Mélynyomós darabbal bővül a Beats by Dr. Dre Beatbox audió termékcsalád

Dr. Dre neve fogalom a hiphop világában. Az egykori gettórappernek mára saját kiadója van, és olyan sztárok köszönhetik neki karrierjüket, mint például Eminem. Néhány évvel ezelőtt létrehozott egy saját audiomárkát is, amely a Beats by Dr. Dre névre hallgat. Ez a brand elsősorban a Monsterrel közös fejhallgatóiról ismert, például Lady Gaga „művésznő” is előszeretettel mutatkozik ilyennel a fején.

Beats by Dr. Dre Beatbox
Beats by Dr. Dre Beatbox

Idővel kibővült a paletta és megjelentek azok a hordozható eszközök, amelyek a régi stílusú gettóblaszterekre hasonlítottak. Legalábbis funkciójukban, hiszen a kazettákat mára nyilván elfelejtették, és a formavilág sem a nyolcvanas éveket idézi, viszont a lényeg maradt, tehát ezeket lehet ide-oda hurcolni, és viszonylag épkézláb hangerőt produkálnak. Ez egészen konkrétan a Beatbox család, amely egy most egy új taggal bővül. Egyelőre pontos technikai specifikációkat nem közöltek, csak annyit árultak el, hogy rendelkezik egy beépített 5,25 hüvelykes mélynyomóval, és az integrált dokkoló rendszere képes fogadni az okostelefonokat, valamint a hordozható lejátszókat. Hogy ez egészen pontosan milyen típusokat érint, arról egyelőre nem szól a fáma, de egyelőre úgy tűnik, hogy az Apple és a HTC termékei mindenképp benne lesznek a támogatott körben.

Az új modellt elsőként hivatalosan március 14-én mutatják be a nagyközönség előtt, mégpedig az American Idol nevű tehetségkutató show keretein belül. Az AT&T-n keresztül egyébként már március 11-től előrendelhető lesz 399 dolláros áron. Mivel a Monsternek van hazai forgalmazója, tehát az eddigi Beats by Dr. Dre termékek eljutottak hozzánk, így várható, hogy ez is hamarosan elérhető lesz Magyarországon is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés