2533 CL9 hát nem gyenge, de az ára is az lesz szvsz
Nem mintha érintene XD Lassan nagyobb a borda mint a memória 
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
2533 CL9 hát nem gyenge, de az ára is az lesz szvsz
Nem mintha érintene XD Lassan nagyobb a borda mint a memória 
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Szép szép, csak nem látom értelmét...
Úgy látszik, most a memóriáknál van olyan "MHz versengés" mint jó 5 évvel ezelőtt a CPU-k nál...
[ Szerkesztve ]
Ezek alá már nem akármilyen lap is kell. Nem semmi 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Szép lassan már nem is a CPU hűtő miatt kell aggódni, hogy elég széles-e hozzá a ház. Ez már kezd szánalmas lenni...
Si vis pacem, para bellum.
Hát tényleg a spéci procihűtők alá alig fér be a ram, nem még ha ilyen marha hűtők vannak azon is.
[ Szerkesztve ]
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

Ameddig sz@r van veréb is akad.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Ha megnézel egy DDR3-as LV ramot szinte még nem is langyos a borda rajta terhelés alatt ezért nem értem miért ekkora borda rá. Nekem amúgy személy szerint tetszik 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
(#8) pottyantós

Biztos gyors, de én inkább abból az árból vennék egy cool 3X2 Gb 1600-as kitet 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Milyen rendszerben van előnye a 2500MHz-es RAM-nak az 1866MHz-el szemben?
TRON addict
Azért 1.65V-on van amelyik memória tényleg szépen melegszik. (más kérdés, hogy ezek a bordák vajon tényleg hűtenek, vagy csak lefogják a légmozgást a RAM körül...)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ha valaki kitudja használni, akkor tuningnál hasznos lehet!
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Nagyon alakulgat az órajel.
Színesfémgyűjtőknek elengedhetetlen lesz az ilyen borda, 5év múlva 
.::www.megadanceradio.hu::.

Nekem a Dominator GT-k 2000cl8-on 1.65V mellett még szinte langyosak sem voltak 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
Ha 3Dmarkokra izgul valaki.
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

utolsó bekezdés
:
"A DHX+ technológiát kamatoztató hűtőbordával felszerelt Corsair Dominator GTX4 már elérhető az üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára 325 dollár."
---
"... a PQI és a Mach Xtreme a kapacitásra gyúr."
tényleg? Hol vannak azok a modellek? Én csak 1 és 2GB-os modulokat látok, ami nem éppen kapacitásra gyúrás...

3X2Gb vagy 4X2Gb 2200 és 2300MHz-en biztos szép ár társulna mellé!
Náluk ez már kapacitás! 
Hopp az valahogy elsiklottam fölötte 
Attól még más típusok melegedhetnek, nem? 
(Nekem pl az 1600-as Kingmaxok 1.59V-on ha alaposan leterhelem őket, akkor igencsak forróak... igaz 4 darab van egymás mellett, viszont jár a levegő rajtuk és mégis)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Szokásos design 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Szokásos áron! 

Én ha a Corsairokat megterhelem, akkor csak langyosak.(csak 9db házhűtő van
). De nekem tetszik ez a hűtőborda rajta. 
Gigabyte X58A UD3R - Core i7 920 Mugen 3 - Corsair Dominator 3x2Gb - Corsair Tx750w - Gigabyte HD 5850 - Samsung F3 1Tb - WD Caviar Black 2Tb - Cm-690 - 2x Dell 2209wa -- PowerMac G5 Late 2005 --- Apple iPhone 4 32GB - Apple iPad 3G 64GB -

Én Corsair XMS2-t szeretnék venni.
Mi a véleményetek róla?

Nem hiszem, hogy a corsair-nél arra mennének, hogy minnél szebben nézzen ki a memória hűtése, ne talántán, még ledeket is varázsoljanak rá (crucial). Az a 2533MHz, azért figyelemreméltó.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb