Far Cry Primal jár az izmos ASUS videokártyákhoz

Korábban a videokártyák piacán a CD mellékletek voltak egyeduralkodók, de mára a nagy techóriások más módokon, például kuponos akciókkal kedveskednek vásárlóiknak, nem történt ez máshogy ezúttal sem. Az ASUS bejelentette, hogy minden általuk gyártott NVIDIA GeForce GTX Titan Z, GTX Titan X, GTX 980 Ti, GTX 980 és GTX 970 vagy AMD Radeon R9 Fury X, Radeon R9 Fury, Radeon R9 Nano, Radeon R9 390X és Radeon R9 390 grafikus kártya jogosulttá válik egy Uplay kulcsra a Far Cry Primal játékhoz. Az ajánlat Európa és az Ázsia/Csendes-óceán (APAC) térség minden országában érvényes Kína kivételével, így hazánk is érintett.

A promócióban résztvevő bármelyik fenti VGA kártya 2016. március 1. és április 30. közötti megvásárlásával bárki kaphat egy Far Cry Primal Uplay játékkulcsot az akció weboldalán megejtett regisztrációval. A játékkulcs legkésőbb 2016. szeptember 15-én, és a Uplay PC alkalmazásán keresztül érvényesíthető. Ezt követően a játék fájljai ingyenesen letölthetők lesznek az uplay.com webhelyről. A játék példányának eléréséhez a vevőnek a Looking for games? szakasz alatt az Activate Product pontra kell kattintania. Fontos kiemelni, hogy nem az eddig megszokott kupont kapjuk, hanem teljesen online módon zajlik a folyamat.

A kőkorszakban játszódó, kalandos történetű Far Cry Primal már PC-s verzióban is elérhető. Társoldalunkon, a Gamepod.hu-n rendszeresen szerepeltek is a vele kapcsolatos hírek, események. További részletekért a játék honlapját célszerű meglátogatni. Az akcióban részt vevő videokártyák már elérhetők a magyar kiskereskedések (virtuális) polcain is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés