Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2533 CL9 hát nem gyenge, de az ára is az lesz szvsz :((( Nem mintha érintene XD Lassan nagyobb a borda mint a memória :D

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Szép szép, csak nem látom értelmét...
Úgy látszik, most a memóriáknál van olyan "MHz versengés" mint jó 5 évvel ezelőtt a CPU-k nál...

[ Szerkesztve ]

(#3) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezek alá már nem akármilyen lap is kell. Nem semmi :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#4) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Szép lassan már nem is a CPU hűtő miatt kell aggódni, hogy elég széles-e hozzá a ház. Ez már kezd szánalmas lenni...

Si vis pacem, para bellum.

(#5) JoolsNOS válasza daa-raa (#4) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát tényleg a spéci procihűtők alá alig fér be a ram, nem még ha ilyen marha hűtők vannak azon is.

[ Szerkesztve ]

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#6) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Ameddig sz@r van veréb is akad.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#7) Zsubi válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Ha megnézel egy DDR3-as LV ramot szinte még nem is langyos a borda rajta terhelés alatt ezért nem értem miért ekkora borda rá. Nekem amúgy személy szerint tetszik :D

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#8) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Biztos gyors, de én inkább abból az árból vennék egy cool 3X2 Gb 1600-as kitet ;)

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#9) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Milyen rendszerben van előnye a 2500MHz-es RAM-nak az 1866MHz-el szemben?

TRON addict

(#10) Male válasza Zsubi (#7) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért 1.65V-on van amelyik memória tényleg szépen melegszik. (más kérdés, hogy ezek a bordák vajon tényleg hűtenek, vagy csak lefogják a légmozgást a RAM körül...)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) Probber válasza radi8tor1 (#9) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Ha valaki kitudja használni, akkor tuningnál hasznos lehet!

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#12) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nagyon alakulgat az órajel.
Színesfémgyűjtőknek elengedhetetlen lesz az ilyen borda, 5év múlva :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#13) Zsubi válasza Male (#10) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Nekem a Dominator GT-k 2000cl8-on 1.65V mellett még szinte langyosak sem voltak ;)

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#14) Ptech válasza radi8tor1 (#9) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Ha 3Dmarkokra izgul valaki.

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#15) .mf válasza FRENK1988 (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

utolsó bekezdés :U :

"A DHX+ technológiát kamatoztató hűtőbordával felszerelt Corsair Dominator GTX4 már elérhető az üzletekben, az ajánlott fogyasztói ára 325 dollár."

---

"... a PQI és a Mach Xtreme a kapacitásra gyúr."

tényleg? Hol vannak azok a modellek? Én csak 1 és 2GB-os modulokat látok, ami nem éppen kapacitásra gyúrás...

(#16) pottyantós válasza .mf (#15) üzenetére

pottyantós
(senior tag)

3X2Gb vagy 4X2Gb 2200 és 2300MHz-en biztos szép ár társulna mellé! ;) Náluk ez már kapacitás! :DDD

(#17) FRENK1988 válasza .mf (#15) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hopp az valahogy elsiklottam fölötte :DDD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#18) Male válasza Zsubi (#13) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól még más típusok melegedhetnek, nem? :U

(Nekem pl az 1600-as Kingmaxok 1.59V-on ha alaposan leterhelem őket, akkor igencsak forróak... igaz 4 darab van egymás mellett, viszont jár a levegő rajtuk és mégis)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#19) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Szokásos design :((

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#20) pottyantós válasza Sicilian (#19) üzenetére

pottyantós
(senior tag)

Szokásos áron! :D

(#21) KlezOne

KlezOne
(kvázi-tag)

Én ha a Corsairokat megterhelem, akkor csak langyosak.(csak 9db házhűtő van ;] ). De nekem tetszik ez a hűtőborda rajta. :)

Gigabyte X58A UD3R - Core i7 920 Mugen 3 - Corsair Dominator 3x2Gb - Corsair Tx750w - Gigabyte HD 5850 - Samsung F3 1Tb - WD Caviar Black 2Tb - Cm-690 - 2x Dell 2209wa -- PowerMac G5 Late 2005 --- Apple iPhone 4 32GB - Apple iPad 3G 64GB -

(#22) anyadszeret válasza KlezOne (#21) üzenetére

anyadszeret
(lelkes újonc)

Én Corsair XMS2-t szeretnék venni.
Mi a véleményetek róla?

(#23) sephi válasza KlezOne (#21) üzenetére

sephi
(őstag)

Nem hiszem, hogy a corsair-nél arra mennének, hogy minnél szebben nézzen ki a memória hűtése, ne talántán, még ledeket is varázsoljanak rá (crucial). Az a 2533MHz, azért figyelemreméltó.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.