Asszem már jó régen elérhető volt a cucc, nem is értem, miért hír ez most 
[ Szerkesztve ]
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

Asszem már jó régen elérhető volt a cucc, nem is értem, miért hír ez most 
[ Szerkesztve ]
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

Én inkább ezt és termékcsaládját tudnám elképzelni mac mellé.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Mert most kapható hivatalosan a kicsi hazánkban...
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

A legjobb az egeszben, hogy kiprobaltam, es a drivere megy sima DA -val is MAC en.

fincsi
Ha meghal a CopperHead-em, akkor jöhet egy DeathAdder 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

mitől lesz valami MAC egér? csak a driverei miatt? vagy ezt télleg nem lehet PC-re rábiggyeszteni?
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Egyetértek. Fogalmam sincs hogy mi köze ennek a mac-ekhez. Még ha fehér lenne talán de így... sima pc-s egér. Inkább egy ilyen: [link]
(#6) benedekco: Szerintem csak attól hogy ráírják a dobozra az Apple nevét, mivel az összes egér működik os x alatt is(legalábbis a 95+ %-a). Talán így jobban el lehet adni az Apple usereknek.
[ Szerkesztve ]

kb, szerintem annyi, hogy be tudod állítgatni a plusz gombokat is
mehet pc-re is szerintem
[ Szerkesztve ]

Én logitech g5-öt használok, minden gomb működik és még a dpi-t is beállíthatom mindenféle külön meghajtó nélkül, Ráadásul még azt is felismerte hogy milyen firmware van rajta. 

nekem egy logitech rx1000-em van, de egyelőre nem tudom hogyan lehetne beállítani a plusz gombokat rajta
a mac-es logitech control center sem ismeri fel

Ez csak marketing, így jobban megveszik. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Nem annyira szép, de lesz erre is vevő... 
.::www.megadanceradio.hu::.
sárgaláz a lepratelepre
úgy hiányzott ez a gémer egér a mac-eseknek
True Success is Blonde

Hmmm nekem nem volt ilyen problémám. Melyik verzió van fent? Hackintosh gépeknél szokott gond lenni az USB vezérlőkkel a chipset miatt.

Ha kicserélném a deathadderem ledjét fehérre, pont ugyanezt kapnám. És most őszintén minek mac-hez DA? Egyébként nem egygombosnak kéne lennie?![;]](/dl/s/v1.gif)
Beginning is easy - Continuing is hard.
nem lesz sok rajta a gomb a mac-eseknek? ők alapból az 1-hez vannak szokva, ezen meg 5x annyi van...
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Lemaradtál a MacOS 9.1 -nél? 
Megnézhetnél közelebbről egy Mighty Mouse -t. 
Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)

szerintem az lehet, hogy te egered népszerűbb
egyébként igen, hackintosh, 10.5.5, vanilla kernel, intel chipset, de az egér rendesen működik, csak a plusz funkciók nem mennek
nekem is ez van az apple bill mellé 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Nem. A Mighty mouse is kétgombos illetve a mac os is használja a jobbklikkes helyi menüket. Minek DA? Egy precíz egér mindig jól jön illetve egy ilyen azért jóval kényelmesebb mint egy Mighty vagy egy Tesco-s vacak.
(#17) Pacák: elég sokan le vannak maradva Mac tekinteteben de inkább meg 8.0 bétájánál...
(#18) tlac: valószínűleg ez lehet a probléma, nekem legalábbis nem jutott más eszembe
[ Szerkesztve ]
Szép, igényes.
PC-n ugyan úgy használható.
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

most találtam rá az usb overdrive programra, felraktam, ez felismeri a gombokat és be is lehet vele állítani, hogy mit csináljon

Ez nem lehet véletlen 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Valahogy egy csomó embernek a mac még mindig vmi "nagy varázsló", ami csak néhány embernek van...nem is gondolják, hogy mennyire hasonlít egy windows-ra. (vagy fordítva inkább
)
A cikkel kapcsolatban, meg annyi, hogy "mac series" ram-ot vettem a macbook-omba, ez érthető, hogy biztosra menjek.
De az egér - mint előttem már sokan mondták- bármilyen megfelel a gépekhez. Ez csak egy usb-s periféria.
nekem is
szuper eger.
nem véletlen... a vizuális komfortérzetem kényszerítette ki belőlem, h lecseréljem a kraitot 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Hát akkor a ram-nál te is megetted szépen a marketing-maszlagot. Sosem vettem apple által ajánlott ram-ot egyik mac-embe sem. 
Sőt, logitech cordless desktopot használtam évekig...
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

Na erre aszem benevezek ugyis öreg már a ms explorerem. 
szerk: itthon hol lehet megvenni?
[ Szerkesztve ]
#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

Ez félig igaz. De:
1. Nem volt drágább, mint bármelyik másik ram
2. Nagyon sok helyen olvastam, hogy xy ramot vett bele, és fagy a rendszer.
még nme biztos h kapható nálunk.. de ha a pi*elben nem, akkor sehol 

"fincsi
Ha meghal a CopperHead-em, akkor jöhet egy DeathAdder
"
Megbánnád. Próbáld ki a DiamondBack 3G-t előbb! A CH formája, a DA szenzorával!
2 év után váltottam CH-ről DB3G-re. Megérte!
+ iszonyat pontos
+ okosabb sens állítás
+ nem kell új formát megszokni
+ lényegében egy CH jobb szenzorral
- oldalgombok kicsit furák (de nekem pl jobban kézreállnak)
- butább a programja (kevesebb beállítás)
- "usbhack" kell neki a magasabb frissítéshez
Ui.: Próbáltam a DA-t is de nem győzött meg. Lehet hogy nagyon pontos, de kisebb egérhez vagyok szokva (high sens mellett) és zavar hogy kitölti az egész tenyerem, és nem tudom az ujjammal tartani.
[ Szerkesztve ]
Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD