Genius Imperator Pro billentyűzet – az MMO/RTS specialista

A Genius újabb beviteli eszközt jelentett be GX szériájában, amelynek tagjai kifejezetten a játékosok igényeit hivatottak kiszolgálni. Az Imperator Pro billentyűzetet a gyártó elsősorban MMO és RTS játékokhoz ajánlja, ezért a bal oldalon 6 programozható makró nyomógombot sorakoztattak fel, ezekre három profilválasztó segítségével akár 18 különböző parancs is eltárolható, majd a kellő pillanatban gyorsan kiadható. A billentyűzet háttérvilágítást is kapott, mely bármilyen színben képes folyamatosan vagy változtatható intenzitással pulzálni, sőt a fényerő három lépésben állítható vagy akár ki is kapcsolható, ha nem vágyunk rá.


[+]

Természetesen egy játékosoknak szánt klaviatúrából nem maradhat ki az anti-ghosting technológia sem, amely jelen esetben fedélzeti memóriájának köszönhetően maximum 18 egyidejű leütést képes veszteség nélkül feldolgozni. Egy másik hasznos funkció, hogy „gaming” üzemmódra váltva deaktiválódnak a Windows gombok, hogy a nagy csatározás hevében nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részünk. A billentyűk 3,8 mm-es utat járnak be, nyomáspontjuk a gyártó állítása szerint határozott lesz. Persze a számítógépen sem csak a játékról szól az élet, ezért egy sor médiagombot is elhelyeztek a felsőbb régióban.

A két USB porttal is megtámogatott Genius Imperator Pro vételára 99 dollár, azonban érdemes figyelembe venni, hogy vannak olyan funkciók, amelyek csak Windows (7/Vista/XP) operációs rendszer alól érhetők el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés