Az u80v még érhet is valamit, de gondolom az ár nem lesz kellemes .
Az élet kegyetlen .
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Az u80v még érhet is valamit, de gondolom az ár nem lesz kellemes .
Az élet kegyetlen .

Chipkészlet: Intel GS45.Erről még nem hallottam. Ez miben különbözik a GM45-től?
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Kifejezetten szép darabok!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Ugyanazt tudja mint a GM45, de alacsonyabb órajelen is járhat, így még alacsonyabb lehet a TDP-je. Ezen kívül mind az északi, mind a déli híd tokozása kisebb méretű mint a standard így még kisebb méretű eszközök építhetők belőle. Típikusan az ULV konfigurációknál használja a GS45-öt az Intel, anno tavaly szeptemberben jött ki a 45nm-es ULV procikkal párban.

gondolom simán drága lesz
Nincs időm kedvesnek lenni...

Ez nem DTR minek nagy teljesítmény?
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

UX szériából elfogadnám bármelyiket, nagyon tetszetősek.
Ha nem kell nagy teljesítmény akkor azt az u80v-t miért készítik ?
Az élet kegyetlen .

Az emberek elég nagy százalékának bőségesen elegendő ez a teljesítmény/tudás ami a U80v-ben lakozik ök kapnak egy gyönyörű ultrahordozható notit, igaz hogy mondjuk a
P-sorozathoz képest horror áron.
Én ebben a kategóriában a minék kisebb súlyt és méretet keresném hogy minél hordozhatóbb legyen otthonra meg jöhet a G-sorozat

Az U20A meg az UX30 aminek még van értelme, a többi kuka.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Hmmm, elég kellemesen néz ki a cucc!
.::www.megadanceradio.hu::.
Mondjuk azt írtam hogy az u80v érhet valamit, azt viszont sehol hogy több kell . Vagy igen ?
Az élet kegyetlen .

Szerintem az U20A nem kell több ebben a kategóriában

UX30 nekem nagyon bejövős