Kicsit CM Cosmos-os az oldala, egyébként pedig szép, az ára is rendben van nagyjából - a kategóriájához képest.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
Kicsit CM Cosmos-os az oldala, egyébként pedig szép, az ára is rendben van nagyjából - a kategóriájához képest.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
(#2) hejesírásó
nem elég letisztultak a vonalaik nekem, én továbbra se cserélem le a TT m9-emet
Az az antec kecó ennyi pénzért még meg is érheti 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
na igen ezek fasza házak
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
(#5) zsirfecske
nálam itt most a cm nyert. szebb és 3x20 cm venti az baró.
És hol vannak a kék leded? 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Sniper házam van. De látom türelmetlen voltam, várhattam volna erre a szép fekete példányra... 
[ Szerkesztve ]
ASRock 970 Extreme4 + Phenom II X4 955 BE eladó.

Éjszaka nincsenek kék fények sem biztos.
Akkor inkább felhős téli éjszaka lehet. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
Hja... antec-éknél nem fogy a raktárból az a sok kék ledes ventó. De amúgy az ára az
ha azt nézzük hogy az én 900amat mibe mérik még most is...
Viszont a proci mögötti kivágás áldásos jó találmány, habár engem a hiánya mentett meg többször is feleleges plusz költségtől 
Hiába keresed a legjobb árat, a haverod egy hónappal később feleannyiért veszi meg...
egész pofássak 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
hm, hát a kék led az örök
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Antec házon bazi nagy megoldás, hogy a vga 60-70-80 esetleg még melegebb levegőjét szívja be a táp. Bammeg...
Sosem értettem és nem szerettem ezt az alulra szereljük a táp kialakítást. Azon kívül felülre is igazán rakhattak volna valami porvédőt, tök jó, hogy egy 200mm-es kör nyíláson szállhat be a por az álló gépbe... 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
játékosoknak, értitek?
megyek felvágom az ereim...
az alsótáp az jó pedig.
itt mondjuk ha jól látom alul nincs nyílás szóval valóban felülről szív. a vga azért nincs olyan közel hozzá, nem kell ott tartani semmitől, nem esik le a meleg a videokártyáról.
http://pc-style.hu
Akkor ezek nem kompatibilisek velem. Én is elővettem a kést. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Hát elég szerencsétlen megoldás az biztos 
A CM-nél legalább alulról a házon kívülről húzza be a levegőt, és hátul tolja ki, így nem is vesz részt a ház szellőzésében a táp.
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
pff, sima kockáknak már nincs is ház 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Bűnrondák. Talán még az utolsó elmegy kinézetre, elhiszem, hogy szellősek, de ormotlan formátlan fúj.
-=The digital artist of the darkside=-
Six Hundredet
helyesen:
Six Hundred-et
Amúgy az a CM bejövős

Jó az alsó tápos megoldás amúgy. A CM jó lehet csak lehetne jóárasítani.
Aki nem game-r annak nem sok babér terem.
Láttam én már olyat, hogy valaki nem tudta mi a PC és belhamuzott a CD tálcába. 
[ Szerkesztve ]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
Gamer ház?
Üresen hány fps-sel viszi a krízist?
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Kinek a pap, kinek a paplan ... Nekem az Antec házikója bejön, ha tudom, még a héten lehet hogy megrendelem, a mostani házamtól a hideg ráz ki
(ocsmány) a lényeg, hogy nekem bejön 

http://pc-style.hu

Figy, elég, ha pasziánszozol! Nem játszok, de tetszik a ház. Feketemacska,aknakereső. Bármi megteszi 
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

A legnagyszerűbb ezekben a házakban, egy pofon egyszerű dolog, ami semmibe sem kerűl, mégis remek dolog. Mégpedig az alaplapi tálca kivágása a proci foglalat mögött.
Aki nem sajnálta szétvágni az új házát, rögtön ezzel kezdte, így végre ez is gyári.
Gondolom jópáran szedték szét az egész gépet, egy hűtőcsere, vagy újrapasztázás végett. Szerintem elég bosszantó.

A CM háza szerinetem nem egy játékos ház benyomását kelti. Nincs rajta orba szájba led, egyszínű fekete, nincs giga-hiper űber méretű ventilátor az oldalán tetején. 

Gondolom jópáran szedték szét az egész gépet, egy hűtőcsere, vagy újrapasztázás végett. Szerintem elég bosszantó.
Az még haggyám, hogy bosszantó, de a max. 5 perces hűtőcseréből lesz egy 25perces művelet... Egyébként sajnos van olyan ház, ahol ez a kivágás is csak dísz, mert nem elég nagy, pedig ezzel a funkcióval van hirdetve. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Nagyon randa az a Six Hundred, főleg az a nagy venti a tetején, amiokr áll a ház és nem forog a venti akkor szépen leporosodik...
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

A CM eleje és belseje szerintem nagyon jó lett, a teteje egy kicsit fura. Szokni kell. 
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Mind kettő ház gyönyörű.

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Aki nem használ házat az nem lehet game-r? Csak a miheztartás miatt kérdezem?

Azért nincs mert az igazi kocka magának épít házat, pl egy régi AT serverházból 
zoltanz: Nem hiszem, mert mikor egy kartondobozon volt összerakva a gépem, akkor is ment a Company Of Heroes.
[ Szerkesztve ]
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
ízlések és házak
nekem nagyon vérpisikésen hatnak, 0 elegancia. olyanok mint az optikai tuningos használt 15 éves bmw-amiket apuci vesz a fiának csak mert leérettségizett.
[ Szerkesztve ]
most tegyek fel egy képet a gépemről??? 
Az igazi kockának nincs háza. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Mi az a tetején turbina? 
Mr.Csizmás: toljad, mert kíváncsi vagyok! 
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Hát... nem is tudom. Nekem ezek valahogy nem jönnek be. Az Antec különösen csúnya lett 
(#39) Mr.Csizmás válasza (Darkwood) (#37) üzenetére

Metaxával gördülékenyebben megy a gép. 
Nálam a Becherovka a nyerő....
[ Szerkesztve ]
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

Jaj ne.
Látom megelőztek... Én csak a növényeket hiányolom a hálóból vagy gyertyatartót (igaz világít a monitor) azok romatikusabbak. 
Ez is finom házikó: 

[ Szerkesztve ]

A WD hdd-ről tolod a Test Drive-ot és közben.....
macskaeledelt eszel ?
Szééééééééééééép 
És leöblíted metaxával..... 
[ Szerkesztve ]
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !
(#40) Televan
az csak egy része az italkészletnek. Van még egy üveg tót mézbor, meg 2 üveg '01-es 3 puttós aszú 
(#42) Borisz76 Az kókusztej ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#44) (Darkwood) 5*-os, egy laptop win+office telepítésért kaptam 
amúgy ilyet dézsmáltam most: (dominosteiner)

na de menjünk át a hogy néz ki a szobánk topicba, mert a végén még p****án rúg egy moderátor minket.
[ Szerkesztve ]
(#44) (Darkwood) válasza Mr.Csizmás (#39) üzenetére

Nekem is hasonlóan nézett ki anno a gépem! 
Áhhh... Metaxa! Te jó arc lehetsz! Egyszer iszunk egyet

[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
(#45) hejesírásó válasza Mr.Csizmás (#39) üzenetére
ez alighanem egy koliszoba 
nyert a twixes papír?
43: ez tudod hogy hol occsó? DDA 150 ért is vettem már ilyet egy csomaggal 
[ Szerkesztve ]
(#46) Mr.Csizmás válasza hejesírásó (#45) üzenetére
nem, itt lakok
nyert, de nem váltottam be (másik twix)
DDA? wtf? 
Pedig bevált megoldás! Ezt a házat nagy Gamer-ek segítségével építették, akik nap mint nap ebben élnek. Itt egy teszt hogy ez a ház pont a Vga hőfokban hogy veri meg a Cooler Master HAF 922 -t. Terhelésen kb 2-3 fokkal.
Persze ez a ház megint csak alsó tápos. (gondolom úgyis reklamálnál) Viszont ez a ház egy régebbi tesztben alaposan elvert egy Lian Li PC7, hagyományos elrendezésű ventikkel megrakott házat.
Felülről por? Normális esetben nincs rá esély. Már ha be van kötve a venti.
Ugyanis ez a venti kifelé fúja a levegőt, úgy meg azért elég nehezen tud bemenni bármi is.
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
És mik a tapasztalataid a házzal kapcsolatban?
Úgy nézem megvan a következő házikóm is.
Nekem jelenleg ez van:
[ Szerkesztve ]
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.