UP, szuper házikók! 
eladó MAGYAR Apple iPad Keyboard Dock!!!

UP, szuper házikók! 
eladó MAGYAR Apple iPad Keyboard Dock!!!

UP!
Nincs több mondani valóm!
Telszámom: 30/847-98-09
a 7970 cf csinos volt nagyon ![;]](/dl/s/v1.gif)
--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---
Respect, Master! 
[ Szerkesztve ]
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

Szép,precíz munka! Gratulálok! Bejövös a merevcsöves vízhütés! 
Chuck Norris geht manchmal Blut spenden. Nur nie sein eigenes. Muhaha :)
Uram,atyám, az a konfig...
megdöbbentő, hova tovább, jááááájjj, négy darab 7970, az ára, megfizethetetlen 
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d
Irigység ON:
7970 CF
Irigység OFF
Büszkeség ON:
Örülök, hogy az ilyen komoly magyar moddingok és alkotóik nemzetközi sikereket érnek el. Engineer086-ról sem megfeledkezve, meg azokról sem akiket én nem is ismerek.
Büszkeség OFF (dehogy OFF az marad
)
[ Szerkesztve ]
(#8) Moddingboy
Jó cikk lett
öröm volt olvasni!
Így tovább jones965 
BitGear Mod - http://logout.hu/cikk/bitgear/bevezeto.html
Le a kalappal! Minden téren...
Irígylem a feleséged megértését... 
Képaláírás javítandó:
jones965 Silverstone TJ-07 átalakítását a Gueu3D is nagyra értékelte
az ott Guru3D lenne, gondolom... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Már megbocsáss, de ez az utolsó kép egy "kicsit" nem a legideálisabban sikerült, és most nem a háttérben levő házra gondolok.
Komolyan megijedtem...
Plug and Pray...
"jones965 Silverstone TJ-07 átalakítását a Gueu3D is nagyra értékelte"
Nem Guru3D?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Gratula Jones koléga, elismerésem. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Nagyon szép lett,tetszik,gratulálok 
Megtisztelhetnéd annyival a másikat,hogy válaszolsz a privát üzenetére!!!

Na ez igen, le a kalappal!
Go Hard or Go Home!

Gratula a szép és igényes munkákhoz. Még sok hasonlót kívánok!
Legközelebbi képnél a "csííííz"-re tessék reagálni, egy mosoly még elfért volna. 
VIGYORRRGAZMUS.....

Igen megvan ez hiányzik nagyon egy ilyen mosoly:![]()
Plug and Pray...

Jól mondja Jones.
Az egyedi gépépítés másik dimenzió, ezt sokan nem értik meg.
Összes eladó termékem és MODDING --> www.mutyipc.hu TESSÉK LIKE-OLNI!
Majdnem egy évig kellene a havi 47 ezres álomfizetésből egy centet se költenem, hogy meg tudjam venni a kártyákat. pwnd
Like! -> goo.gl/o1r6l

Én is.
[ Szerkesztve ]

Ott a kemény munka látszódik csak.Ez így hiteles! 
Gratulálok a gépekhez és az elért eredményekhez! 
[ Szerkesztve ]
"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

Gratula, nem semmi. Sok munka meg pénz lehet benne 
Utolsó kép az olyan: "János most tudta meg mennyi az ötös lottó várható főnyereménye" 
Nézlek.......és azon gondolkozom, hogy tetszel-e már, vagy igyak-e még.

Egytől-egyig nagyon komoly alkotások! Gratulálok hozzájuk! 
Köszönet a cikkért! 
Ezek után lehet meglátogatásra kerül az idei Veletech... 
Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

Fúú, azért nem ennyire.
Ez azért talán már a "Hazakísérhetlek?/Igen, meg!" kategória. 
VIGYORRRGAZMUS.....

Az elért eredményedre nemzetközi szinten igen büszkék lehetünk. 
Minden területen így kellene kivívni az elismerést.

Grat, jól néz ki az összes...
Gondolom minden játék szaggat még így is...
...
minden ilyenhez pénz kell. Pistike mucsán lehet hogy marha kreatív,de nincs tőkéje. Nekem ilyen a világnéztem! Grat!
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

Ha Pistike mucsán tényleg annyira kreatív,akkor előbb-utóbb vinni fogja valamire.
szerintem
"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"
Kisebb dolgokat, kiegészítőket azért relatíve olcsón meg lehet csinálni, ha van elég kreativitás hozzá. Egy alap Dremel multifunkciós gép plusz egy hőragasztó pisztoly belefér 20 000 forintba, egyszerűbb márkában a felébe, ezen felül pár reszelő és kéziszerszám kell, ami mindenkinek van otthon.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Minden tiszteletem és elismerésem Jones mesternek!
www.hcpc.hu/ Origin-Steam: planbmokus /Sony Ericsson Live With Walkman

Mennyi?
Sírva fetrengek amióta a hsz-ed után megnéztem még egyszer a képet.

Én már 3. szorra kelek fel az asztala alól...
Plug and Pray...
A megszállottság eltorzít 

pistikéne mucsán valószínűleg több lehetősége van, mint egy 30nm-es lyukban lakó panelparasztnak..

Valóban! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Gratula a házakhoz, és az eredményekhez!
Az utolsó kép valóban olyan texasi láncfűrészes-gyilkosos, de photoshoppal még menthető! :-)
Nem semmi gépek, kár hogy nem vagyok ilyen kreatív
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Gratulálok jones965! 
TRON addict
Köszönöm a reakciókat. 
Ha nem haragszotok meg, akkor általánosságban válaszolnék:
-ha nagyon frappáns, és lényegre törő akarnék lenni - és miért ne-akkor Rodolfo mestert idézem:
Hölgyeim és Uraim! A kezemet és ne engem figyeljenek, mert csalok! 
Az kinézete mindenkinek olyan amilyen, én ezen nem akarok változtatni. Az teljesen nyilvánvaló, hogy a rólam készült fotó nem kicsit sikerült rosszul, de szerintem nem is ez a lényeg.
Az avatarom legalább kompenzálja a portrén lévő hiányosságomat. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

Ne haragudj, nagy gratula az eredményekhez és csak így tovább. 
...de az a kép nagy komoly azzal a hsz.-szal. Ahányszor ránézek beesek a asztal alá. A kolleganő már teljsen hülyének néz azt hiszi rajta röhögök.
Köszi mindkettőtöknek ezzel elleszek a héten.
...és még egyszer gratula.
[ Szerkesztve ]

"Az avatarom legalább kompenzálja a portrén lévő hiányosságomat.
"
Plug and Pray...
Minden tisztelet 
Ja és köszönjük a PH-nak a külön cimlapot 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

Ha az Orange County Choppers megél motorépítésből akkor a moddingolásból is lehetne valamilyen céget csinálni.De egy hasonló szintű Discovery sorozat lehetne valamelyik magyar csatornán moddingolásról és tuningolásról,ne csak a szar VV-t adják meg.

Láttam 1-2 moddert közel keleten, akik 50-80e Ft összegért szerelnek gépeket.
Szerinted sokan fizetnének érte ennyit kis hazánkban? Szerintem nem.. Lenne pár vevő, aztán le lehetne húzni a rolót. 
TRON addict

Nem feltétlenül van igazad.Minden rétegnek meg van a saját vásárlója.Pl én láttom,hogy emberek nem keveset költenek az autójukra (felni,chiptuning,xenon,hifi) a motorosokról nem is beszélve .A pc társadalomban is meg van az a réteg akinek nincs ideje vagy tehetsége moddingolásra,pl én is ilyen vagyok.Jó tudom,hogy más ha az ember magának csinálja ,de én láttok sok olyan moddingolt pct ami már inkább művészeti alkotásnak is simán elmegy.Arról nem is beszélve,hogy lehetne ezt lego stílusban forgalmazni.Van egy terv,itt vannak az alkatrészek,tedd össze,ha akarsz hozzá adsz vagy elveszel belőle.
radi8tor1-nek igaza van. Létezik az általad említett réteg, de ez egy nagyon szűk piac, erre nem lehet vállalkozást építeni. 

Modding hírre/cikkre ritkán kattintok, itt reflexből.
Abszolút jó kép ez, véletlenül se nyúljatok hozzá.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!