Nagyon frankó kis kütyü
TV hátára feldobni tökéletes
Bár a tv adapter lyukkiosztásának szabványát jó lenne tudni...
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű
Nagyon frankó kis kütyü
TV hátára feldobni tökéletes
Bár a tv adapter lyukkiosztásának szabványát jó lenne tudni...
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

Nagyon pöpec masinának néz ki és a kétmagossal a teljesítmény is rendben lehet. Remélem jó ára lesz és itthon is hozzá lehet majd jutni, a nejemnek tök jó munkagép lenne belőle.
Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb
Nem rossz kis gép, netezni baromi jó lenne mutternak.
Az a narancssárga karika nem tetszik rajta, amúgy pofás. Már csak az ár lesz az érdekes...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Ocsem, miket meg nem csinalnak mar a 'nagy' gyartok.
Ezen a mondaton nagyon neztem: '...már a komolyabb Flash programok sem majd okoznak gondot a rendszernek.' - most en vagyok a hulye, vagy el lett irva 
www.oaziscomputer.hu
annk meg mi érteleme, hogy az optikain kívül hátul nincs hangkimenet?
nyugi te vagy hülye

asd fgh jkl éáű
(#7) zsirfecske
anyámnak énis megvenném, ha használná 

Koszi, most ezzel megnyugtattal 
www.oaziscomputer.hu
De persze megmagyarázom mert ez így eléggé kocka...
A Flash alatt nem csak a gameket kell érteni, hanem az összes manapság Flash által animált dolgot, amibe számtalan lehetőség beletartozhat a Gamektől kezdve a különböző file olvasókon keresztül a HD tartalmakat lejátszókig.
Legjobb példa talán a YouTube. Ez is Flash alapú, és bizony az Intel atomnak nagyon komoly feladatot okozhat a YTHD videok lejátszása, vagy akár ez a FullHD video... [link]
Az ION pedig (azaz ez is) az Nv által gyártott platform az Intel Atom köré ami tartalmaz többek közt egy G80 alapú (ez esetben egy 9400) integrált IGP-t ami képes lesz az Adobe Flash 10.1 megjelenését követően átvenni a Flash által generált munkát a CPU-tól, ami mint fentebb szemléltettem nem is olyan kevés már manapság.
És a 9400m 67,2 Gflopsos teljesítménye már elegendő szinte mindenre. Az Atomról pontos adatot nem találtam de 6Gflops alatt van az biztos. Így elméletileg akár 10szer gyorsabb is lehet GPGPU kihasználása esetén.
#8:
Rövid és tömör voltam! 
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű
Nem elírás, néha tényleg szükség van erre.
Másik hírhez volt belinkelve EZ. A kétmagos Atomos gépem konkrétan meghal alatta (~0.5 FPS).

Ő, valaki homályosítson fel pls, ebbe hogy fér bele egy winyó? Max állítva, de gondolom az nem tesz neki túl jót 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
"ebbe hogy fér bele egy winyó?"
Minden bizonnyal 2,5"-es (esetleg 1,8"-es) HDD van benne.
"Max állítva, de gondolom az nem tesz neki túl jót"
A HDD-ket abszolut nem erdekli, hogy milyen helyzetben vannak.
LordX: a #4 szerintem csak arrol szolt, hogy a "majd" szo rossz helyre keveredett a mondatban 
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Hát, lehet, én úgy tudtam nem tesz neki jót, mivel a mechanikai kialakítása eleve fekvő, de nyilván a Zotac sem rakná bele, szóval ... azért köszi. Ma sem halok meg ( annyira ) hülyén.
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
"én úgy tudtam nem tesz neki jót, mivel a mechanikai kialakítása eleve fekvő"
Volt ilyen is, ugy husz-harminc eve.

Én olyat hallottam, hogy forgatni nem érdemes. Ha megy pár évet fekvő helyzetben, majd állítva kezdik el használni, az tönkreteheti. Ennek van alapja?
nincs alapja, szerintem ha működés közben forgatod akkor okozhat bajt, de ezt se mondom biztosra.
minden rendes embernek van otthon voodoo
Igen, így van működés közben nem kell dobálni 
De amúgy nem igen tehet benne kárt, persze lehet hogy nem 20000órát fog működni ha pakolászod kikapcsolás közben hanem 19000órát
szóval kimutatható gondja a mai merevlemezek nem valószínű hogy lesz ilyesmi okból kifolyólag.
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű
"Ennek van alapja?"
Hat, kb annyi, mint a masiknak, volt olyan kor, amikor ez igaz volt, de mar nagyon regota nem az. A mostani HDD-knel csak arra kell vigyazni, hogy az ember ne nagyon csapja oda oket semmihez se (ne kapjanak sok g-s terhelest), akkor meg foleg nem, ha eppen mukodnek (amugy minel kisebbek (marmint fizikaliag, vagyis 2,5" v 1,8"), annal jobban birjak a razkodast).
[ Szerkesztve ]
Bezony! Nem véletlenül a vinyók a világ (második) legmegbízhatóbb adathordozói. Ma már az SSD-k aszem letaszították őket a trónról, de ár/kapacitás arány miatt azok nem igazán számítanak.
A világ kegkisebb vinyója hivatalosan 2000G-t is kibír, működés közben pedig 1000G-t.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

"LordX: a #4 szerintem csak arrol szolt, hogy a "majd" szo rossz helyre keveredett a mondatban
" - Pontosan!
www.oaziscomputer.hu

Viccesen néz ki a monitor hátulján a cucc... 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

jóárasítva...
majd mejön vag egy havi átlagbérért, és csak lesünk, hogy ezt meg miért kaptuk?
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║ Ha kivágja ezt a kupont vehet egy új monitort! ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Pont ez a lényeg h nem néz ki sehogy a monitor mögött nem látod XD
asd fgh jkl éáű
Vazze, 250 EUR, vagy 67 kHUF? Best buy, tenyleg.
[ Szerkesztve ]

kéne, csak kellene még hozzá egy kis vezetéknélküli bill egérrel egybeépítve + távirányító.
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.
Akkor HTPC lenne 
asd fgh jkl éáű

Húh, ilyenre várok már mióta... ha nagyon halk lenne a hűtése (esetlegesen egy ilyen passzív hűtéssel), akkor az tökéletes lenne egy multifunkciós htpc-router-ftp-webszerver-letöltőszervernek a nappaliba 
Mivel tapasztalatokat nem találtam róla, ezért megosztom az én tapasztalataimat:
A kiválasztott egy ZOTAC MAG HD-ND01
Atom 330 (1,6GHz, 2 mag + HT, 2GB RAM, GF9400)
Az első benyomások bíztatóak. A Win7 SD kártyáról felment kb 15 perc alatt. Halk, csak induláskor hallottam enyhe vinyóhangot. A hőmérséklete viszont nem éppen ideális: üresjáratban a vinyó (eddig még csak azt néztem HDSentinel-lel) 46°!
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984