38 €-ért jó lenne.... 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
(#1) Mr.Csizmás
38 €-ért jó lenne.... 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
"Adnak hozzá egy átlátszó lapot is, amivel például fotókat rajzolhatunk át." - hogyan lehet egy átlátszó lappal fotókat átrajzolni? Nem tudom ezt elképzelni, hogyan lehet egy lappal rajzolni? A hegyével? De akkor is kényelmetlen a fogása nem? 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Ezen én is elgondolkodtam, hogyan is néz ki használat közben. 
De egyébként szimpatikus, elég olcsó ahhoz, hogy csak úgy bohóckodni megvegyem.
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
Nahát, pont mostanában akartam venni... vajon itthon mikortól lehet majd kapni?
Finally S-PVA!

Hasonló a technológia, mint a pausz papírnál. Azért teszed a fotóra az átlátszóságot, hogy a ceruzával ne karcold meg esetleg a fotó fényes felületét.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Jó, igazából ezt én is így gondoltam, csak ahogy le lett írva, az ember egészen másra gondolt. De javítva lett, így már logikus. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Megnézném azért, hogy fejlődtek e valamit az évek során ebben a szegmensben.
Bár belegondolva a Trust nem az a gyártó.. Volt egy trust táblám jó pár éve, és nagyon gyenge eresztés. Ha mindenáron kell, akkor inkább egy wacom, lehet akár a legkisebb méret is, azok már nem is olyan vészesen drágák.
Ezekkel nem is lehet egyenes vonalat húzni. 
(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)
Régóta tervezem egy ilyen valami beszerzését. Most viszont, hogy meló van, még tolódik a dolog. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

A legnagyobb egészen pofás, de ebben sincs ceruza dőlés érzékelés - így hát marad az én szép Wacom Intuos táblám... 
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

Jajj de aranyos.. 
Jó, nem volt egyértelmű, de itt képzeld el úgy, hogy ha egy vonalzó mellett húzol vonalat akkor is csak egy szép hullám jelenik meg a photoshopban.
Persze lehet, hogy ezen már javítottak, megnéznék pár tesztképet..
(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)
Nem is profi felhasználásra készült. 
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!