Computex 2011 blog: G.Skill, Ozone – hardver és hölgyek

Egyre kevesebb olyan memóriamodulokkal foglalkozó vállalat van már, amelyik nem kínál más termékeket is. A G.Skill standján viszont szinte kizárólag fenemód megfeszített RAM-ok sorakoztak. Még helyszíni tuningolás is folyt, no meg nitrogén.


[+]

Elsősorban a nagykapacitású készletek húzására összpontosítottak. Egy Core i7-2600K mellett 1151 MHz-et mutatott a CPU-Z négyszer négy GB-os Ripjaws készlettel, Core i7-860-nal pedig 1204 MHz-es RAM frekvenciát ért el egy négyszer két GB-os Trident szett.



[+]

No és persze a hölgyek:


[+]

Annak idején, amikor tesztre nálam jártak, egészen megkedveltem az Ozone Radon egereit, kellemes formájuk mellett amiatt, hogy végre értelmes határok között lehet állítani súlyukat. Amikor a standon újra kézbe vettem futólag, mintha egy más egér simult volna a kezemnek. Aztán kiderült, hogy tényleg faragtak rajta itt-ott, ráadásul okosan! A fő gombok szélesebbek lettek, a durva hüvelykujjas betétet pedig finomabbra cserélték, illetve a 3200 és 5600 dpi-s lézeres modellek mellé érkezett egy hagyományos optikás is. Nagyon új, a kiállításon még csak bétás modellként jelen lévő Ozone egér a Radon. Legjobban talán úgy lehetne jellemezni, hogy egy széles hátú Razer.


[+]

Játékos billentyűzetet is prezentált az Ozone, Strike néven. Egészen korrekt darabnak tűnt némi nyomogatás után – olyasmi mozgása volt gombjainak, mint a régi jó IBM vagy BTC billentyűzeteknek. Mondjuk azt nem sikerült kideríteni, mennyit lehet belőlük egyszerre lenyomni. Volt még egy gigantikus, asztalnyi méretű egérpad a standon, és most már abban is biztos vagyok, hogy ki kell majd próbálnom a kemény réteget is tartalmazó Radon Explosure és Trace padokat, mert igencsak jófélének tűntek.


[+]

Aztán volt még egy új fülhallgatója is a márkának, de amikor sorra került, már valami teljesen másra koncentráltam…


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés