CM Storm: az egerek közt a legnagyobb

Igen nagy fába vágta a fejszéjét a CM Storm amikor eldöntötték, hogy elkészítik a világ legprofibb, minden jóval felszerelt és kifejezetten játékosok számára készült egerét. A Cooler Master játékosoknak szánt hardvereket fejlesztő részlegén két évvel ezelőtt kezdődött meg a kutatás és fejlesztés, amelynek gyümölcse lassan kezd beérni.

CM Storm Sentinel Advanced
CM Storm Sentinel Advanced - Fotó: PROHARDVER! [+]

A Computexen már látható volt a Sentinel Advanced névre keresztelt csúcsrágcsáló első prototípusa, amelyet sikerült is lencsevégre kapni. Külsőleg már elég letisztult formával rendelkezik, és szemmel láthatóan az anyagminőség is kiváló lesz, viszont csak jobbkezesek számára lesz kényelmesen használható.


Fotó: PROHARDVER! [+]

Gombokból összesen nyolcat találni rajta, amelyek természetesen programozhatóak lesznek, a legfontosabb paramétereket pedig a felső részen elhelyezett OLED kijelzőn is nyomon lehet majd követni. Lehetőség van az X és az Y tengelyen eltérő mértékű DPI értékeket is beállítani, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb beállítást. A Sentinel Advanced felső részén egy rácsos elem is látható, ami valószínűleg az izzadós tenyérre próbál megoldást nyújtani, de egyben a látványért is felelős lesz, az alatta elhelyezett, hétféle színben is világítani képes LED-eknek köszönhetően.


Fotó: PROHARDVER! [+]

Egy vérbeli játékosok számára készített egér nem lehet meg a különböző súlyú nehezékek nélkül sem, amelyek az optimális súlyelosztás kialakítását teszik lehetővé. Ezek, ahogyan több más hasonló egérnél is tapasztalható, az alsó részen kaptak helyet, szám szerint öt van belőlük. Ugyanitt látható a speciálisan kialakított kettős lézeres érzékelő, ami nem kevesebb, mint 5000 DPI-s érzékenységgel rendelkezik.


Fotó: PROHARDVER! [+]

A CM Storm egy kezelőszoftvert is készített a Sentinel Advanced számára, amely részletekbe menően tartalmazza minden egyes részegység paramétereit. Az elkészült beállításokat öt különböző profilba lehet elmenteni, amelyeket az egér saját memóriájában is el tud tárolni. Az új csúcsegér megjelenési idejéről egyelőre nem tudtak pontos információval szolgálni a CM Storm képviselői, és egyelőre még az ára sem eldöntött.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés