Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

38 €-ért jó lenne.... :U

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Adnak hozzá egy átlátszó lapot is, amivel például fotókat rajzolhatunk át." - hogyan lehet egy átlátszó lappal fotókat átrajzolni? Nem tudom ezt elképzelni, hogyan lehet egy lappal rajzolni? A hegyével? De akkor is kényelmetlen a fogása nem? :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) KicsiUbul válasza Kendek (#2) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Ezen én is elgondolkodtam, hogyan is néz ki használat közben. :)
De egyébként szimpatikus, elég olcsó ahhoz, hogy csak úgy bohóckodni megvegyem.

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#4) HavocS

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nahát, pont mostanában akartam venni... vajon itthon mikortól lehet majd kapni?

Finally S-PVA!

(#5) macilaci78 válasza Kendek (#2) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Hasonló a technológia, mint a pausz papírnál. Azért teszed a fotóra az átlátszóságot, hogy a ceruzával ne karcold meg esetleg a fotó fényes felületét.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) Kendek válasza macilaci78 (#5) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, igazából ezt én is így gondoltam, csak ahogy le lett írva, az ember egészen másra gondolt. De javítva lett, így már logikus. :)

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#7) smc

smc
(tag)

Megnézném azért, hogy fejlődtek e valamit az évek során ebben a szegmensben.
Bár belegondolva a Trust nem az a gyártó.. Volt egy trust táblám jó pár éve, és nagyon gyenge eresztés. Ha mindenáron kell, akkor inkább egy wacom, lehet akár a legkisebb méret is, azok már nem is olyan vészesen drágák.

Ezekkel nem is lehet egyenes vonalat húzni. :D

(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

(#8) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Régóta tervezem egy ilyen valami beszerzését. Most viszont, hogy meló van, még tolódik a dolog. :(

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#9) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

A legnagyobb egészen pofás, de ebben sincs ceruza dőlés érzékelés - így hát marad az én szép Wacom Intuos táblám... :D

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#11) smc válasza debug (#10) üzenetére

smc
(tag)

Jajj de aranyos.. :)
Jó, nem volt egyértelmű, de itt képzeld el úgy, hogy ha egy vonalzó mellett húzol vonalat akkor is csak egy szép hullám jelenik meg a photoshopban.

Persze lehet, hogy ezen már javítottak, megnéznék pár tesztképet..

(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

(#12) KicsiUbul válasza Elijah Baley (#9) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is profi felhasználásra készült. :D

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#13) kovgab

kovgab
(kvázi-tag)

Jah én is kíváncsi lennék, mennyi az annyi itthon.

Ká Úr

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.