Egyedi formatervezésű hangsugárzó az Edifiertől

Úgy fest a Bluetooth kompatibilis otthoni audioeszközök kezdik átvenni a dokkolós rendszerek szerepét, hiszen mostanában mintha boldog-boldogtalan ilyen típusú termékekkel lépne piacra.

Edifier Spinnaker
Edifier Spinnaker

A sok ipari hulladék mellett azért akadnak figyelemreméltó darabok is, pont ilyeneket mutatott be a közelmúltban az Edifier. A pekingi székhelyű cég komoly múltra tekinthet vissza, hiszen 1906-ban alapították, és elsősorban otthoni audioeszközök fejlesztésével és gyártásával foglalkoznak, így a 90 wattos Spinnaker tökéletesen illik profiljukba. A hasonló kategóriájú eszközök közül viszonylag nagy teljesítményével és különleges formájával tűnik ki. A Bluetooth A2DP és AVRCP szabványokat támogató eszközt a vállalat notebookok, sőt tévék kiegészítőjének szánja. Dizájnja állati szarvakat idéz, súlya 4,3 kilogramm, magassága 41 centiméter, és fekete mellett piros színben is megvásárolható mintegy 360 dolláros áron.

Edifier PrismaBT
Edifier PrismaBT

A másik új modell, a PrismaBT egy fokkal hétköznapibb darabnak tűnik. A kialakítása nem annyira figyelemfelkeltő, mint rokonáé, teljesítménye is kisebb, azonban a két 9 wattos hangsugárzó mellett kapott egy 30 wattos mélynyomót is. Szintén a Bluetooth A2DP és AVRCP vezeték nélküli adatátviteli szabványokat használja, de rendelkezik két hagyományos analóg csatlakozóval is, így olyan eszközzel is képes együttműködni, amely nem támogatja a Bluetooth technológiát. A hangsugárzó szettet december elejétől már meg is lehet vásárolni körülbelül 250 dollárért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés