Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon frankó kis kütyü :DDD TV hátára feldobni tökéletes

Bár a tv adapter lyukkiosztásának szabványát jó lenne tudni...

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#2) Pipó

Pipó
(senior tag)

Nagyon pöpec masinának néz ki és a kétmagossal a teljesítmény is rendben lehet. Remélem jó ára lesz és itthon is hozzá lehet majd jutni, a nejemnek tök jó munkagép lenne belőle.

Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

(#3) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz kis gép, netezni baromi jó lenne mutternak. :DDD
Az a narancssárga karika nem tetszik rajta, amúgy pofás. Már csak az ár lesz az érdekes...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#4) JanR

JanR
(őstag)

Ocsem, miket meg nem csinalnak mar a 'nagy' gyartok.

Ezen a mondaton nagyon neztem: '...már a komolyabb Flash programok sem majd okoznak gondot a rendszernek.' - most en vagyok a hulye, vagy el lett irva :DDD

www.oaziscomputer.hu

(#5) agabe

agabe
(senior tag)
LOGOUT blog

annk meg mi érteleme, hogy az optikain kívül hátul nincs hangkimenet?

(#6) DemonDani válasza JanR (#4) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyugi te vagy hülye :K :DDD

asd fgh jkl éáű

(#7) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

anyámnak énis megvenném, ha használná :)

(#8) JanR válasza DemonDani (#6) üzenetére

JanR
(őstag)

Koszi, most ezzel megnyugtattal :DDD

www.oaziscomputer.hu

(#9) DemonDani válasza DemonDani (#6) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De persze megmagyarázom mert ez így eléggé kocka...
A Flash alatt nem csak a gameket kell érteni, hanem az összes manapság Flash által animált dolgot, amibe számtalan lehetőség beletartozhat a Gamektől kezdve a különböző file olvasókon keresztül a HD tartalmakat lejátszókig.
Legjobb példa talán a YouTube. Ez is Flash alapú, és bizony az Intel atomnak nagyon komoly feladatot okozhat a YTHD videok lejátszása, vagy akár ez a FullHD video... [link]

Az ION pedig (azaz ez is) az Nv által gyártott platform az Intel Atom köré ami tartalmaz többek közt egy G80 alapú (ez esetben egy 9400) integrált IGP-t ami képes lesz az Adobe Flash 10.1 megjelenését követően átvenni a Flash által generált munkát a CPU-tól, ami mint fentebb szemléltettem nem is olyan kevés már manapság.
És a 9400m 67,2 Gflopsos teljesítménye már elegendő szinte mindenre. Az Atomról pontos adatot nem találtam de 6Gflops alatt van az biztos. Így elméletileg akár 10szer gyorsabb is lehet GPGPU kihasználása esetén.

#8:
Rövid és tömör voltam! :DDD

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#10) LordX válasza JanR (#4) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem elírás, néha tényleg szükség van erre.

Másik hírhez volt belinkelve EZ. A kétmagos Atomos gépem konkrétan meghal alatta (~0.5 FPS).

(#11) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Ő, valaki homályosítson fel pls, ebbe hogy fér bele egy winyó? Max állítva, de gondolom az nem tesz neki túl jót :F

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#12) dabadab válasza ]Phobos[ (#11) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"ebbe hogy fér bele egy winyó?"

Minden bizonnyal 2,5"-es (esetleg 1,8"-es) HDD van benne.

"Max állítva, de gondolom az nem tesz neki túl jót"

A HDD-ket abszolut nem erdekli, hogy milyen helyzetben vannak.

LordX: a #4 szerintem csak arrol szolt, hogy a "majd" szo rossz helyre keveredett a mondatban :D

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#13) ]Phobos[ válasza dabadab (#12) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Hát, lehet, én úgy tudtam nem tesz neki jót, mivel a mechanikai kialakítása eleve fekvő, de nyilván a Zotac sem rakná bele, szóval ... azért köszi. Ma sem halok meg ( annyira ) hülyén.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#14) dabadab válasza ]Phobos[ (#13) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"én úgy tudtam nem tesz neki jót, mivel a mechanikai kialakítása eleve fekvő"

Volt ilyen is, ugy husz-harminc eve.

(#15) Balika911 válasza dabadab (#14) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én olyat hallottam, hogy forgatni nem érdemes. Ha megy pár évet fekvő helyzetben, majd állítva kezdik el használni, az tönkreteheti. Ennek van alapja?

(#16) siti válasza Balika911 (#15) üzenetére

siti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nincs alapja, szerintem ha működés közben forgatod akkor okozhat bajt, de ezt se mondom biztosra.

minden rendes embernek van otthon voodoo

(#17) DemonDani válasza siti (#16) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, így van működés közben nem kell dobálni :DDD
De amúgy nem igen tehet benne kárt, persze lehet hogy nem 20000órát fog működni ha pakolászod kikapcsolás közben hanem 19000órát :D szóval kimutatható gondja a mai merevlemezek nem valószínű hogy lesz ilyesmi okból kifolyólag.

[ Szerkesztve ]

asd fgh jkl éáű

(#18) dabadab válasza Balika911 (#15) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Ennek van alapja?"

Hat, kb annyi, mint a masiknak, volt olyan kor, amikor ez igaz volt, de mar nagyon regota nem az. A mostani HDD-knel csak arra kell vigyazni, hogy az ember ne nagyon csapja oda oket semmihez se (ne kapjanak sok g-s terhelest), akkor meg foleg nem, ha eppen mukodnek (amugy minel kisebbek (marmint fizikaliag, vagyis 2,5" v 1,8"), annal jobban birjak a razkodast).

[ Szerkesztve ]

(#19) TESCO-Zsömle válasza dabadab (#18) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bezony! Nem véletlenül a vinyók a világ (második) legmegbízhatóbb adathordozói. Ma már az SSD-k aszem letaszították őket a trónról, de ár/kapacitás arány miatt azok nem igazán számítanak.

A világ kegkisebb vinyója hivatalosan 2000G-t is kibír, működés közben pedig 1000G-t.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#20) JanR válasza dabadab (#12) üzenetére

JanR
(őstag)

"LordX: a #4 szerintem csak arrol szolt, hogy a "majd" szo rossz helyre keveredett a mondatban :D" - Pontosan!

www.oaziscomputer.hu

(#21) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Viccesen néz ki a monitor hátulján a cucc... :DDD

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#22) vegyszer

vegyszer
(fanatikus tag)

jóárasítva...
majd mejön vag egy havi átlagbérért, és csak lesünk, hogy ezt meg miért kaptuk?

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║ Ha kivágja ezt a kupont vehet egy új monitort! ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#23) DemonDani válasza New Life (#21) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont ez a lényeg h nem néz ki sehogy a monitor mögött nem látod XD

asd fgh jkl éáű

(#24) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

(#25) dabadab válasza P00By (#24) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vazze, 250 EUR, vagy 67 kHUF? Best buy, tenyleg.

[ Szerkesztve ]

(#26) Cyrin

Cyrin
(őstag)

kéne, csak kellene még hozzá egy kis vezetéknélküli bill egérrel egybeépítve + távirányító.

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#27) DemonDani válasza Cyrin (#26) üzenetére

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor HTPC lenne :))

asd fgh jkl éáű

(#28) fledgling42

fledgling42
(újonc)

Húh, ilyenre várok már mióta... ha nagyon halk lenne a hűtése (esetlegesen egy ilyen passzív hűtéssel), akkor az tökéletes lenne egy multifunkciós htpc-router-ftp-webszerver-letöltőszervernek a nappaliba :)

(#29) PhoenixK

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel tapasztalatokat nem találtam róla, ezért megosztom az én tapasztalataimat:
A kiválasztott egy ZOTAC MAG HD-ND01
Atom 330 (1,6GHz, 2 mag + HT, 2GB RAM, GF9400)
Az első benyomások bíztatóak. A Win7 SD kártyáról felment kb 15 perc alatt. Halk, csak induláskor hallottam enyhe vinyóhangot. A hőmérséklete viszont nem éppen ideális: üresjáratban a vinyó (eddig még csak azt néztem HDSentinel-lel) 46°!

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.