Ionos médialejátszóval jelentkezett a Myka

A Myka egy NVIDIA Ion alapú (MCP7A-ION chipsetes) HD médialejátszóval jelentkezett. A kis asztali szerkezetben kétmagos Atom 300 processzor dolgozik 1,6 GHz-en, ami mellett 2 GB RAM és egy GeForce 9400M integrált videokártya kapott helyet, ami a legfeljebb 1920 x 1440 pixeles felbontást támogatja. Háttértára egy 160 GB-os merevlemez, de egy bővítőhely, illetve három SATA csatlakozó is a rendelkezésünkre áll egy további HDD vagy akár egy Blu-ray meghajtó beszerelésére. Találunk még rajta hat 2.0-s USB-t, továbbá D-Sub, DVI-I, HDMI és eSATA portot is.

Myka
Myka ION [+]

A kis gép közvetlenül a tévére kapcsolható, nem kell semmilyen köztes közvetítő gép. A Myka ION tehát például egy nappaliban tehet jó szolgálatot, mint központi médiatár, amin lehet internetezni, filmet nézni, zenét hallgatni. Ez utóbbi kivitelezéséhez természetesen került rá 5.1-es hangkimenet is. A gépezet egyébként teljesen ventilátormentes, tehát csöndes is. Fekete és fehér színben is kapható, tárolni pedig vízszintesen vagy függőlegesen is lehet. A távirányító sem hiányzik a csomagból.

Myka ION állítva [+]
Myka ION állítva [+]

Az alapgép 160 GB-os winchesterrel, optikai meghajtó nélkül, Gigabit Ethernet aljzattal 380 dollárba kerül. További 40 dollárért N-es Wi-Fi kártya, plusz 225 dollárért pedig Blu-Ray meghajtó is rendelhető bele, merevlemezből pedig akár 1 TB-ost is kaphat. A csúcsmodell ára tehát Windows 7-tel eléri a 880 dollárt is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Myka

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés