DCMM blog: magyar modok az idei DCMM-en III.

Jones965 idén két moddal indul a DCMM-en. Hagyományosan részt vesz a casemod kategóriában, ahol átalakított gyári házakba épített számítógépek versenyeznek. Silverstone TJ-07 nevű modja még évekkel ezelőtt készült az akkori DCMM-et célozva meg vele, de közben feltűnt a rangos MDPC modderoldalon egy hardverben és moddolt részleteiben is nagyon hasonló, jonesétől független alkotás, így inkább mégsem nevezte sajátját az akkori versenyre. Most viszont átdolgozva, a Veletech casemod első hellyel a tarsolyában áll a kölni közönség elé.


[+]

Casemodok területén óriási tapasztalatokkal rendelkezik jones965, de casecont, vagyis nulláról egyedileg épített modot még nem készített. Debütáló lakozása, az ASUS támogatásával készített Poseidon ROG viszont lélegzetelállító lett, szerintünk a nemzetközi zsűrinek is tetszeni fog.



[+]

Soccer sem számít újoncnak a DCMM-en, a korábbi évekből már két serleget tartogat trófeái között. Elmondása szerint idén egy szerényebb, Hexaphobia elnevezésű moddal készült, aminek láttán egy átlagember szeme azért minden bizonnyal alaposan kikerekedik majd. A hatszög alakú lapokkal burkolt, világító felület alatt saját fejlesztésű vezérlőelektronika és rengeteg vezeték rejtőzik.

 

Stábunk utazását a kölni Gamescomra és a tudósítást a DCMM-ről az ASUS Republic of Gamers támogatja.

Azóta történt

Előzmények