MSI N580GTX Lightning komoly hűtés mint minden ilyen termék,remélhetőleg a hangján sikerült egy keveset csökkenteni 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

MSI N580GTX Lightning komoly hűtés mint minden ilyen termék,remélhetőleg a hangján sikerült egy keveset csökkenteni 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Mikor jön a Bulldozer? vagy kiadják csak AM3-nak?
A bulldózeres deszka hűtése odab*sz. Főleg a PWM-é.
ftc: Az alaplapok területén az MSI bemutatta az egyik új generációs alaplapját, mely az áprilisban érkező, Socket AM3+-os tokozású Bulldozer processzorokat fogadja.
Tehát áprilisban lesz ledózerolva a piac.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Alig várom már, hogy jöjjenek... április legalább nincs már annyira messze.
A lap is nagyon pofás, elfogadnám szívesen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Csak azért mert nem számítottam ilyen gyors megjelenésre....
Elvileg belemegy AM3 is szóval a processzornak nem feltétlenül kell megjelennie
(#6) dangerzone

Imádom hogy az új alaplapokon egyre inkább eltolódik a processzorfoglalat jobbra. Frankón nem lehet rászerelnem a hűtőt a házamban..
A GTX 580 Ligthning nagyon várós!
Csak jönne minél hamarabb. Nagyon eltalálták a designt is, de úgysem ez az elsődleges szempont, hanem hogy hatékony legyen a hűtés és legyen benne tuningpotenciál. 

kiváncsian várom
főleg hogy milyen április 1 tréfát fognak majd vele űzni

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

Egyre szimpatikusabbak az MSI cuccai 
www.oaziscomputer.hu
Mennyire hangos ez a Twin Frozr II-es hűtés?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

A frontvonalban úgysem hallod 
Amúgy meg ,mivel valószínűleg az két darab nyolc centis venti ,és a gtx 580 meghajtva(játék alatt,full HD fölötti felbontáson) eléggé melegedhet,gondolom felpörögnek azért.
Én azért nem bánnám ha, ilyen problémám lenne.
[ Szerkesztve ]
I AM:D
Azért netezés közben se szeretnék megsüketülni.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Netezés közben nem hinném hogy nagyon meg lenne hajtva az a vga.Manapság eléggé jó az órajelmenedzsment 
I AM:D

hozta a formáját ja ... mint a többi gyrártó is 

szégyen egy kb 10 éves modellt lopni, a formán túl még a plexi anyagát is
akárkivót'tevótá

végre itt az első am3+ os deszka...meg a 990es csipszet...lassacskán minden kiderül....

Egy olyan kis misi masinát elfogadnék, bár gondolm ezzel nem vagyok egyedül.

az msi ilyen típusú hűtése gtx 260-óta viszonylag hangos 460-s is az ,de a hatásfoka kárpótol mindenért ,netezés közben nem vészes ,de 50% terhelésnél már jól halható sajnos ,tapasztalatból írom ezeket
[ Szerkesztve ]
Mi olyan komoly rajta?
Én a hírben látható alaplapon alig látok hűtőbordát... 
Vagy épp emiatt írtad?
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Inkább ezzel a fotóval az a baj, hogy csak ez az egy van

Pont arról, ami a legjobban érdekelne írnak a legkevesebbet. 
Várom már az áprilist... 
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
Pont.
Van vagy 5 deka alu rajta, és ez is elég a működőképességhez. Mert ugye ezt is letesztelték, hisz prototípus.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Mi ez valami fizetett hirdetés? 
(#21) ftc
Nem hiszem, hogy ez így fog a boltokba kerülni...
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű
Kíváncsi leszek, hogy majd tuning alatt is elég lesz-e...
Igaz, nagyon sokan szokták mondani, hogy az átlag felhasználó nem tuningol, de na...
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Latom az MSI is beallt a sorba...

A kis Wind, bejövős lehet.
http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU -ha vki még nem látta volna
A hűtőbordát az Asus-tól nyúlták az fix...remélem mást nem. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Hat ja, Corsshair IV ha jol emlekszem, de mar jo ideje nem kovetem mik vannak...
Pedig szebb volt az elozo szeria, szerintem...
[ Szerkesztve ]

Az a noti szep is, es tudasra is jol hangzik.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Apple sem az ártatlan bárány kategória. 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

A processzor hűtő keretnél maradnak az eddigi kialakításnál, vagyis az eddigi hűtők jók lesznek az új deszkákhoz? Jó lenne erről is hallani valami infót.
Bár ahogy a képet elnézem, talán kompatibilis lesz a mostani (AM2 - AM3) hűtőkkel.
Minden marad a régi. A foglalaton módosítottak egy hangyaf@sznyit és ennyi.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Jól emlékszem, hogy a 939-es foglalat óta ugyanolyan a hűtőfelfogatás kialakítása? 
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál
Az AM2 óta, de a gyári műanyag keretbe kapaszkodó 939-es és 754-es hűtők még rámennek ezekre is.
[ Szerkesztve ]

Ez jó hír, a szívem szakadt volna meg, ha cserélni kellett volna a TRUE-t. Gondolom nálad is jól teljesít.
[ Szerkesztve ]
Jól, de én majd később valszeg le fogom cserélni egy ilyenre mert ezt már végre direkt úgy tervezték, hogy ne takarja ki az első 1-2 RAM slotot.

egyik sem
ilyen feltűnően viszont csak az apple-tól csórelnak design-t
akárkivót'tevótá

Ha véletlenül majd MSI lapot veszek akkor ne azt adják már amit a bemutatón az a műszálas öltönyös úr a kezében tart, mert nem akarok a szervízzel a garancia miatt cirkuszolni 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
biztos tönkremenne tőle 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Tudnék válogatni Mondjuk jöhetne sórba
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál
Ha ez kell a sok hülyegémerpistikéknek, hogy olyan csicsás legyen, hogy a napra rá lehessen nézni, a lapra meg nem, akkor kénytelen az MSI is beállni a sorba, mert így lesz meg a bevétel...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Biztos eladják majd azt a darabot utána. 
De, a PWM-et... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Different songs for different moods.
Ilyenekkel inkább ne is vicceljünk. 
Ez sak az eyik fajta

Egyre inkább hasonlítanak, különböző gyártók termékei... 

Sziasztok! A problémám az lenne, hogy vettem egy asus laptopot ( K50IJ ), amiben ugye van beépített webcam. Viszont amikor skype-olok, akkor az én fejem fejjel lefelé van.... valaki azt mondta, hogy ez azért lehet, mert valami szoftvert kellene telepítenem (valami nem kompatibilis). Nem tudom milyen szoftver kell, és azt sem, hogy honnan töltök le olyat.
Várom azok válaszát, akik ebben nekem segíteni tudnak!
Előre is köszi
u.i.: fontos lenne mert így élvezhetetlen a családommal kommunikálni skype-on :s

És az FM1 lapok hol maradnak? Engem inkább az a kat. érdekelne.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.