Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) JanR

JanR
(őstag)

Azert 2,5Ghz es 25W fogyasztas, hm

www.oaziscomputer.hu

(#2) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Intel Celeron Mobile 900... Erről mit lehet még tudni? :U

(#3) t72killer válasza JanR (#1) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd az lesz komoly, ha 3GHz-en tudja ezt, 4 maggal:)) bár azzal tuti várni kell a 32nm.es technológiáig.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#4) Eszleny

Eszleny
(fanatikus tag)

Mi a különbség a P9500 és az SP9600 között?

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

(#5) t72killer válasza Eszleny (#4) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fején találtad a szöget... talán új stepping? (cache uaz, frekik, feszültségértékek ugyanazok...)

#6 - értem, tehát papírupgrade...

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#6) Thrawn válasza Eszleny (#4) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

P9500
Nincs benne az Intel® Stable Image Platform programban, de ismeri az Execute Disable Bitet.
VID: 1,050-1,150V
Package Size: 25x25 mm
Ár: 316 dollár

SP9600
Benne van az Intel® Stable Image Platform programben, de nem ismeri az Execute Disable Bitet.
VID: 1,050-1,162V
Package Size: 35x35 mm
Ár: 348 dollár

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods.

(#7) zed1983

zed1983
(őstag)

Azért kíváncsi leszek, hogy ilyen procikkal mikor jönnek az első notebookok...És hogy mennyiért merik majd adni. :U

[ Szerkesztve ]

(#8) shabbarulez válasza Eszleny (#4) üzenetére

shabbarulez
(őstag)

A tokozás mérete. Az Sx-ek kis méretű 22x22-es tokozásban vannak, a P meg T-s régebbiek 35x35-ösben. A hozzájuk tartózó chipsetek mérete is hasonlóan zsugorított, így ezekből kisebb méretű notebookok építhetők.

[ Szerkesztve ]

(#9) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Elég drágák sajnos. :( A celeron meg sokat fogyaszt.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#10) akosf válasza BloodRay (#9) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na szóval, "Intel Celeron Mobile 900" processzor még nincs. Viszont ugyanezekkel a paraméterekkel és árral az Intel piacra dobta a napokban az Intel Celeron Processor 900 mobil processzort. ( Ordering Code: AW80585NG0491MA , SPEC Code: SLGLQ )

szerk.: Nem "Válasz" akart lenni, hanem "Új". Csak mellényomtam. :B

[ Szerkesztve ]

(#11) Eszleny

Eszleny
(fanatikus tag)

Kösz a válaszokat. Legalább utánanéztem, hogy mit takar az Intel Stable Image Platform.

[ Szerkesztve ]

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

(#12) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Durván keveset fogyasztanak :)

Milyennapvan?

(#13) Dr. Akula válasza D1Rect (#12) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Jöhetnének már a kór íhét alapú mobil professzorok.

A SU9600 mondjuk eléggé szimpatikus. Enyémben SLproci van 1.8G-n, ez meg alig .2G-vel karcsúbb, és majd feleannyit fogyaszt. Mondjuk azt nemtom hogy az SU procik mellé rakott csipszet is kevesebbet fogyaszt-e mint az SL-es, vagy nem, bár gyanítom nem, úgy meg nem akkora sztárság. De ingyen jó lenne. :)

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#14) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Alakulnak a fogyasztások. Bár már korábban is voltak ilyenek. De azért :C

Én meg itt szenvedek a 35 wattos kórómmal, zabál mint a fene, jól jönne egy takarékosabb, csak amennyiért kapnék, annyiból kijönne egy másik noti, vagy egy másik, nagyobb akku... :D

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#15) akosf válasza lezso6 (#14) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tipp: Az angol e-bay-ről (onnan olcsó a posta) 4000HUF körüli összegért már kifogható egy-két kisebb fogyasztású (35W alatti) Core2Solo processzor.

(#16) bartucc válasza zed1983 (#7) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem hinném hogy olcsó lesz, de én a T3200-mel is meg vagyok elégedve. :K

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.