Árazzák már be azokat az MSI cumókat 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Árazzák már be azokat az MSI cumókat 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

"A C-s notebookok egyik kiemelt részlete a start gomb"
ohohó hello vaio 
azt leszámítva, hogy még másolni sem tudnak rendesen, a Sony már 4-5 éve elegánsabban oldotta meg, a zölden világító bekapcsológombot a zsanér görbületébe rejtve... 

Azért megnézném azt aki belepakolja a 16 giga memóriát. Mi a túrónak?!
(#4) - = Zk = -
táblagépekkel nem vagyok kibékülve. félteném a "kijelzőt"...
mert pl egy note/net-booknál összecsukom, és valamit véd. de egy táblagéppel hogy?
"keménytokba" teszem, mint a Nokia telefonomat?
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Ja. 

Engem nem csak ez zavar, hanem a normál QWERTY billentyűzet hiánya is.
Ráadásul véleményem szerint az érintőképernyő 2-3 év múlva már nem is lesz olyan pontos. 
áhá.
(#6) Angel1981
no igen. báár, sztem nem ennyire vészes az "érintőkijelzők" sorsa. 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Mennyi egy ilyen tablet? érdekelne valami olcsó android tablet távirányítónak 

Első gondoltaom volt, hogy 5éve álmodtam egy olyan sony-ról melyen ott volt a bekapcs, és kb 2éve már volt néhány Dell modell is... Gáz.
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
Az X-Slim X370-nek mekkora kijelzője van? Vagy ezt csak én nem találtam a hírben?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Miért, mi az előnye annak, ha oldalt van a bekapcsoló gomb?

13"-os,,,
Nekem egyre jobban tetszenek az MSI kütyük 
Gy.B.
Felbontás? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

1366x768 
Gy.B.

Az MSI is fejlödik,remélem megbízhatóbb gépeket csinálnak mint régebben,mert a hardveroldal az nagyon jó

én azt vettem észre, hogy régen még nagyon ment az MSI és sajnos nagyon nagy %-al garancia lett a vége, azóta a sor végén kullog! Most kezdem el érezni, hogy nagyon jó minőségű termékekkel bombázza a piacot, és sokkal ritkábban olvasom, hogy baj lett volna vele!
Csak így tovább 
Gy.B.

Sajnos mendemondék alapján az ilyesmi csak szélsőséges esetekben következtethető ki... Pl. lehet, hogy csak azért van kevesebb panasz MSI-re mostanában, mert kevesebben vesznek MSI-t azok közül, akiket érdekel annyira a téma, hogy fórumokba irkáljanak. Komolyan, én törvényben kötelezném a cégeket, hogy tegyék közre a szériák kifutásakor a meghibásodási statisztikákat.

a 3 éves garancia időt tekintve 2%-ra teszik a meghibásodási arányt,,,az rossz vagy jó?
Gy.B.

Én nekem MSI laptop van, muködésileg soha semmi bajom nem volt vele, nagyon elégedett vagyok vele. Egyetlen gondom volt vele, és az a venti. Az sajna már 3hónap után tönkrement. De gariba kijavították. Sajnos pont az a széria amit vettem, pont ez volt a baja. De rajtam kívül több ismerősöm is vett MSI-t, és nekik semmi bajuk nincs vele.

Notebook-ra az nekem nagyon jónak tűnik... Honnan van az adat?

A ventilátor az nem "működési" gond?
Lényeg, hogy el kellet vinni a szervizbe.

Ez iparagi átlag. GBT, ASU, MSI mind un. AAA kategóriájú gyártó. Beruházás, gyártó sorok életkora, továbbképzés a gyári személyzetnek stb. alapján határozzák ezt meg.
Globális. Minden ugyanott (ugyanazokban a gyárakban) készül.
Asrocknál csinálják, hogy néha vesznek AA kategóriájú gyártótól, de nem jellemző
Gy.B.

most már ezt is megoldották, mert pick up return garancia van rá 
Gy.B.

"Ez iparagi átlag. GBT, ASU, MSI mind un. AAA kategóriájú gyártó."
Notebookra 2% 3 évre? Hát az apjuk tudjuk mijét... Vagy, körülöttem a világ legszerencsétlenebb emberei élnek. Nem pont ezekre a márkákra mondom, idevehetjük a Dell-t is, stb. Hamarabb el tudom képzelni, hogy az emberek nem fordulnak minden hibával garanciális szervizhez, kihúzzák amíg tudják az szervizes szopatást.
[ Szerkesztve ]

De ott helyben javítják vagy ha nem megy, kapsz helyette csere gépet azonnal és áteszik bele a HDD-t? Magán embernek (avagy kis cégnek) és a valóságban magyarországon?

bocsánat,,,ez nem notebook-os adat, hanem komponens!
Gy.B.

nem javítják helyben, hanem elviszik az albacomp-hoz, mert ők a hivatalos a szervíz! HDD nem hiszem, hogy cserélnek! A többi gyártónál cserélnek ??
Gy.B.

Én még azt sem hiszem el.
Volt pár éve kisebb botrány abból, hogy egy francia disztribútortól kikerültek videókártya és alaplap meghibásodási ráták... nem kétszázalék, hanem kétszámjegyű volt a gyakori érték...

"A többi gyártónál cserélnek?"
Nem tudok róla... Az említett "szervizbe rohangálás" lényege nem az akart lenni, hogy jaj el kell másznom a szervizbe (2x is), hanem hogy amíg ott van a gép, ki tudja meddig, addig nincs géped.