ctrl+alt+del billentyűkombinációt helyettesíti, sok szempontból megkönnyítve ezzel a táblagép kezelését.

Az akkumulátor 4200 mAh-s, de egyelőre pedig nincs információ, hogy egyetlen feltöltéssel ez hány órára lesz elegendő.

A Computex másik főszereplője MSI vonalon a WindPad 100A lehet, mely a jól ismert és sok helyen használt ARM Cortex-A9 architektúrára épülő processzoron futtatja a Google Android 3.0 OS-t. A CES és CeBit óta új információ nem derült ki a tábláról: a 10,1 hüvelykes multi-touch érintőképernyővel ellátott 100A típusban lesz digitális iránytű, GPS, G-érzékelő, fényérzékelő, SRS hangzás és Wi-Fi is.

Reméljük, hogy a bő egy hét múlva kezdődő Computex kiállításon többet is megtudhatunk az érkező újdonságokról, többek között az árukat és a piacra kerülés pontos időpontját is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés