Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Na, neveztem is, nem is tudtam, hogy vannak egyáltalán ilyen nyereményjátékok. Mármint amit maga valami neves cég indít és semmit se kell csinálni, csak regisztrálni.

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#2) moha21 válasza Thulcandra (#1) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig vannak. Én is regisztráltam, jöhet a reklám az email-re :C az esély meg hát...konvergál a semmihez,de azért hátha:) Sok szerencsét annak aki regisztrált!

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#3) gfefe válasza Thulcandra (#1) üzenetére

gfefe
(őstag)

Én amikor a cikkre nevére néztem na már gondoltam magamban, hogy a lapost szedhetem is szét, hogy leolvassam a wd vinyóról a serial számot...
Örömmel néztem,hogy még ez sem kellett :)

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#4) llax válasza gfefe (#3) üzenetére

llax
(fanatikus tag)

Ha kellene is sorozatszám, miért kellene ahhoz szétszedni? Everest, HD Sentinel, HDtune és társaik mind ki tudják olvasni...

(#5) Geönczy válasza gfefe (#3) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Először én is azt hittem, hogy termékkód alapján lesz.

Érdekes, hogy csak Észak-Am-ban és EU-ban van nyereményjáték.
Mert gondolom Távol-Keleten is "létezik" a WD.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#6) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Annyi esély van rá mint a lottóra :DDD

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#7) salival válasza kukorizz (#6) üzenetére

salival
(tag)

Lottózni is szoktunk :DDD
Én is kitöltöttem egyébként. Hátha egyszer szerencsém lesz.

[ Szerkesztve ]

YNWA

(#8) llax válasza kukorizz (#6) üzenetére

llax
(fanatikus tag)

Viszont ez nem kerül semmibe. Még a hírlevélre sem kötelező feliratkozni. Ilyen cégeknél attól sem kell tartani, hogy más célokra felhasználják, vagy eladják az adataidat.

Egy próbát megér.

(#9) _Oscar válasza kukorizz (#6) üzenetére

_Oscar
(tag)

Több esélyem van itt, mint a lottónál. Ezen a héten is elfelejtettem lottót venni... :))

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#10) Major Major

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

a *Phone mező különösen vicces így az online átveréses logout cikk olvasása után :)

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#11) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is kitöltöttem. Hátha nyerek valamit :D Mondjuk erre nem sok esély van, de sose lehet tudni.

Remélem jól töltöttem ki :U

(#12) ARTCrimson

ARTCrimson
(újonc)

heh. Google Chrome "elfelejtette" megjeleniteni a regisztrációs oldal linkjét. :DDD

(#13) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Ki van töltve remélem valami csurran cseppen :DDD

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#14) Márton válasza Teszla_ (#11) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

Nekem viszont nincs szükségem a nyereményekre,
inkább nagyobb esélyt hagyok NEKTEK! :C

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#15) Lars

Lars
(senior tag)

Esély minimális, de egyik ismerősöm anno azt hiszem Gigabyte nyereményjátékon nyert ati 9800 XT-t.
Szóval nem szoktam, de most kivételesen kattintottam egyet. Max kapok spameket :D

(#16) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg várhatok még 7 óra 11 percet, hogy részt vehessek a nyereményjátékban! :DDD :))

Trolololololol | Steam: thomahu

(#17) Franklin válasza salival (#7) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Nem tudtad, hogy a lottó a szegények adója? :-P

(#18) g@bo válasza Franklin (#17) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

az az infláció.

küldhetnének karira egy winyót, bár sztem esélytelen.

(#19) moha21 válasza Franklin (#17) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a pia :DD

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#20) Iscariah válasza g@bo (#18) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy lenne esélytelen? Ha kitöltöd már van esélyed. Nem túl óriási, de legalább megpróbáltad. Én kívánom hogy így is nyerjél :)

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#21) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

adatgyujtes.

(#22) PHM

PHM
(őstag)

És marketing.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#23) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a telszámnál ott van: (used for winner verification purposes only.)

Hát engem hívhatnak, ha angolul beszélnek :D Annyira azért nem tudok :DDD

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#24) szeidlee

szeidlee
(tag)

Feliratkozva :C

CoolerMaster Musketeer 3 -at vennék!

(#25) vPhis válasza moli.hu (#21) üzenetére

vPhis
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

szerintem a te adataidra van szükségük
... :W

(#26) gtasystem

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

na így kell fillérekért egy tuti-friss naprakész címlistát létrehozni.
mások ezért óriási pénzeket fizetnek.. :DDD
sztem pár millió cím biztos összejön.. :D

[ Szerkesztve ]

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#27) Barthezz2 válasza gtasystem (#26) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Aztán ugyan mit kezdenek a címemmel? :U

(#28) gtasystem válasza Barthezz2 (#27) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

honnan tudjam..
gondolom felhasználják vagy eladják.. :)

Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..

(#29) Male válasza gtasystem (#28) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eladni nem adhatják el a hozzájárulásod nélkül...

A WD meg mit küldözgetne a címedre? Elég messze van a központjuk, nem érdemes szórólapokat küldeni. E-mailben pedig nem fognak zaklatni, mert az ront a megítélésükön... ugyhogy itt csak annyi a hasznuk, hogy sokan megnézik a WD oldalát, megjegyzik a nevüket, meg hogy milyen rendes cég...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#30) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Felőlem postán küldhetnek pár marketing cuccot (katalógus, cd, miegymás). Az ilyeneket még szeretem is. Mailnél meg max beállítom, hogy spam, azokat meg olvasatlanul törlöm. De csak ha lejárt a nyereményjáték, nehogy véletlenül töröljem a nyertes mailt :)

(#31) gtasystem válasza Male (#29) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

nem láttam semmi ilyen kitételt hogy nem adhatja el..
nameg ugye bizonyítani se fogod tudni nagyon, ha mégis hogy ők voltak.. :)

ront a megítélésükön? ja az más.. :D

ez egy kitűnő címlista gyűjtő biznisz a WD-nek. nincs ezzel semmi gond.. :)

(#32) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

regeltem,sajnálom függő vagyok.bár még soha nem nyertem :D

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#33) Khaal

Khaal
(őstag)

A linkelt szabályzatban azt írják nem használják a megadott adatokat semmire a nyereményjáték keretein kívül. Egyedül az e-mail címedre küldenek reklám leveleket, de azt is le lehet mondani.

Háztartásonként viszont csak egyszer lehet regisztrálni, szóval ne írjatok be mindenkit a családból külön-külön, mert cím alapján ellenőriznek és a duplaregeket kizárják a játékból.

Mondjuk ha nem itt phn találom a linket akkor az első tippem az lett volna, hogy ez egy sima adathalász oldal, de ha az akkor elég jól meg van csinálva. Azért megnyugtatóbb lenne ha a cím https:// -el kezdődne.

[ Szerkesztve ]

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#34) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Hm..., hát egy ilyen reges nyereményjáték, :F ? Ráadásul világviszonylatban? Szerintem az ötös lottón nagyobb az esély. Tehát értelmét sem látom, de még időtöltés képpen sem.

(#33) Khaal: Ne vedd ennyire a szívügyednek ezt a dolgot, de ma már nagyban gondolkodsz gyártsd az email cimeket, és regelj.

[ Szerkesztve ]

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#35) Khaal válasza Tidus (#34) üzenetére

Khaal
(őstag)

Pontosítok: lakcím alapján nézik a regeket, tehát lakásonként egy nyerési lehetőség. Csak gondoltam megosztom azokkal akik lusták elolvasni a részvételi feltételeket (bár ezzel rontom az amúgy is fenomenális nyerési esélyeimet). Egyébként aki nem reggel az 100%-hogy nem fog nyerni, és még csak pénzbe se kerül, nemúgy mint a lottó szelvény.

[ Szerkesztve ]

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#36) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

A címemet megadtam, a postaládába úgyis már annyi reklámújságot bedobnak, hogy +-1 szemét már úgyis mindegy. Meg a vezetékes telefont, azon meg a mindenféle kft-k hívogatnak, ott se tűnik már fel +1 spam. Meg nem is nagyon veszem fel. :) Szal túl sok kellemetlenséget már nem tudnak okozni, ellenben hátha begyűrik a ládába a vinyót is az újságok mellé.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#37) Male válasza gtasystem (#31) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha nem fogadod el, hogy eladhatják (nincs odaírva, hogy hozzájárulsz, hogy harmadik félnek átadják, stb.), akkor nem tehetik meg... mivel nem egy megtalálhatatlan cég, így ha enélkül eladja, akkor azért alaposan be is perelnék.

Megjelenik mint bevétel náluk + aki felhasználja, attól kiderül/kideríthető...

Mivel a gyártás és értékesítés a profiljuk, és nem az adatgyűjtés, így ez eléggé fontos szempont esetükben ;)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#38) benedekco válasza Dr. Akula (#36) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

írd ki a ládára, hogy nem kérsz ingyen újságokat meg reklámokat, nálunk bejött...

kár, hogy nem leeht ilyet csinálni e-mail címmel, rá lenne írva a mail címedre, hogy robinson, vagy valami, azt békibe hagynának :)

[ Szerkesztve ]

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#39) Dr. Akula válasza benedekco (#38) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Felesleges, a postaláda mellett van a kuka, instant forwardolom oda az ilyesmit, csak a kukásoknak okoznak pluszmunkát. :D

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#40) gtasystem válasza Male (#37) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

értem.. :)
tehát a WD-nek abszolút nincs szüksége egy friss ropogós sokmilliós címlistára, névvel, címmel, telszámmal, hardverekre fogékony, és nagyrészt vásárlóképes vevőkörtől.. :D
hát biztos..
mert az egészet csak azért találták ki, hogy valakinek odaadhassanak egy fényképezőgépet. :)
értem.

na mindegy, szerintem ezt így kell csinálni. :)

[ Szerkesztve ]

(#41) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jajja ugyanmár emberek.. Majd biztos azért gyűjti a WD a címeket, hogy mindenkire ráküldje az "ezt vedd meg" kommandót, és aki nem tőlük vásárol azt kiiktatják.. :O

Spam-től meg nem kell tartania annak, aki figyelmesen okézza a dolgokat, ugyanis ki lehetett venni a pipát a reklámok fogadása mellől, mert nem volt feltétel a játékhoz.
Innentől kezdve engem telefonon hivogathat, ha elkezd angolul beszélni, már tettem is le. Leveleket meg ugyszintén küldhet, ha neki megéri, az, hogy a sok rámszánt levél árából mikor már kijönne egy cuccuk, mikor közel sem biztos, hogy én megvettem.
Ennyi.

Ellenben ha nyerek, akkor meg lehet örülni :)

[ Szerkesztve ]

(#42) aram01 válasza Barthezz2 (#41) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy véleményen vagyunk :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#43) Male válasza gtasystem (#40) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aha, mert a WD teleshop jelleggel árulja a termékeit, ugye? :D

Szerintem meg szándékosan nem akarod érteni amit írok... ugyhogy hagyjuk inkább.

(#44) Dr. Akula válasza gtasystem (#40) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nem, azért csinálták hogy mindenki róluk beszéljen, ne a konkurrenciáról. Reklám. Ahhoz képest mi az a pár100k-s cucc amit ki kell szórni érte? Egy újságreklám többe kerülne, itt meg ingyen adja tovább mindenki a hírt.

(#45) gtasystem válasza Male (#43) üzenetére

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

ha hiszed ha nem, nemcsak a teleshop használ címlistát.. :)
a Coca-Colától kezdve a kaszinókig mindenki.
pont ezért is ér olyan sokat.
mindegy, mint mondtam nincs ezzel semmi gond. :)
profin csinálják, ennyi.
én is WD-t használok.
:)

(#46) hoffman_ válasza Barthezz2 (#41) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem hívhat nyugodtan, úgy is csiszolni akarok az élő tudásomon angolban, a telefonos társalgás erre tökéletes :D

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#47) Barthezz2 válasza hoffman_ (#46) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az oké, de ha a városba mászkálva megcsörren a telóm, aztán felveszem és elkezdenek angolul karattyolni, előbb fog eszembejutni, hogy lerakjam a francba, minthogy ez most jól csiszolni fogja az angol tudásom :D

(#48) hoffman_ válasza Barthezz2 (#47) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyan, dehogy, ez nem pálya, légy üzletemberes.(és türelmes) Lehet, hogy kinéznek majd a héven, de akkor is. Légy üzletemberes :D

Amúgy én is regeltem, és amilyen szerencsés vagyok, tuti biztos, hogy ott lesz a fa alatt..

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#49) ityam válasza Barthezz2 (#23) üzenetére

ityam
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaja az mókás tud lenni.Engem még annó pokerkezdőtőkevel kapcsolatos verifikációra hivtak fel.
Amikor Mátiasz Nágít kerestek(alias Nagy Mátyás). Nekem meg igencsak problémás volt a lakhelyemet elbetűzni ami Üllő volt:D meg persze a születési évszámon is sokat pepecseltem :D.

amúgy regeltem ide és nem jelöltem be a kérek reklámemailokat. nem tom mennyit ront ez az amúgy sem nagy esélyen :D

(#50) Barthezz2 válasza ityam (#49) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Semmit, nem volt feltétel. Én sem jelöltem be.

Ha nem nyerek meg nagy kaland, valószínüleg decemberig(ugye addig tart ez a dolog) el is fogom felejteni, hogy van ez. Viszont ha nyernék, lenne nagy öröm és boldogság :DDD

illetve sorry, van heti nyeremény is, holnap(vagy ma) akár az is befigyelhet :D Nekem jó lenne az is :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.