MSI Bravo EX627 – a multimédiás mindenes

Az MSI bemutatta a Bravo EX627 típusú notebookját, mely elsősorban multimédiás felhasználásra ideális. A termék a múlt év végén megjelent Bravo EX620 modernizált változata, nagyobb teljesítménnyel és több szolgáltatással. A kijelző mérete az elődhöz hasonlóan 16 hüvelyk, azonban natív felbontása 1366x768 pixelre mérséklődött. Természetesen alapfelszereltség az MSI Cinema Pro technológia, melynek segítségével gombnyomásra aktiválható a mozi üzemmód, ami kontrasztosabb képminőséget és jobb Dolby térhangzást eredményez. Utóbbi a beépített mélynyomónak köszönhető.

A Bravo EX627 a testvérmodellhez hasonlóan Intel Core 2 Duo processzorra épül, melyhez a PM45 északi és az ICH9M déli vezérlőhíd társul. A DDR2 szabványú rendszermemória mérete maximum 4 GB lehet, ami két darab 2 GB-os, effektív 800 MHz-es SO-DIMM modulból épülhet fel. A grafikus vezérlő szerepét a Mobility Radeon HD 4570 tölti be dedikált DDR2 memóriával, melynek kapacitása 512 MB. A merevlemez 160, 250 vagy 320 GB-os lehet, az optikai adattárolás pedig egy DVD-író segítségével van megoldva, de ez igény szerint Blu-ray-olvasóra cserélhető.

A 2,7 kg-os termék 6 vagy 9 cellás akkumulátorral rendelhető, a kommunikációs lehetőségekért pedig az 56 Kbit/s-os modem és a Gigabites Ethernet mellett, a 802.11b/g/n szabvánnyal kompatibilis Wi-Fi vezérlő felel, de opcionálisan választható Bluetooth modul is. A kimeneti interfészeket – a hangkimenet és a mikrofonbemenet társaságában – három USB és egy eSATA port, valamint egy D-Sub és egy HDMI csatlakozó teszi teljessé, emellett a notebook tartalmaz még egy 2 megapixeles webkamerát és egy kártyaolvasót is, mely az SD, az MMC és az MS memóriakártyákat kezeli.

A 374 x 246 x 35 mm-es termék tartalmazza még az ECO Engine névre keresztelt energiagazdálkodási technológiát, amely különböző profilokat aktivál a notebookban az aktuális használatnak megfelelően, ezzel hosszabbítva meg az értékes akkumulátoros üzemidőt. A Bravo EX627 a nyár vége felé debütál, így a fogyasztói árakról egyelőre nem számolt be az MSI.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés