a microsoft egere kifejezetten tetszik
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
a microsoft egere kifejezetten tetszik
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Touch-mouse?? fárasztó lehet rajta játszani. illetve semmi visszajelzés (katt) hogy sikerült a művelet. 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Az IOGEAR Multi-Link Bluetooth Keyboard nagyon tetszetös De nem valami olcsó
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Nem látom előnyét a normál egerekkel szemben. Egyeseknek ennyire megterhelő kattintani vagy mi?
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Ez az első CM Storm egér, ami tényleg tetszik.
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein
Valóban nagyon elegantos. 
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

CM és a Tt tetszik csak , a többi nem az igazi (külsőre)!
[ Szerkesztve ]

Tarthatod fölötte az ujjadat naphosszat, az fárasztóbb mint a kattintás 
Maximum hüvelyk és kisujjal lehet mozgatni, hogy nehogy baj legyen 
[ Szerkesztve ]

Nekem is!
Mindazonáltal konzervatív ember lévén maradok a gomb+görgő kombónál! 
Au tolsó Trust egér tetszetés, csak az a gond, hogy nem áll a Trust a márka legteteén.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
Öh. Hát. Izé. Például biztos halk vele kattintani, mert nincs benne mikrokapcsoló ami kattanna..

Nyílván nem játékosoknak szánják. Irodákban jó lehet, ott ahol van 20-30 gép azt mindegyik kattog. Mondjuk én egyáltalán nem tartom idegesítőnek egy egér kattogását, viszont ismerek olyat aki igen 
[ Szerkesztve ]

Az Apacer azt hittem, hogy csak memóriákat gyárt... 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Talán a kattanó hang kiküszöbölésére találták ki. ( lehet valakit idegesít )
Visszajelzés meg talán megoldható lenne egy kis rezgő motorral, mint ami a mobilokban van.
Talán kicsit jobb megoldás az lenne, ha olyan megoldással menne a gomb, mint a billentyűzetek gumimembránja. ( régen volt ilyen egér )
Másik véglet a razer új billentyűzete, aminek minden gombja úgy kattan mint az egér gombja 
[ Szerkesztve ]
wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

A laptopomhoz egy 1500 Ft-os Trust egeret vettem. A gombjai, a görgője és a váza jobb, mint amiket 3-4e-ért adtak a MediaMarkt-ban. Ebből kiindulva egy próbát szerintem lehet megér.
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein

Tt eSports Black,elég jól néz ki,de azért élőben is ki kéne próbálni
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Az Iogear billentyüzet eléggé Logitech Dinovo Edge koppintás és ráadásul messze nem néz ki olyan jól. 
Sami Koivikko - Sapphire

Ha nem bízol a trustban, itt az eredetije is
Kényelmes nagyon, bár elsőre elég szokatlan volt, de mára a logitech G5 nem esik kézre, pedig imádtam 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

az a baj, hogy az "eredetije" is ennyibe kerül...akkor már inkább az
mostanában milyen minőségnek számít a Trust? GT5 kormány, ez az egér elég tetszetős...

Azért ha nem gagyi mikrokapcsolókat tennének még a drága egerekbe is, nem lenne az annyira hangos.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
+1. Van CM billentyűzet? 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Az omron/matushita is "hangos", pedig az nem gagyi 
cseréltem már pár garnitúrát 

Én úgy emlékszem, a régebbi egereim nem voltak olyan hangosak mint a mostaniak, akkor még gondolom nem kínai mikrokapcsolókat használtak. Persze minden relatív.
Microsoft Touch Mouse igencsak ott van
Genesis Montana - újra kétkeréken

HTPC-nek amivel fórumozok 0dB-s zaja van. A monitor invertere 2m-ről idehallatszik és nagyon zavaró. Sőt a billentyűzet is hangosan kerepel ehhez viszonyítva. Az egér sokkal halkabb, mint a billentyűzet hidd el 
(#27) Morden24: Kivettük, mert ciki, de azért szimuláljuk, így ennek mi értelme van. 
[ Szerkesztve ]
Visszajelzés minden bizonnyal van, ahogyan az Arc Touch-nál is (én ilyet használok), ahol a görgő érintős, és a "görgést" kis vibramotorok szimulálják, és bármilyen meglepően hangzik, durván autentikusan reprodukálja a hatást 
Sectumsempra - For Enemies

A GT5 kormányt a Thrustmaster csinálja, ami szerintem nem azonos a Trust-tal.
Vagy félreértettem valamit? Akkor sorry. . .
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

A "IOGEAR Multi-Link Bluetooth Keyboard with Touchpad" nagyon tetszik, de az egerek nem nyerték el a tetszésem... 
Azért a Media Markt-os árakhoz ne viszonyíts, mert ott minden sokkal drágább.
De elhiszem, hogy ami neked van az jó, de azért ha ennyit kellene kiadnom egy egérért, akkor inkább jobb márkát veszek.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Kattanni kattan. Akkorát, mint egy trust egér 
[link]
De nekem az a véleményem, hogy ennyi dolgot felesleges az egérre bízni. Nagyítás, ablakmozgatás, meg mittudoménmi a franc...

"Tarthatod fölötte az ujjadat naphosszat, az fárasztóbb mint a kattintás"
Az már biztos. Nem mersz hozzáérni sehol, mert rögtön csinál valami váratlant. Szerintem az ilyen egerek bohóckodni jók, de ha valaki nem bírja megszokni 1-2 nap alatt, akkor hamar a szekrény alján találja magát, az asztalra pedig visszakerül a 2 gombos kocka Genius 

Az omron/matushita is "hangos", pedig az nem gagyi 
Attol fugg, melyik Omron szeria.
Egerekben elofordulo kinai D2FC-F-nek (L, Razer) vagy D2F-J01F-nek (Gigabyte/Roccat/Revoltec/tobbi hasonszoru egermatricazda hasznalja) van hangja.
Japan D2F sorozat eleg hangos, meg 2x akkora erovel nyomando, mint az egerekbe valo puha D2F-F szeria.
Utobbiak viszont halkabban+finomabban kattintanak, mint a kinaiak.
(Nemreg raktam D2F-01F-et a doglott kapcsolos MX Revomba, kesz feludules az Explorer kokemeny+bazihangos nyomogombjai utan.)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

A gombjai, a görgője és a váza jobb, mint amiket 3-4e-ért adtak a MediaMarkt-ban.
Hulyevagyok arai nem mervadoak, nem ritkan 30-40%-kal dragabbak, mint a rendes boltok.

Ez a szogletes szappantarto 20 eve volt divat...

Visszajelzés meg talán megoldható lenne egy kis rezgő motorral, mint ami a mobilokban van.
Logitech probalkozott 10 eve vibratort integralni az iFeel szeriaba, de attol csak meg nehezebb lett az eger.
Alig 1 ev mulva meg is szuntettek, azota sem futottak neki megegyszer.
Mondjuk az vicces volt, ahogy huztad az egerkurzort az asztalon, es ahanyszor egy ikon fole ert, mindig doccent egyet az eger, mintha hepehupas lenne az asztal 
Vagy Unreal Tournament-hez volt valami plugin, amitol minden fegyver visszarugott loveskor.
Persze a raketaveto maskepp, mint a tavcsoves csuzli.

Én úgy emlékszem, a régebbi egereim nem voltak olyan hangosak mint a mostaniak, akkor még gondolom nem kínai mikrokapcsolókat használtak.
L ~10 eve allt at a kinaiakra.
1997-es MouseMan+-ban meg japan volt, 2000-es iFeel MouseMan-ra mar nem emlekszem, 2002-es MX700-ban viszont mar kinai volt. (nyugi, mostani MX Perf-ben is az van
)

De jó!
Milyen szupi is volt anno, hogy nem a kurzorral és SHIFT-tel kellett mozgatni a rajzokat 
Amúgy a kínálatból: Tt eSports Black 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Nekem volt apple magic mousom. Hangsúlyozom: volt.
Egy pár órai grafikai munka után majdnem ínhüvely gyulladásom lett. Egyszerűen más az egér, és más a trackpad (azt pl. használom) vagy a tábla (szintén király). Az ms jó egereket gyárt, de az érintéses huzogatás zsákutca
Mondom én! Hekk a lelke mindennek!

hello
Olyan billentyűzetet keresek ami hasonlóan halk mint 1 notebook bill (játékra és némi net/szövegszerkesztésre használnám)
Ne legyen csillagászati ára de ne is kopjon halálra 1 év múlva
THX előre is
[ Szerkesztve ]
>>Ha érdekel valami vagy nem tudok valamit akkor Kérdezek <<
Ööö, mert talán nem azért vették ki, mert "ciki", hanem mert ez egy notebookokhoz való utazós egér, amit ugye ki is lehet lapítani, tehát a lényeg, hogy ne álljon i belőle egy görgő... bár amennyire vékony, alapban nem is hiszem, hogy elférne benne a mechanika.
A fenti cikkben tárgyalt egérre meg csak annyit tudok mondani, hogy játékosok nyilván húzzák a szájukat, nem is ők a célcsoport, de kiindulva a Magic Mousee MAC-es sikeréből valószínűleg ezzel sem lesz gond,
Sectumsempra - For Enemies

D2F-F igen ehhez csak 75g működtető erő szükséges, megér egy próbát 
(#41) Morden24: Elnézést, akkor nem én vagyok a célközönség 
[ Szerkesztve ]
elég futurisztikus a microsoft egere
A cm egere tetszik 
hogyha pedig tényleg 40ojró lesz kb, akkor beruházok egy ilyenre 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Trust Curve nagyon tetszik és még az ára sem olyan vészes. Lehet beruházok én is majd egy ilyenre, úgy is kéne egy vezeték nélküli egér a laptophoz. Haladni kell a korral na.