Ütős memóriák az ünnepekre

Lassan elmondható, hogy az összes gyártó felkészült az ünnepi szezonra, ám a Corsair és a Lexar az eddig bemutatott újdonságokat is meg akarja fejelni néhány új modellel. Az előbbi vállalat a rendkívül gyors Dominator GTX szériát hozza forgalomba, míg az utóbbi egy 4 GB-os DDR3 modullal kedveskedik a vásárlóknak.

A Corsair Dominator GTX a sebességéről híres termékcsalád leggyorsabb változata lesz. A DDR3 lapkákat alkalmazó modul 2250 MHz-es effektív órajelen üzemel, amihez egészen alacsony, CL 8-8-8-24-es időzítési paraméterek társulnak. A termék támogatja az Intel XMP technológiáját, az üzemfeszültsége pedig 1,65 V, ami megfelel a vállalat előírásainak, így bátran alkalmazható a Core i5 és i7 processzorokhoz.


Corsair Dominator GTX [+]

A DHX+ hűtőbordával szerelt memóriamodul a CMGTX2 típusjelzést kapta és december 8-tól lesz elérhető a Corsair webáruházában. A gyártó limitált példányszámban forgalmazza majd a terméket, melynek árát és kapacitását a megjelenés napján leplezik le.

A Lexar 4 GB-os kapacitású Crucial modulja teljesen betartja a JEDEC szabvány DDR3-ra vonatkozó paramétereit, azaz az 1333 MHz-es órajelen ketyegő memória 1,5 V-on üzemel. Az időzítést CL 9-9-9-24-re állították a tervezők.


Lexar Crucial DDR3 4 GB [+]

A mai napon megjelenő memóriamodul önmagában, illetve két- és háromcsatornás csomagban is rendelhető. Az ajánlott fogyasztói ár 230, 460 és 690 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés