Hama blog: bemutatkoznak a Soul fülesek

Saját, kicsinek egyáltalán nem mondható termékpalettája mellett a Hama további neves márkák termékeit is forgalmazza, kihasználva ehhez jól bejáratott kereskedelmi és támogatási infrastruktúráját. Az egyik ilyen márka a neves hip hop előadóművész, Chris „Ludacris” Bridges nevéhez köthető Soul, mely a Monsterhez vagy a Beatshez hasonlóan nagyméretű (és persze kisebb), stílusos fülhallgatókat kínál, amelyek manapság igazi divatcikknek számítanak. A termékpaletta legerősebb tagja a SL150, mely nem csúcsmodell, de éppen annyit tud, amennyire a legtöbb felhasználónak szüksége van.

Chris „Ludacris” Bridges Soul fejhallgatóval
Chris „Ludacris” Bridges Soul fejhallgatóval

A hatalmas, fülre illeszkedő részt úgy alakították ki, hogy külső burkolata fix, csak a belső, fülpárnás rész mozog, idomul a hallgató fejéhez. A kényelmes viselés érdekében szépen párnázott a fejpánt is, szállításhoz pedig összehajtható, és a mellékelt kemény tokba rakható a füles. Kétféle, lecsatlakoztatható kábel jár hozzá, egyik hagyományos, a másikon Apple és egyéb készülékekkel kompatibilis hangerőszabályzó és mikrofon van, hogy headsetként is használhassuk, illetve kapunk még negyedhüvelykes (6,3 mm-es) jack átalakítót is. A mutatós Soul SL150 füles fekete-ezüst és fehér-fekete színkombinációban kapható, ajánlott fogyasztói ára 59 990 forint.

Soul SL150
Soul SL150

A termékpaletta csúcsán a Soul SL300 áll, melynek többféle egyedi verziója is van, például a futballsztár Cesc Fabregas, a jamaikai vágtázó, Usain Bolt vagy az amerikai foci nagy alakja, Tim Tebow jegyez egy-egy speciális színösszeállítást. A füles fő érdekessége az aktív zajcsillapítás, amihez két ceruzaelemről kap áramellátást és nagyon hasznos lehet, ha verseny előtti koncentrálás közben vagy egy hosszú repülőúton ki szeretnénk zárni fülünkből a környezetünket. A csúcsmodell szintén kétféle – szabályzós és szabályzó nélküli – kábellel, kemény tokkal, jack átalakítóval, továbbá repülőgépen használható dupla csatlakozóval kapható 89 990 forintos áron.

Lefelé a kisebb, nem fülkagyló köré, hanem rátámaszkodó Soul SL100 bővíti a termékpalettát. A nagyokhoz hasonló felszerelést (két kábel) és funkcionalitást kapunk, persze szerényebb hangminőséggel. A Hama kínálatában fekete-vörös és fekete-kék verziót láttunk az SL100-ból 44 990 forintos áron, de létezik belőle narancs-fekete és rózsaszín-fehér is. Aki pedig nem szereti a hatalmas, feltűnő, fejpántos megoldásokat, választhatja a hallójáratba dugható SL99-et, ami hozza a nagyok hangzásvilágát és 29 900 forintba kerül, vagy az olcsóbb, 24 990 forintos, szerényebb SL49-et.

Soul SL99, SL100 és SL49
Soul SL99, SL100 és SL49

  • Kapcsolódó cégek:
  • Soul

Azóta történt

Előzmények