Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Elvileg a "régi"-be is benne volt a kernelben néhány realtek csippes wlan kari neve, szóval elméletben támogatja az USB-s wlan -t, vagyis moddolással tuti meg lehet oldani. Persze ha az új csak egy pár ezressel lesz drágább, akkor megéri konyhakészen megvenni.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#2) nevo válasza rankesz (#1) üzenetére

nevo
(fanatikus tag)

biztos nem csak pár ezressel lesz több :(

http://www.youtube.com/watch?v=F9XNfWNooz4&feature=player_embedded#!

(#3) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

A másik, hogy csak a Wi-Fi miatt (igaz, + kártyaolvasó) egy külön új lejátszó?! :U Picit pofátlanság szvsz.

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#4) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért megnézném, ki játszik le wi-fi-n keresztül egy BD lemezt vagy akár egy komolyabb 1080p-s filmet. :D Persze jó a wi-fi, csak így, ,hogy nincs tárhely, kicsit felesleges vakításnak érzem.

PH semleges

(#5) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha új wd tv áron felül lesz max 3k-val akkor én ezt venném :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem ez volt az, amit szétkaptatok és benne volt a bővítő hely pl. WiFi-nek? :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#7) rudi válasza PH-User (#6) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De. Szóval most már csak a belső HDD-s modellt várjuk torrent klienssel meg egyéb jóságokkal.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#8) rudi válasza stevve (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha jó az a Wi-Fi modul, akkor szerencsés esetben 3 MB/s-ot tudhat stabilan, az ha nem tévedek nagyot, akkor 24 mbps környékén van. Nekem speciel a kábelmentes hálózatomba egészen jól illene, mert az n-es router és a TV között csak 1 fal van. No, majd elkérjük valami tesztféleségre :) Bízom benne, hogy fw vonalon is fejlesztettek kicsit.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#9) PH-User válasza rudi (#7) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt én is várom, jó kis készülék ez! :K

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#10) rankesz válasza rudi (#8) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Nekem a legdurvább 1080p-im kb. olyan 15 MBit-esek. Egy másik fórumon aktívan foglalkoznak az eszközzel, ott megoldották a feliratkezelési bugokat (öő.üű...) meg bizonyos nem használt (kínai több változata) font eltávolításával helyet szabadítottak fel a gépen ahova lehet extra progikat tenni. Midnight Commandert már feltette a srác, transmission torrentkliens-t is fel lehet rakni, de ez nem érdekelte így nincs még howto...

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#11) stevve válasza rudi (#8) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem is a sebességével van gond, mint inkább az ingadozással és a környezettel. Ha megoldható, hogy "tiszta" terep legyen a hullámoknak, akkor nagyjából egyenletes a sebesség, de ha le-leesik, akkor megeszi a fene és egy másfél 2 órás intervallum már rizikós ebből a szempontból. És itt még mindig csak mkv-król lehet szó, nem pl.: a 41 Mbps (peak) Transformers BD-ről. Az már problémásabb. :D

Remélem, a kezed közé kerül egy ilyen és tudod kicsit nyúzni, hogy mennyire állja meg a helyét a wi-fi egy ilyen cuccban. :)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#12) Cyrin

Cyrin
(őstag)

ez jó a gyereknek lejátszani a meséket egy NAS-ról wifin keresztül. És pont.

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#13) wolfman

wolfman
(senior tag)

Én nem ismertem ezt az ASUS lejátszót(elődjét se), míg nem olvastam ezt a hírt róla.Elég barátinak tűnik így a leírás alapján. Ha tényleg feltételek nélkül tudja mindazt amit leírtak akkor lehet hogy veszek egyet.
Bár jó lenne egy teszt róla vagy az elődről. Mondjuk egy menü kezelhetőség, képminőség stb.

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred!

(#14) stevve válasza Cyrin (#12) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Arra jó, ez nem kérdés :K

PH semleges

(#15) jones965

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Nekem már volt szerencsésen fizikálisan is megérinteni ezt a terméket.
A készülék tudása lenyűgöző.
WiFi-n keresztül teszteltük, és minden röccenés nélkül nyomta az ISO állományban lévő DVd filmeket és az mkv-s fájlokat. Az ára pedig 27.000 Ft.

[ Szerkesztve ]

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#16) rankesz válasza jones965 (#15) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Annyiért nagyon jó, kicsit kétkedek is, mert a wlan nélkül kerül 29-30-ba.

[ Szerkesztve ]

(#18) bigwhite

bigwhite
(újonc)

Gyerekek, a 100 megás kábelen is már be-be szaggat egy 30 megabit feletti sávszélességű mkv, az m2ts pedig nézhetetlen. Úgyhogy wifin maximum a 360 megás Dr. House részeket lehet nézegetni.
Aki HD-ben nézné rajta a a filmeket, az felejtse el a WIFI-t.

(#21) Rics22 válasza Sonja (#3) üzenetére

Rics22
(tag)
LOGOUT blog

Ott a pont Sonja-nál

Hamarossan!----/Bga munkák szünetelnek 04.16-ig géppark csere miatt!/

(#22) polar

polar
(kvázi-tag)

Ééééés végre megérkezett az Iponba. Ennyi a jó hír...
41k nekem egy kicsit soknak tűnik úgy, hogy a Wifi nélküli változat 25-26k-ért vihető...

Bárcsak három madár lehetnék és felülről láthatnám, ahogy magam alatt repülök...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.