Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

a microsoft egere kifejezetten tetszik

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#2) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Touch-mouse?? fárasztó lehet rajta játszani. illetve semmi visszajelzés (katt) hogy sikerült a művelet. :F

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#3) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Az IOGEAR Multi-Link Bluetooth Keyboard nagyon tetszetös De nem valami olcsó

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#4) Archer válasza Duracellm... (#2) üzenetére

Archer
(őstag)

Nem látom előnyét a normál egerekkel szemben. Egyeseknek ennyire megterhelő kattintani vagy mi?

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#5) mpioca

mpioca
(lelkes újonc)

Ez az első CM Storm egér, ami tényleg tetszik.

A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein

(#6) LW válasza blackrulz (#1) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Valóban nagyon elegantos. :DDD

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#7) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

CM és a Tt tetszik csak , a többi nem az igazi (külsőre)!

[ Szerkesztve ]

(#8) Duracellm... válasza Archer (#4) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Tarthatod fölötte az ujjadat naphosszat, az fárasztóbb mint a kattintás :DDD

Maximum hüvelyk és kisujjal lehet mozgatni, hogy nehogy baj legyen :F

[ Szerkesztve ]

(#9) Angel1981 válasza blackrulz (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Nekem is!
Mindazonáltal konzervatív ember lévén maradok a gomb+görgő kombónál! :)

(#10) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Au tolsó Trust egér tetszetés, csak az a gond, hogy nem áll a Trust a márka legteteén.:(

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#11) LordX válasza Archer (#4) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Öh. Hát. Izé. Például biztos halk vele kattintani, mert nincs benne mikrokapcsoló ami kattanna..

(#12) Blase19 válasza Duracellm... (#2) üzenetére

Blase19
(tag)

Nyílván nem játékosoknak szánják. Irodákban jó lehet, ott ahol van 20-30 gép azt mindegyik kattog. Mondjuk én egyáltalán nem tartom idegesítőnek egy egér kattogását, viszont ismerek olyat aki igen :U

[ Szerkesztve ]

(#13) Taky

Taky
(senior tag)

Az Apacer azt hittem, hogy csak memóriákat gyárt... :)

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#14) Phvhun válasza Archer (#4) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Talán a kattanó hang kiküszöbölésére találták ki. ( lehet valakit idegesít )
Visszajelzés meg talán megoldható lenne egy kis rezgő motorral, mint ami a mobilokban van.
Talán kicsit jobb megoldás az lenne, ha olyan megoldással menne a gomb, mint a billentyűzetek gumimembránja. ( régen volt ilyen egér )

Másik véglet a razer új billentyűzete, aminek minden gombja úgy kattan mint az egér gombja :D

[ Szerkesztve ]

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#15) Lala73

Lala73
(újonc)

A Tt egér elég szimpatikus.

(#16) mpioca válasza Black Dragon (#10) üzenetére

mpioca
(lelkes újonc)

A laptopomhoz egy 1500 Ft-os Trust egeret vettem. A gombjai, a görgője és a váza jobb, mint amiket 3-4e-ért adtak a MediaMarkt-ban. Ebből kiindulva egy próbát szerintem lehet megér.

A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein

(#17) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Tt eSports Black,elég jól néz ki,de azért élőben is ki kéne próbálni

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#18) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Az Iogear billentyüzet eléggé Logitech Dinovo Edge koppintás és ráadásul messze nem néz ki olyan jól. :N

Sami Koivikko - Sapphire

(#19) mukibuci válasza Black Dragon (#10) üzenetére

mukibuci
(PH! addikt)

Ha nem bízol a trustban, itt az eredetije is :) Kényelmes nagyon, bár elsőre elég szokatlan volt, de mára a logitech G5 nem esik kézre, pedig imádtam :U

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#20) Sefter válasza mukibuci (#19) üzenetére

Sefter
(őstag)

az a baj, hogy az "eredetije" is ennyibe kerül...akkor már inkább az
mostanában milyen minőségnek számít a Trust? GT5 kormány, ez az egér elég tetszetős...

(#21) Archer válasza LordX (#11) üzenetére

Archer
(őstag)

Azért ha nem gagyi mikrokapcsolókat tennének még a drága egerekbe is, nem lenne az annyira hangos.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#22) Sub-ZeRo válasza mpioca (#5) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1. Van CM billentyűzet? :U

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#23) Duracellm... válasza Archer (#21) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Az omron/matushita is "hangos", pedig az nem gagyi :U

cseréltem már pár garnitúrát :)

(#24) Archer válasza Duracellm... (#23) üzenetére

Archer
(őstag)

Én úgy emlékszem, a régebbi egereim nem voltak olyan hangosak mint a mostaniak, akkor még gondolom nem kínai mikrokapcsolókat használtak. Persze minden relatív.

(#25) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

Microsoft Touch Mouse igencsak ott van

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#26) Duracellm... válasza Archer (#24) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

HTPC-nek amivel fórumozok 0dB-s zaja van. A monitor invertere 2m-ről idehallatszik és nagyon zavaró. Sőt a billentyűzet is hangosan kerepel ehhez viszonyítva. Az egér sokkal halkabb, mint a billentyűzet hidd el :DDD

(#27) Morden24: Kivettük, mert ciki, de azért szimuláljuk, így ennek mi értelme van. :F

[ Szerkesztve ]

(#27) Morden24 válasza Duracellm... (#2) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Visszajelzés minden bizonnyal van, ahogyan az Arc Touch-nál is (én ilyet használok), ahol a görgő érintős, és a "görgést" kis vibramotorok szimulálják, és bármilyen meglepően hangzik, durván autentikusan reprodukálja a hatást :K

Sectumsempra - For Enemies

(#28) SenorGrande válasza Sefter (#20) üzenetére

SenorGrande
(tag)

A GT5 kormányt a Thrustmaster csinálja, ami szerintem nem azonos a Trust-tal.
Vagy félreértettem valamit? Akkor sorry. . .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

(#29) Boxi88

Boxi88
(őstag)

A "IOGEAR Multi-Link Bluetooth Keyboard with Touchpad" nagyon tetszik, de az egerek nem nyerték el a tetszésem... :U

(#30) Black Dragon válasza mpioca (#16) üzenetére

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért a Media Markt-os árakhoz ne viszonyíts, mert ott minden sokkal drágább.:) De elhiszem, hogy ami neked van az jó, de azért ha ennyit kellene kiadnom egy egérért, akkor inkább jobb márkát veszek.:)

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#31) vlevi válasza Duracellm... (#2) üzenetére

vlevi
(őstag)

Kattanni kattan. Akkorát, mint egy trust egér :D
[link]

De nekem az a véleményem, hogy ennyi dolgot felesleges az egérre bízni. Nagyítás, ablakmozgatás, meg mittudoménmi a franc...

(#32) vlevi válasza Duracellm... (#8) üzenetére

vlevi
(őstag)

"Tarthatod fölötte az ujjadat naphosszat, az fárasztóbb mint a kattintás"
Az már biztos. Nem mersz hozzáérni sehol, mert rögtön csinál valami váratlant. Szerintem az ilyen egerek bohóckodni jók, de ha valaki nem bírja megszokni 1-2 nap alatt, akkor hamar a szekrény alján találja magát, az asztalra pedig visszakerül a 2 gombos kocka Genius :D

(#33) nyunyu válasza Duracellm... (#23) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Az omron/matushita is "hangos", pedig az nem gagyi :U

Attol fugg, melyik Omron szeria.

Egerekben elofordulo kinai D2FC-F-nek (L, Razer) vagy D2F-J01F-nek (Gigabyte/Roccat/Revoltec/tobbi hasonszoru egermatricazda hasznalja) van hangja.

Japan D2F sorozat eleg hangos, meg 2x akkora erovel nyomando, mint az egerekbe valo puha D2F-F szeria.
Utobbiak viszont halkabban+finomabban kattintanak, mint a kinaiak.

(Nemreg raktam D2F-01F-et a doglott kapcsolos MX Revomba, kesz feludules az Explorer kokemeny+bazihangos nyomogombjai utan.)

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#34) nyunyu válasza mpioca (#16) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

A gombjai, a görgője és a váza jobb, mint amiket 3-4e-ért adtak a MediaMarkt-ban.

Hulyevagyok arai nem mervadoak, nem ritkan 30-40%-kal dragabbak, mint a rendes boltok.

(#35) nyunyu válasza vlevi (#32) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ez a szogletes szappantarto 20 eve volt divat...

(#36) nyunyu válasza Phvhun (#14) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Visszajelzés meg talán megoldható lenne egy kis rezgő motorral, mint ami a mobilokban van.

Logitech probalkozott 10 eve vibratort integralni az iFeel szeriaba, de attol csak meg nehezebb lett az eger.
Alig 1 ev mulva meg is szuntettek, azota sem futottak neki megegyszer.

Mondjuk az vicces volt, ahogy huztad az egerkurzort az asztalon, es ahanyszor egy ikon fole ert, mindig doccent egyet az eger, mintha hepehupas lenne az asztal :DDD
Vagy Unreal Tournament-hez volt valami plugin, amitol minden fegyver visszarugott loveskor.
Persze a raketaveto maskepp, mint a tavcsoves csuzli.

(#37) nyunyu válasza Archer (#24) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Én úgy emlékszem, a régebbi egereim nem voltak olyan hangosak mint a mostaniak, akkor még gondolom nem kínai mikrokapcsolókat használtak.

L ~10 eve allt at a kinaiakra.

1997-es MouseMan+-ban meg japan volt, 2000-es iFeel MouseMan-ra mar nem emlekszem, 2002-es MX700-ban viszont mar kinai volt. (nyugi, mostani MX Perf-ben is az van :DDD )

(#38) lujó55 válasza vlevi (#32) üzenetére

lujó55
(őstag)

De jó!
Milyen szupi is volt anno, hogy nem a kurzorral és SHIFT-tel kellett mozgatni a rajzokat :K
Amúgy a kínálatból: Tt eSports Black :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#39) Balu972

Balu972
(tag)

Nekem volt apple magic mousom. Hangsúlyozom: volt.
Egy pár órai grafikai munka után majdnem ínhüvely gyulladásom lett. Egyszerűen más az egér, és más a trackpad (azt pl. használom) vagy a tábla (szintén király). Az ms jó egereket gyárt, de az érintéses huzogatás zsákutca

Mondom én! Hekk a lelke mindennek!

(#40) Predator2

Predator2
(fanatikus tag)

hello
Olyan billentyűzetet keresek ami hasonlóan halk mint 1 notebook bill (játékra és némi net/szövegszerkesztésre használnám)
Ne legyen csillagászati ára de ne is kopjon halálra 1 év múlva

THX előre is

[ Szerkesztve ]

>>Ha érdekel valami vagy nem tudok valamit akkor Kérdezek <<

(#41) Morden24 válasza Duracellm... (#26) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ööö, mert talán nem azért vették ki, mert "ciki", hanem mert ez egy notebookokhoz való utazós egér, amit ugye ki is lehet lapítani, tehát a lényeg, hogy ne álljon i belőle egy görgő... bár amennyire vékony, alapban nem is hiszem, hogy elférne benne a mechanika.

A fenti cikkben tárgyalt egérre meg csak annyit tudok mondani, hogy játékosok nyilván húzzák a szájukat, nem is ők a célcsoport, de kiindulva a Magic Mousee MAC-es sikeréből valószínűleg ezzel sem lesz gond,

Sectumsempra - For Enemies

(#42) Duracellm... válasza nyunyu (#33) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

D2F-F igen ehhez csak 75g működtető erő szükséges, megér egy próbát :B

(#41) Morden24: Elnézést, akkor nem én vagyok a célközönség :N

[ Szerkesztve ]

(#43) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

elég futurisztikus a microsoft egere

(#44) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

A cm egere tetszik :K
hogyha pedig tényleg 40ojró lesz kb, akkor beruházok egy ilyenre :D

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#45) Pavti

Pavti
(senior tag)

Trust Curve nagyon tetszik és még az ára sem olyan vészes. Lehet beruházok én is majd egy ilyenre, úgy is kéne egy vezeték nélküli egér a laptophoz. Haladni kell a korral na. :D