Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

ha számba veszem a mikrofont akkor ez bluetoothos? :DDD

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#2) bolvar válasza Gergő_ (#1) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

de csak ha telepítve van a kellő driver:D

amúgy remélem egyre több ilyen lecsatolható mikis füles jön mostmár olyat szeretnék venni de ez kb nálunk 35e ft lesz:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#3) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pofás darab. kíváncsi lennék, mit tud.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#4) old gray

old gray
(PH! addikt)

Az ilyen kütyüket nem headsetnek hívják?

Nem tudom mekkora létjogosultságuk van amúgy ezeknek a valódi 5.1-es cuccoknak, mikor az én mezei sennheiser PC151 headsetem is (X-Fi gamerrel) tökéletes térhangzást ad vissza. Bár biztos sokan vannak akik ráizgulnak. :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Tetszik! De, az a 40mm-s része nem teljessen tiszta. Valszeg csak egy 40mm-s van benne, és másik 3, kisebb. :K Különben nem ekkora lenne. :DDD
Az ára tényleg jó kérdés lesz, meg az anyagminősége. :DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#6) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annyival szebb szó az ellenállás, mint az impedancia. :U

Térhatású fejhallgató? Inkább egy minőségi kettőpontnullás. :K

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#7) nrgia

nrgia
(őstag)

Jujj de szép!!! :K

...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

(#8) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Éppen most akarok venni valami 5.1 fejhallgatót. Kb. ugyanennyi pénzért Sharkoon X-Tatic III 5.1 Digital-t lehet venni.

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#9) Allien válasza venember83 (#6) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Tévedsz! A kérdés:
Mire akarod használni, és milyen körülmények közt.
Azaz, ha egy normális hangládás rendszered van, az tuti jobban, szebben szól(hat elvileg). Csakhogy, ha mondjuk nem egyedül élsz, akkor az nem mehet mindig a másik ember zavarása nélkül! Ebből következhet, hogy ilyenkor lehet szükség fejhalgatóra. A köv. kérdés, mire használod. Ha zene, még ha mp3 is, arra jobb egy minőségi(bb) stereo füles. Főleg, mert ritka az mp3-s 5.1-s hangal. Ha jól tudom, legalábbis. Viszont, ha filmet nézel, mellé már esetleg jobb lehet egy ilyen füles, térhangzásilag esetleg. Ami viszon TUTI, játékokban EZ nyerőbb, még a virtuális 3D-s rendszereknél is, melyek stereo fülesekkel próbálnak térhangzást csinálni. :K
Speed-Link Medusa-t használtam régebben (meg volt más félém is), játékban érezhetően jobban meg tudtam határozni a hangforrás irányát. Többször "megmentette életemet", mert halottam a mögöttem settenkedő katonát, de még heli vezetés közben is jobban be tudtam határolni az ellenfél helyzetét, még ha nem is láttam a monitoron. Természetesen, vannak olyan fülesek, melyeket NEM szabad megvenni, mert ócskák (minőségileg), Gembird, Hama, ezek 5.1-s füleseik borzalmak. Volt szerencsém egyhez, szerencsére már eleve gyári hibás volt, és a boltba vissza vittem, és az árát is vissza kaptam. :B
Volt Ozaki-m, az se volt rossz, de a Medusa volt igaziból megfelelő minőség (felépités, viselet, hangzás). :K

[ Szerkesztve ]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#10) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Kéne :K

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#11) szab.tam válasza venember83 (#6) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem 2 db. erősítős, 6+2 hangszórós, 5.1 fejhallgatóm is van. hidd el, mozira, 5.1 zenére nem rosszak.

2 dolog nem tiszta:

kizárt, hogy egy oldalon a vibra mellett oldalanként 3 db. 40 milis hangszóró beférne. az átlagos 2.0-s fejhallgatókban van 1 db. 40mm-es.... (vagy 30, jobb esetben ritkán 50...)

most akkor ehhez nincs külön erősítő, csak egy hangerőszabályozó dobozka, vagy az erősít is, mivel usb-n keresztül tápot kér?

szerk: habár lehet, hgoy egyyenként 40 milis:
mint emltettem, két ilyen fülesem is van, az egyik, az az AVPRO PDVD-9208
ezen jól láthatóak a hangyszórók.

a másik egy sharkon

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#12) old gray válasza Allien (#9) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Te szoktál filmet nézni fejhallgatóval? Nem lehet túl kényelmes. :U

A virtuális 5.1 rendszerek szerintem tökéletesen működnek és jól pozicionálják a hangot. Nekem legalábbis bevált játékokban, és tényleg tudom merre van az ellenfél.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#13) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

ezt kívánnám karácsonyra, ha ha nemtudnám megvenni énmagam :) Amúgy itt a minőség másodlagos, gaméhoz térhangzás kell

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#14) Pompi válasza old gray (#12) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Te szoktál filmet nézni fejhallgatóval? Nem lehet túl kényelmes"

Pont ugyanannyira kényelmes, mint zenét hallgatni vagy játszani fejhallgatóval :DDD

[ Szerkesztve ]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#15) szab.tam válasza old gray (#12) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

dehogynem.

az avprom valóban nem, mert a fül tetejére ül, ezért az kb. 2 óra után kényelmetlen. azzal csak zenét hallgatok, mert szebb a hangja.

a sharkon már nagyon kénylemes, csak gyengébb a magas hangja, és az erősítőjének a kezelése rettenet. le is törném akezét, aki tervezte. még jó, hogy a spec sokpólusú csatlakozó ugyanaz, így mindegy, hogy melyik fülest, hová dugom...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#16) zuchy válasza venember83 (#6) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Azért nem ellenálás, mert az frekvenciafüggetlen, az impedancia pedig frekvenciafüggő ellenálás. Hangcuccoknál ez a frekvencia 1KHz, ezen a frekin ekkora a cucc ellenálása.
Kissebb frekvencián természetesen már más az ellenálása.

Egyébként nem rossz füles :)

PC-STYLE.hu

(#17) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Durca az a vezérlő doboz.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#18) Randall1017

Randall1017
(tag)

Hm... egész tetszetős... lehet cserélnem kell a sharkoon x-tatic-ot? :DDD

Nem sírok, csak izzad a szemem

(#19) P.e.t.ya. válasza Skizz (#17) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Az egész ketyere durva...Zalmiból próbáltam már 5.1 fülest,kellemes élmény volt. Gondolom ez rátesz még egy lapáttal.

(#20) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kapásból még egy tervezési hiba:

ha a vezérlő egy erősítő is egyben, (mivel usb-n tápot kér), akkor 2 lehetőség van, pl. mozizásnál: vagy egy hosszú usb kábel is kanyarog az alapkábel mellett az ödedig, vagy a gép mellett hagyod a vezérlőt...

az igazi megoldás az, amikor az erősítő a gép mellett marad, és abból csak egy kábel vezet el a fejhallgatóig, és előtte 40-50 centire van a többcsatornás, mechanikus hangvezérlés egy kis dobozban.

a hírből nem derül ki egyértelműen, hogy is van ez?

(#21) szab.tam válasza P.e.t.ya. (#19) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a zalman 5.1 füles valójában 5.0. nincs benne vibra mélysugárzó. átverés az egész...
és van pofájuk még a dobozra is azt írni, hogy 5.1.... :(((

(#22) Allien válasza old gray (#12) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Tudod, másképpen NEM is tudok! :DDD NINCSEN semmilyen más hangszórós rendszerem, csak fejhalgató. Tudom, miről beszélek, volt/van mind két "fajtából", azaz, stereó fülesem is van, még ha nem is nagyon tuti, de mp3-nak megfelelő. Van eredeti műsoros koncert DVD-m, és magassan jobb volt a Medusa-val 5.1-ben halgattni, mint a stereo fülessel sztereóban. :DDD
Vissza kérdeznék. Te használtál már 5.1-s fülest? Ha nem, mire alapozod állitásaidat? Számomra megalapozatlannak tűnnek megnyilatkoztatásaid, ha csak egyik oldalon álltál. :K Virtuális fülessel is volt dolgom, NEM olyan jól behatárolható a hang PONTOS iránya, mint az erre készített, normális 5.1-s fülesnél.
szerintem ;)

(#23) P.e.t.ya. válasza szab.tam (#21) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Na erről lemaradtam rendesen...és tényleg 5.1 virít a dobozán :W

(#24) szab.tam válasza P.e.t.ya. (#23) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én vettem egy olyant is, és nem értettem miért néma a hangari tesztjénél, amikor a mélynyomóhoz ér. 5 perc, és egy csavarhúzó segítségével megértettem. olyan pipa lettem, hogy azonnal elraktam a szekrénybe. egy régi ilyen hsz-omat látta meg pár napja itt egy ph-s kolléga, pont tegnap vitte el tőlem, így legalább nem a szekrényben pihizik... :D

neki játékra lesz, oda a vibra nem kell. viszont a zalman hangszórói vannak legtávolabb egymástól, a jó kiképzésnek köszönhetően... innen-onnan lőnek, gyakazós , fps játékra talán az a legjobb.

[ Szerkesztve ]

(#25) cain69 válasza szab.tam (#20) üzenetére

cain69
(őstag)

az alsó, vezérlőt mutató kép alapján az öt kábelt összefonják eggyé, így egy rövid, kezdeti szakaszt kivéve már csak egy kábel fut a géptől a vezérlőig. majd három és fél méternyi kábelhossz áll a splitter után is rendelkezésre, a távvezérlő pedig félúton van a kető között. akár ölbe is veheted, akár a gépnél is hagyhatod.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#26) szab.tam válasza cain69 (#25) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hááát, ha ez a képből kiderült, akkor ok... :D

és akkor az usb is bele van fonva a kötegbe? az lenne az 5. kábel?

itt a gyártó oldala, (a hírbe is be lehetett volna tán linkelni...)

Kave

[ Szerkesztve ]

(#27) szab.tam válasza szab.tam (#26) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

miért csak 5 prec ez a tetves mod idő. nincs még egy hardves topic, a ph-n kívül, ahol ennyi lenne. elb... q.... :(((

tehát a specben egyértelműen le van írva:

front, rear 40mm-es hangszórók

Cable length: 3,4m total (2,0m Remote > PC)
Between ear cups and remote 140cm
Between remote and splitter 180cm
Between splitter and PC 20cm

és ezen a cuccon látszik, hogy egy minőségi, szép kivitel. :C

[ Szerkesztve ]

(#28) Kain

Kain
(senior tag)

Ez pofás,meg valszeg jól is szól,de most csak ezért nem cserélem le a Sennheiseremet :)

(#29) Enton válasza venember83 (#6) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Térhatású:

Ránézésre elhiszed, hogy ez nem egy darab lap, hanem 3D-s kiterjedéssel rendelkezik.

Én rögtön elhittem a képek alapján. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#30) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Tényleg jól néz ki, elfogadnám :B

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#31) old gray válasza Allien (#22) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Havernál próbálgattam párszor egy saitek cyborgot mielőtt megvettem volna a sennhesierem. Nem estem tőle hanyatt ill. utánaolvastam, h xfi gamer + sztereó füles is megfelelő alternatíva lehet, így lemondtam az 5.1-es témáról. Tény, van különbség a valódi és ál- között, de számomra elhanyagolható. És az is igaz, h a jelenlegi megoldásom térben nem minden irányban teljesít maradéktalanul, t.illik horizontálisan jól be tudom határolni, h merről szól a hang, viszont vertikálisan nem az igazi.

(#32) zed1983

zed1983
(őstag)

Egy robosztus méretű normális füles...na ez igen, persze látszik az árán is...

(#33) szab.tam válasza old gray (#31) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sajnos azt valóban sokszor nem lehet túl jól érzékelni, hogy a hang most elölről, vagy hátulról jött, csak azt érezni, hogy "máshonnan". tehát még jobban kiszélesedik a tér.

azt pedig talán mindenkinek könnyű elképzelni, hogy egy koncert filmnél a hátsókból a közönségzaj + visszaverődő, tompább zene jön. teljesen más a hangzás, ha ez külön életet él, mintha downmix-szel csak 2 hangszórón jön a fülesben.

[ Szerkesztve ]

(#34) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Elég cyber-re sikerült..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#35) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Én inkább maradok a Stereonál.

(#36) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Első ránézésre hirtelen azt hittem a pánton a 3 párnában is hangszórók vannak. :DDD
De a kék ledecske nem hiányozhat már az ember szájából sem! :N Amúgy elég csinos.

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#37) OutsideR

OutsideR
(tag)
LOGOUT blog

4 stereo jack...
Hova dugom a negyediket????

(#38) venember83 válasza zuchy (#16) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aha, ebben az esetben én kérek elnézést és köszönöm az infót!

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#39) Allien válasza OutsideR (#37) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Mikkk rofony kimenetre. ;) A többi, Front, Rear, Bass+Center. :K

(#40) OutsideR válasza Allien (#39) üzenetére

OutsideR
(tag)
LOGOUT blog

Ahh kövezzetek meg balf@sz vagyok. itt gindolkoztam rajta hogy hogy jön ki az 5.1 négy jack-el. A mikit teljesen elfelejtettem.

(#41) Allien válasza OutsideR (#40) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Nehogymá leszóld magadat! :DDD Pl a Medusa-nál külön megy a mikrofon, a többi vezetéktől teljesen elkülönítve. ;)

(#42) waverider válasza Kain (#28) üzenetére

waverider
(senior tag)

hát egy Sennheisert ne is! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#43) Teasüti

Teasüti
(őstag)

Sziasztok!
Vmit nem értek. Mi a létjogosultsága ennek a játék/film kapcsolónak? Miért kell ez? Mi a különbség a kettő között??? (Nekem az szóljon, amit kiküldök rá, ne nyúljon bele a hangba!)

Ez olyan lehet, mint x-finél az entertainment és game mód? Egyre megy...

Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

(#44) Teasüti

Teasüti
(őstag)

up

Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

(#45) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A lehető legnagyobb dícséret a Roccat nek ezért a fülesért, brutál jo kis cucc, de azért a Sennheiser sem marad el :D

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#46) sheriff.crib

sheriff.crib
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Tegnap lettem büszke tulaja ennek a fantaszikus fejhallgatónak :) ...filmeknél fantasztikus....mintha moziba lennék....játék közben senki sem tud meglepni hátulról, oldalról, fal mögül...azt lehet mondani, hogy még a falnak is fület csinál ez a füles.:-DKomolyan!
Maximálisan beazonosíthatók a hangok...a miki olyan érzékeny, hogy az utca végéből is lehet hallani ha beszélgetnek, vagy ugat egy kutya, vagy esetleg egy zacskót ejtenek le.Mindez nyitott ablaknál...
A visszajelzések alapján tisztán hallanak, olyan mintha ott ülnék mellettük.Semmi háttérzaj...besza behu!:)))

Csak ajánlani tudom mindenkinek.De csak azoknak akik profi szinten szeretnék tolni.Nekem elengedhetetlen. :D

PEACE

Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -

(#47) tupacamaru válasza sheriff.crib (#46) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Remélem tovább leszel büszke mint én mert az enyémnek most ment tönkre a miki része, és ismerőseimnél is akadnak gondok a mikivel. :U :W

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.