Formás beviteli eszközök kavalkádja

Új perifériákkal, egészen pontosan beviteli eszközökkel bővült a kiegészítők piaca a napokban a Geniusnak és a Canyonnak köszönhetően. Az előbbi gyártó egy készletet mutatott be. A lapos SlimStar 8000 egeret és billentyűzetet is tartalmaz, ráadásul vezeték nélkül kapcsolódik a számítógéphez USB-s vevőjén keresztül. A 2,4 GHz-es frekvencián kommunikáló eszközök fekete-szürke külsővel lettek megáldva. A billentyűzet kibírja, ha folyadék ömlik rá, és néhány hangerőszabályzó gomb is került rá. Az egér egy 1200 dpi-s optikai szenzorral felszerelt modell, mely Magic Roller görgővel lett ellátva. A készlet AAA-s elemekkel működik, az árcédula pedig 25 dollár.

Genius SlimStar 8000 [+]
Genius SlimStar 8000 [+]

A Canyon három egeret leplezett le, ám valójában hat termékről van szó, mivel modellenként két szín érhető el. A CNR-MS05 fekete-ezüst (S) vagy fekete-narancs (O) színben lesz kapható. Vezetékes kialakítású, optikai szenzora van, ami 800 dpi-s felbontásra képes, valamint a szokásos három gomb plusz egy görgő elrendezést kapta. Hazánkban is kapható, az ára 1210 forint.

CNR-MS05O [+]
CNR-MS05O [+]

A CNR-MSOW03 már vezeték nélküli típus, amely 2,4 GHz-es rádiójelekkel tartja a kapcsolatot a 2.0-s USB-s nano vevőegységével. Az optikai szenzora már 1000 dpi-s, és ez is három gombos kialakítású, amit egy görgővel toldottak meg a tervezők. Fekete-ezüst vagy fekete-narancs változata 2340 forintba kerül.

CNR-MSOW03S [+]
CNR-MSOW03S [+]

A harmadik típus a CNR-MSOW04. Ez az egér szinte csak külső megjelenésében tér el az előzőtől, de ugyanúgy vezeték nélküli, továbbá optikai szenzora van, ami 1000 dpi-s. A fekete-ezüst vagy fekete-narancs dizájnú verzióinak ára 2200 forint lesz.

CNR-MSOW04S [+]
CNR-MSOW04S [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés