Igen olcsó, HD támogatású PMP-vel bővült a Mintpie kínálata

A Mintpie azon másodvonalbeli távol-keleti, egészen pontosan kínai cégek egyike, amelyek még látnak fantáziát a hordozható médialejátszók termékcsoportjában annak ellenére, hogy az okostelefonok, illetve tabletek egyre inkább kiszorítják ezeket a piacról.

Mintpie Sunni S40
Mintpie Sunni S40

Az S40 a Sunni család egyik legújabb és legkisebb tagja. 4,3 hüvelykes, érintésérzékeny LCD kijelzőjének maximális felbontása 480x272 képpont. Négy illetve nyolc gigabájt tárolókapacitású verziói léteznek, és támogatja a HD felbontású videók lejátszását, amennyiben a TV kimeneten keresztül kompatibilis megjelenítő eszközhöz csatlakoztatják. Az audiovizuális tartalmak közül a H.264, RMVB, WMV, MPEG, MOV, MKV, DivX, FLV, AVI, MP4, TS, TP, M4V, DAT, VOB, 3GP és RM típusú állományok lejátszására képes. A zeneszámoknál az MP3 mellett a WAV, WMV, OGG és FLAC fájlok jöhetnek szóba. Persze digitális fotóalbumként is funkcionálhat, de csak akkor, ha JPG, BMP vagy GIF képekkel próbálkozik a felhasználó. Emellett elboldogul a TXT és TTS szövegekkel is, azaz e-könyv olvasóként is beválhat, bár kis méretéből fakadóan arra azért annyira nem alkalmas.

Mintpie Sunni S40
Mintpie Sunni S40

Beépített FM tunerjének köszönhetően rádiózni is lehet vele, és a mikrofonnak hála diktafonként is használható. A Sunni S40-ben az ára lehet a legvonzóbb, hiszen a 4 GB-osért 28, míg a nagyobb testvérért mindössze 32 dollárt kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés