Mac kiegészítők a Trusttól

A Trust új billentyűzete, a Slimline Aluminium Keyboard for Mac nevében hordozza legjellemzőbb tulajdonságait. A vékony alumínium házban alacsony profilú gombok ülnek, melyek között programozhatóakat is találunk a gyakran használt programokhoz (Finder, iTunes, iPhoto). A mellékelt Trust Smart Button szoftver segítségével a billentyűzet beállításait módosíthatjuk. Többféle nyelvi kiosztásban lesz kapható, köztük a magyar is megtalálható.

A 2.0 Speaker Set for Mac két, összesen 24 wattos zenei teljesítményre képes hangszóróból áll. Az elején egy hangerő- és egy mélyhangszabályzót találunk, oldalán egy fülhallgató-kimenet és egy vonalbemenet kapott helyet. iPodot vagy egyéb külső lejátszót is csatlakoztathatunk hozzá.

A Slimline Design Tablet for Mac egy digitalizáló tábla, mely egérrel és hozzávaló tollal együtt érkezik. Hasznos területe 200 x 150 mm, érzékenysége 2000 lpi. A vezeték nélküli toll 512 különböző nyomásszintet tud megkülönböztetni, segítségével a kézírást digitális szöveggé lehet alakítani. 26 előre beállított billentyűkombinációval a leggyakrabban használt programok vagy parancsok könnyedén elérhetőek, és további 16 egyénileg is beállítható.

A Trust Made for Mac termékek megjelenése szeptemberben várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés