Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

pföjj.. csúnya, és drága.. az ilyen formák csak a "kockáknak" való :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#2) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz ez! Pont csak arra jó amire kitalálták hordozni és mutogatni vele. ;]
Egy ilyen icon7-es forgathatós egeret fogdostam még csak de az picike volt nekem, szerintem ez sem sokkal nagyobb, de így is marad igazán mobil. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#3) Shockwave12

Shockwave12
(lelkes újonc)

Ez a gyártó feltört mint a talajvíz. Egyre több cuccot dobnak piacra, és szemmel láthatólag is egyre jobban fejlődnek. Nem mondom hogy ez a patkány nekem tetszik, de azért elég jó alternatíva a nevesebb gyártók "bemutatós" egereinek. :K

(#4) Bahama

Bahama
(kvázi-tag)

Első ránázésére, olyan mint egy MP3 lejátszó.
Praktikus, ötletes.

[ Szerkesztve ]

Kerüld a pusztán vita kedvéért, erőteljes érzelmi töltettel ellátott, az észérveket nélkülöző, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé.

(#5) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha megjelenik biztos veszünk párat. Pont jó prezentációkhoz tényleg. A legjobb az lenne ha ki is lehetne kapcsolni az érzékelőt, hogy az egér ne rohangáljon ha a kezedben lóbálod az egeret, de Powerpoint dokukat meg lehessen lapozni vele jobbklikkel.

(#6) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg hülyeség. Elképzelem, ahogyan a tanár percenként fogja tekergetni az egerét. Vagy amikor lemerül az egér, akkor a notira csatlakoztatva fogja használni a lézeres mutatót.
Egyszerűen vannak olyan dolgok, amiket nem érdemes egy kütyübe összeheggeszteni. Ilyen lézeres tollakat szinte minden sarkon lehet venni párszáz Forintért.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#7) Shockwave12 válasza Depression (#6) üzenetére

Shockwave12
(lelkes újonc)

Végülis az embernek két keze van és nem néz ki murisan egy üzleti megbeszélésen, hogy az egyik kézben a vezeték nélküli egérrel toszogatódik a diasor, a másikkal meg megy a fénykardozás. :U

Nekem is számtalanszor jól jött volna ha a notipatkányomban lett volna lézer (már a diplomavédésemkor is, nem beszélve a melóhelyről). :K

Attól még, hogy hülyeségnek tűnik, nem feltétlenül az. ;)

(#8) kem válasza Depression (#6) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1:nem kell tekergetni, mert kiegyenesítve is megy mint egér
2:egy töltéssel legalább 1hetet elmegy ha nem hónapot.

(#9) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez nem is egér már, hanem valami csúszómászó így ránézésre :) a technikai evolúció fordítva zajlik a cincogóknál? egér->kukac? :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon sirály ötlet, innovatív cucc. aki sokat prezentál, tuti értékelni fogja, aztán az esetleges gyermekbetegségeket meg úgyis kijavítják a 2.0 verzióban :K

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#11) shadeofme

shadeofme
(tag)

Az elso keprol nekem egy mobil hatulja jutott eszembe... A masodikrol is. :D
Amugy praktikus is, nem kell ket kezzel hadonaszni prezentaciokor. (Lasd egereszes + fenykardozas hsz-t. :) )

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#12) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

előbb vennék ilyet ha erre kéne nekem mint a logitech 30000res egérkéjét...

(#13) Szanya válasza sNORh (#1) üzenetére

Szanya
(tag)

A szépség szubjektív fogalom, de "az ajánlott fogyasztói árról azonban nem számolt be a gyártó." (utolsó előtti mondat).

''Szanya csak egy van.''

(#14) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Basszus első rápillantásra azt hittem, hogy egy kamera van benne...

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#15) NoLF válasza WonderCSabo (#14) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem is az volt az első gondolatom, kétségtelen.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#16) sNORh válasza Szanya (#13) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

ajmán.. kategória.. ennyi.. nem 1-2 ezerft.. gondolkozz

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#17) NoLF válasza sNORh (#16) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy normális minőségű sima lézer pointer sem olcsó mulatság...

és azzal nem lehet egérkedni.

(#18) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Az IFF-es zsűrivel én nem értek egyet, szerintem nem túl szép, az ergonómiájára is kíváncsi lennék, illetőleg bizonyára nem az én kezemre/ízlésemre szabták. Nincs túlságosan nagy kezem, viszont szeretem a jó nagy egereket, amik nem vesznek el a tenyeremben :) Most egy lézeres Point of view egerem van, tökéletes a formája, és a tudása is kielégítő, nem cserélném le, max ha elromlik :K

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#19) sNORh válasza NoLF (#17) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

nemhát.. semmirevalók :DDD

(#20) csiki74 válasza sNORh (#19) üzenetére

csiki74
(újonc)

Ha valaminek van értelme akkor ennek van! Megvettem a gyártó másik egerét (XP 500) az is tud 4 félét. Egér-lézermutató-prezenter (totál tud mindent, jobb gomb léptet előre, bal vissza, scroll is használható, akár fekete képernyőt is tudsz vele csinálni, hogy rád figyeljenek a muksók - ok, mondjuk én ki is használom) + médialejátszó - tekersz a filmen, léptetsz, a görgővel hangerőt változtatsz - Most tényleg: mi kell még? :R

Csiki

(#21) Szanya válasza csiki74 (#20) üzenetére

Szanya
(tag)

Kristályberakás. :-)

''Szanya csak egy van.''

(#22) AXisBOLD válasza csiki74 (#20) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyet értek, kiváló eszköz!(XP500) én most adtam egyet ajándékba, de én is használtam és nagyon felhasználó barát, a szoftver is korrekt(csak egy: elemtöltöttség kijelzése gépen!)

laphoz az S500-at használom és az is nagyon jó és ötletes!

árban is mindegyik rendben van, főleg hogy hasonló minőség(logi) 2x ennyi.

egy evo-t is kipróbálnék már, de még sehol se lehet kapni vagy megnézni :(((

UP neki!

Aurea mediocritas

(#23) JoDy_28

JoDy_28
(újonc)

Valaki nem tudja, hogy lehet-e olyan lehetőséget beállítani a távirányójának, hogy egy media lejátszót tudjon írányítani, ne csak powerpaintet?

“Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.”

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.