Lézerágyú az alaplapon

Aki kicsit is otthon van a Flash-alapú játékok szövevényes világában, annak biztosan nem ismeretlenek a különböző lövegtornyos programok. Ezek borzasztó egyszerű sémára épülnek: különböző színes szörnyetegek futkároznak egy előre meghatározott útvonalon, a mi feladatunk különböző nagy tűzerejű berendezéseket (golyószórókat, lézerágyúkat és egyéb nyalánkságokat) telepíteni az út mellé, amik aztán rendet vágnak az ellen soraiban. Annyira népszerűek ezek a játékok, hogy tulajdonképpen nem is meglepő az Asus kezdeményezése, ahol mellesleg a kiadós lövöldözés mellett nyerhetünk is, méghozzá valódi alaplapokat.

Asus P7P55D-E Premium
Asus P7P55D-E Premium – a díjak egyike

Ehhez nem kell mást tenni, mint a harcterepül szolgáló P7P55D-E szériás alaplap jól kiválasztott helyeire lövegtornyokat telepíteni, amik aztán mindenféle extrával erősíthetők, amelyek különféle szolgáltatásokról, kiegészítőkről kapták a nevüket. A TurboV-vel például gyakrabban tüzelhetünk, az USB 3.0 vagy a 6 Gbps-os SATA pedig a sebzést növeli. Ha kellően ügyesek vagyunk, akkor esélyünk nyílik a nyeremények elhódítására. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy a játékban elért pontjainkat regisztráljuk, és a legjobb 10%-ba beférő játékosok egy sorsoláson vesznek részt.

A díjak az Asus alaplapjai közül kerülnek ki, összesen három darab P7P55D-E Premium, hét darab P7P55D-E Pro és tíz darab P7P55D-E LE modellt lehet megnyerni. A játék 2010. február 28-án, éjfélkor zárul, a szerencsés versenyzőket két héten belül értesítik a megadott elérhetőségek egyikén. Maga a Motherboard Mayhem fantázianevű játék ezen a linken érhető el. Jó lövöldözést!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés