szép és nekem tetszik az ilyen ívesen kézbe simuló forma jó sok használható gombbal
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Illusion1010
(fanatikus tag)
Elég jól néz ki 
Trolling in the deep
Szénszálas elemek, "neon" az alján, már csak aztkéne megtudni hánypacis a motorja... 
Egyébként az tényleg carbon borítás vagy csak olyan mintázatú műanyag?! Nem mind1 ![;]](/dl/s/v1.gif)
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Ne felejtsük el a Nitró gombot sem, amivel pár másodpercig 8000-dpi-s felbontás is elérhető 
Different songs for different moods.

zsiga667
(PH! kedvence)
Írják itt ezt a 15 méteres hatótávot... Létezik olyan egér ami a 3x3,5m-es szobám minden pontjáról eléri a sarokban lévő számítógépet? Mert próbáltam már normál és BT-s MX1000-t meg valami egyéb kommersz Logitech vezetéknélküli egeret illetve egy Genius trackpointos billentyűzetet, de mindnek gondjai akadtak kettő méteren felül...

hunmyke
(fanatikus tag)
Azt javaslom, hogy vegyél egy usb hosszabbítót, és a vevőt tedd ki, ne a géped hátulján legyen, mert nem fogja ott rendesen a jelet. Nekem LX7-es volt, hosszabbítóval kiraktam az asztalomra, és a szobám másik végéből is használható volt, ami bő 3-4m.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

zsiga667
(PH! kedvence)
A vevő az MX1000 dokkolójába van beépítve, és ki van rakva az asztalom közepére.

lorcsi
(PH! addikt)
nekem bőven megy az mx1000 bt-s 5-6 méterről is. a dinovo bill is
a szénszál előállítása nem túl drága, pláne nagy mennyiségben.
már csak azt kellene tudni, hogy milyen és mekkora a vevőegység: dokkolós krumpli, vagy egy kis pendrive-szerű cuccos? ha ez utóbbi, akkor megnézném magamnak ezt a kütyüt.
a másik, hogy milyen aksi megy bele, illetve hogy viszonyul az aksihoz. nekem volt egy trust egerem, hetente kellett benne cserélni/tölteni az energiaforrást, elemmel elment 2 hónapig is.
a harmadik: kikapcsolható? nagyon sokat jelent, ha ki lehet kapcsolni a nap nagy részére, meglehetősen bőven megnő a használati ideje...
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

glutamin
(őstag)
Küllemre tökéletes.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
A karbon helyett magyarul nem szoktunk szenet emlegetni? (vagy esetünkben szénszálat)

pmheros
(senior tag)
ez a karbon dolog szerintem is csak egy matrica a külső műanyag felület alatt. Biciklik sár(ellen)védőjén lehet találkozni hasonló technológia újítással
hideg pizza, meleg sör
Ergonomic design with carbon look and rubber side inlays for a firm grip
nem kizárt
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
némi iróniát véltem felfedezni a szavaidban...
Egyébként szerintem nem csúnyák, sőt, kifejezetten jól néznek ki. Az meg igazándiból teljesen mindegy, hogy valóban szénszálas vagy csak olyan a mintázata, működésén nem változtat a borítás anyaga. Az a lényeg, hogy sokáig bírják kopás nélkül.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj
Én csak a szénszál -> neon gondolatmenet fonalát próbáltam felvenni. Azóta elgondolkoztam rajta, hogy talán megérné levédetni az ötletet 
A témához kapcsolódva, nekem is tetszenek, de mielőtt bármilyen egér megvételére adom a fejem, szeretem először megtapogatni, hogy fér el rajta a kezem, mennyire kényelmes használni stb. A többi szinte csak plusz.
Different songs for different moods.

phpmoli
(tag)
hat ha ez szenszalas, akkor az enyem is az.

Devid_81
(PH! kedvence)
Nagyon beindultak TRUST-ék 
.::www.megadanceradio.hu::.

Lacix29
(őstag)
Csak sajnos a nevükkel ellentétben én nem bízom bennük. 
Ööö, tényleg nem nyelvészkedni akarok, de ez a "karbon borítás" nagyon szúrja a szemem. Nyugodtan le lehet írni magyarul is, hogy szénszálas. Falra mászok a titánium, szódium, karbonszálas, stb. fordításoktól..
17 euró az nagyon jó ár akár karbon akár nem most meg őszintén hol kapsz játék egeret 17 euróé?
nagyon várom végre egy jó egér tuti megveszem.
Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny
Hát, nem tudom, milyen forrásból dolgozott a cikk szerzője, lehet, neki részletesebb infója volt. A cég weblapján carbon look áll, ami szénszálas kinézetet jelent, nem szénszálas borítást.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Karbon, meg alá neo, oszt' kész a tuning! Parasztvakítás ez a javából. Valamivel elő kellett rukkolnia a Trustnak, hogy felfigyeljenek rá. Inkább a minőségével tűnne ki végre, azon van mit csiszolni.
Amúgy küllemre szép egér!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Futó LED-fénysor a la KITT még hiányzik. 
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
lehet megvan az a4tech x750f-em utódja?öregecske már,és 25 euroért akár meg is érheti ez az egér
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

D.Orion
(PH! kedvence)
Miért van az az érzésem, hogy a 2000. év környékén kiadott első MS 3.0 óta mindenki ezt a formát koppintja? Az összes valamire használható egér úgyanúgy néz ki. MX518 is egy az egyben ez a forma, most a Trust is... SpeedLink is ezt használja...
Egyáltalán nem zavar, mert jól bevált és kényelmes/praktikus/használható külalak, de miért kell ezt minden évben 3x úgy eladni, hogy innovatív szuperkényelmes új forma(nem ph!-n olvastam)...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Azért, mert az egérgyártóknál évek óta nincs érdemi fejlesztés, gyakorlatilag csak számháború folyik, mert olyan fícsörök reklámozása, amire eddig semmilyen igény nem mutatkozott, csak ugye újítani kell, új termékeket kell a piacra dobni..
Ennek mondjuk annyi oka van, hogy nem is igazán van hova fejlődni. Le lehetne cserélni pl. az évek óta bevált formákat kevésbé jókra, de minek?
[ Szerkesztve ]
mondjuk nekem a mai egerek formaja nem jon be. a ket jobbszelso ujjam nem tudom kenyelmes pozicioba helyezni, pont alatta torik meg az eger, es nyomja az ujjam. Olyan szeleset meg meg nem gyartottak, ami nekem e teren jo lenne.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Hát igen, hova lehetne pl. továbbfejleszteni a gereblyét?
Csak hogy egyértelműbb legyen, nem azt mondtam, hogy ezentúl minden fejlesztés fölösleges üveggyöngy, de szerintem a felhasználókban eddig még nem merültek fel ilyen gondolatok, hogy pl. "basszus, miért nem tudok 30 oldalt görgetni egy másodperc alatt", de olyan sem, hogy "milyen jó lenne, ha 3 grammal nehezebb lenne ez az egér"..
(ez két hatalmas innováció lenne a közelmúltból..
)
[ Szerkesztve ]

X@b3e
(PH! addikt)
Miért van az az érzésem, hogy a 2000. év környékén kiadott első MS 3.0 óta mindenki ezt a formát koppintja?
Azért léteznek Razer egerek is...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Loretto
(MODERÁTOR)
Ennyi pénzért jónak tűnik, bár a fogása kicsit fura, főleg a jobb oldala.
Soirée...

devast
(őstag)
Felőlem arannyal is beboríthatják, de ha egyszer ócska az optikája/lézere...
Fan of 2nd order harmonics since 2010

zsiga667
(PH! kedvence)
Kényelmetlenek is...

X@b3e
(PH! addikt)
Neked lehet 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

zsiga667
(PH! kedvence)
Mért, szerinted nekem másfajta kezem van mint neked?
Egy kétkezes egér sose lesz olyan kényelmes mint egy egykezes, persze aki balkezes az sajnos megszívta.

Fáraó
(őstag)
Jó árban vannak, de miért kell karbon hozzá, ha nem nyújt többet mint egy jó műanyag? Fogásra ugyanaz, súlyra meg kb. két hangyányival könnyebb. Biztos nem ezen fog múlni egy Head Shot vagy egy meccs... 
VIGYORRRGAZMUS.....

zsiga667
(PH! kedvence)
Jól néz ki, azért.
Egyébként valószínűleg csak ilyen szénszál-mintás festése van, nem abból készült.

Fáraó
(őstag)
Egyébként valószínűleg csak ilyen szénszál-mintás festése van, nem abból készült.
Azért én is megkockáztatom, hogy abból van. Szvsz egy-két vékony réteg nem kerülhet sokba, tömeggyártás meg miegymás olcsósító tényező...
VIGYORRRGAZMUS.....
A sokat gorgetni egyszerre szerintem realis igeny volt-ipari odlalrol. Most volt egy meres nalunk, amiben volt kb 350*9 meresi pont. Es ez meg csak egy kis teszt volt, nem valami tenyleg huzos, sok oran keresztul tarto valami. Es ezt is maceras votl vegignyalazni, amikor mondjuk valamit keresgelni kellett benne, rendszerezni, akarmi. A kozepso gomb nyomogatasa meg nem feltetlen preciz, hirtelen sokat gyorsul. Szoval a Logitech lendkerekenek volt ertelme, piaca.
De ugyanigy egy sokszaz kommentes pl indexes forumot vegiggorgetni megitn melos ha ugy adodik.
Ami ertelmetlen lett, az a tilt funkcio. Jo lenne az is, ha mukodne rendesen programokkal. mert nekem nem siekrult mindennnel mukodesre birni.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Akkor szerintem próbáld meg mihamarabb levédeni az ötletet, mert külön már mindkettő létezik.
Valami roccat vagy miafene csodaegér a szivárvány minden színét felvonultatja a két oldalán, ami monnyuk ledekkel van megoldva, de olyan neon hatást kelt. Ha bejön az üzlet, részesedést kérek, hogy voltam olyan kedves és felhívtam a figyelmedet, hogy halaggyá'
A megtapogatásban pedig teljesen egyetértek. Ha már egész nap azt a hülye műanyagdarabot tologatom, legalább legyen kényelmes, ne fájjon tölle a csuklóm fél óra, de még 8 óra után se. Ezen nem szoktam spórolni, hiszen nem egz évre veszek egeret, ha veszek akkor az olyan legyen. Nekem idáig a revolution mx jött be a legjobban.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

D.Orion
(PH! kedvence)
Igen, jól bevált forma. Én sem mondtam egy szóval se, hogy rossz lenne. Éveken keresztül szolgált engem is a 3.0
(#32) X@b3e: Razer egeret is próbáltam, de nem ugyanaz. Nekem nem tetszenek, de ez szubjektív.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

nyunyu
(PH! kedvence)
Csak nekem tunt fel eddig, hogy az oldalnezeti kepen pont ugyanugy nez ki a gorgoje, mint a Logitech lendkereke?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

keopsz
(HÁZIGAZDA)
ehhe.
na, szoval a karbon az telleg nem az a háromforintos alapanyag, de spec. sok mindenre jó.. 

[ Szerkesztve ]
{13.52.6.14 14.10.8.18}

waverider
(senior tag)
a wireless egéjke egész pofás 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Illusion1010
(fanatikus tag)
Szerintem ezek egyformák, a tyúkbelet leszámítva

Trolling in the deep

Szanya
(tag)
A szénszálból készült dolgok ára sokat csökkent az elterjedségének okán. De egy ilyen filléres tárgyhoz mérten a gyártási költségek jelentős hányadát tenné ki, mivel a megmunkálási technológia is tök más mint a megszokott fröccsöntés filléres műanyagokból.
Ha én lennék a gyártó, akkor előbb matricával helyettesíteném, aztán ha nagyon kajálná sok kisgyerek, akkor kihoznék egy szpesöledésűn rílkarbon szirízt (neonnal és nitroval). :-)
Tényleg védesd le, vagy add el egy gyártónak az ötletet!
''Szanya csak egy van.''
Hát nem tudom, szerintem pontosan ugyanaz a baj a nagy görgetéssel, mint a középső gombos megoldással, hogy fogalmad sincs, hol fog megállni a görgetés. Keresésre, rendszerezésre mindkettő alkalmatlan és kiválthatóak mondjuk azzal, hogy lenyomod 2 másodpercre a pgdn gombot, sőt, a görgetősávot is lehet használni erre. Na ezek fényében nem látom a gyakorlati hasznát a Logitech féle új görgőnek, bár a coolság faktora tényleg igen magas 
A tilt funkció sok helyen működik és néha hasznos tud lenni. Böngészőkben vagy Excelben tuti működik. Egyébként főleg régebbi programokkal van gond ilyen szempontból, amiket nem készítettek fel erre.
Milyen szép darab. Azt hiszem majd benevezek egyre.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)