Nem rossz kis házikó, letőltő, netező, és irodai rendszerhez nagyon megfelelő!
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
Nem rossz kis házikó, letőltő, netező, és irodai rendszerhez nagyon megfelelő!
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Nem ertem meirt nem lehet az ilyen hazak huteset ugy megtervezni, hogy egy nagyobb 12cm-es - de leglabb halk venti - szelloztesse?
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

Hát ez egy jó kis használhatatlan ház lett. Slim optikai meghajtó és 2.5" winyó ha microatx megy bele. Ez mindenre jó csak nem olcsón kialakítható letöltő gép vagy htpc alapnak. Jól el lett cseszve úgy ahogy van. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Csatlakozom. Túl sok a kompromisszum. Arról nem is beszélve, hogy egy kijelző legalább elfért volna rajta, ha már HTPC-nek szánják. Hamarosan aktuális lesz, marad az Antec Fusion...
A kép szerint microATX nem is megy bele, csak mini-ITX, és még bővítőkártyának sincs hely.
Meg milyen hűtés van képen, valami betákolt egy 8cm-es ventit?
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

A #3-ban van igazság, de kijelző minek rá? Egy ilyen panel jópofa, de HTPC-nél teljesen felesleges lenne.
(Asztali gép esetére is ez a véleményem, ezért adtam el anno az iMon VFD-t.)
[ Szerkesztve ]

Antec Fusion fényévekkel jobb ennél, csak asszem valmai 50K körül van. Igaz abban mintha 400W-os táp lenne. Lehet, hogy az "kicsivel" nagyobb ennél(kb.: 44x14x41), de abban minden elfér normálisan és minden meg van oldva tisztességesen.
Cikkírónak:
Egyébként ez a CM ház méretezés milyen már? 70 x 318 x 262?
Ha állítva van a gép, akkor 70 a szélesség, de melyik a magasság meg a mélység?
Egyébként a képek nem nagyíthatóak.
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
nem túl zsúfolt egy picit?
Tetszik hogy a táp teteje is szellőzik. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Táp teteje? Hm?
ejj, ez így ránézésre minden, csak nem "jól szellőző" :S inkább legyen kicsit nagyobb, de férjen el benne minden kényelmesen (sima, 3.5"os hdd, 5'25ös optikai, stb... matx sem lenne rossz, mert arra már izmos kis htpc-t lehetne építeni...) és szellőzzne is rendesen...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Arra ott az Elite 360. Csak valamiert meg nem kapni nalunk.
http://tinyurl.com/kircip
Szerintem is ez lenne az alap, a kis ventilátoros megoldásoktól szokott égnek állni a hajam. Hajszárító nehezen nevezhető HTPC -nek. Arról nem is beszélve hogy ez a ház is lesz kb. 15e táp nélkül, előállítása kb. lehet 3e ft vagy még annyi sem. A noti vinyóval és a Slim meghajtóval mondjuk nem lenne bajom, a noti vinyók jóval halkabbak így HTPC -be ideálisabbak.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Kis keresgélés után megtaláltam itthon webshop-ok kínálatában. Potom 10K-ért. Tetszetős kis ház, thx, hogy felhívtad rá a figyelmem, ez már tényleg jó alap. 

Nem ertem meirt nem lehet az ilyen hazak huteset ugy megtervezni, hogy egy nagyobb 12cm-es - de leglabb halk venti - szelloztesse?
Hova raknad rajta a 12-est?
Elejen/hatuljan/oldalan nem fer el, mert nem eleg magas, tetejere meg nem lehet, mert a HTPCt altalaban szekrenybe rakjak, es ugy nem tudna szellozni.
Vagy rarakjak a monitort a tetejere, mint ahogy tizeneve, az ATX-ben eroltetett torony forma elterjedese elott, szokas volt.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Elég érdekes megoldás, van amiben jó, de van amiben még van mit tanulni a CM nek 
.::www.megadanceradio.hu::.

Kozben megneztem a cikket, gondolom a proci propellerenek szant helyre irtad a 12-est.
Egyebkent ritka balf@sz elrendezesu ez a mITX haz, tul sok a kihasznalhatatlan hely az elejeben.
Siman be lehetett volna epiteni ezt a tapot elore, ahol most a vinyok alatti lyuk van, max a C14 aljzatot kell hatravinni belole, hogy hatul kelljen bedugni a 220V-t. (lasd RC-360)
Vinyot a slim ODD ala keresztben, es akkor a tap mostani helyen elfert volna egy-ket teljes meretu bovitokartyahely fektetve. (Lasd Morex 26xx/2799)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Már a képen is botrányosan szűk és macerás a kábelezése.
Elölről jól néz ki, de szerintem nagyon macerásra sikeredett 
True Success is Blonde

Egy cimet dobhatnal pls! En csak a p*xmanianal talaltam meg, de az ugye nem hazai.

Veszek egy ilyet. Tökéletes.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Ez nem annyira HTPC szerintem. Kétlem, hogy annak szánták volna.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
igen, csak a fusion 40 ropi... ajánlhatom a Point of View M2 Stationt! Olcsó, jó! Szereltem már benne eleget és szinte semmi kompromisszum nincs, csak nem lehet belerakni egy 3850/4850 méretű kártyát! 10ropi...
Érdekes méretezés az biztos, a képekből ítélve 318 mm a mélység és 262 mm a szélesség.
Az első kép nagyítható, a többi nem.
Different songs for different moods.

AAA! Tudtam en hogy ismeros a CM Elite 360 bele
Kb 1:1-ben a Point of View M2 Station.
Na végre valami. Pont erre várok, hogy idén az ITX erőre kapjon. Szerencsére már alaplapok is vannak megfelelőek. És a flexATX is kívánatos, de a hangjára kiváncsi lennék. Amúgy egyet értek, sztem proci lehetne passzív borda, és inkább egy 1000rpm-es 12-es venti az alaplap fölé.

Alien? 
Ez a ház meg sz*r 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Egy HTPC-n szerintem nem árt. Ha pl. Hi-finek használod, TV se kell. Meg valahogy ott a helye. A DVD lejátszón is van, pedig az is kiír a TV-n mindent...

Jobban belegondolva tényleg nem egy rossz dolog az, ha kiírja, hogy melyik szám / film megy éppen, s mennyi telt el a játékidőből.
Engem mondjuk ezek az infók kevésbé érdekeltek, a grafikus EQ-t használtam a kijelzőmön, mert marha jól nézett ki. 

igazán lehetett volna az usb fekete az elején
attól eltekintve szép
na mondjuk az árulkodó, hogy még a sajtóközleményben is csak ferdén fért el a ventilátor..
[ Szerkesztve ]

Ez mitől apró ház?
. Átlagos mini-itx ház a rosszabbik fajtából.
Nehézkes kábelezés, rossz hűtés, max egy atomos rendszernek jó. Aki egy kicsit komolyabbat akar az el is felejtheti.
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
nekem nagyon tetszik, bár kár, hogy nem fér bele a 3,5"-os vinyó nagyobb alaplappal...
www.keytar.hu - improve yourself
Nekem is tetszik, mondjuk tény, kábelezni nem a legegyszerűbb, mondjuk ez olyan ház, hogy úgymond csak egyszer kell berendezni, utána nem kell piszkálni. 
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

Na végre
ilyet keresek ezer éve 
My SSD is faster than your HDD
Az optikai meghajtóért kár... HTPC-be meg kis fogyasztású 2,5"-os HDD való 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Én inkább tennék bele egy bazi nagy, de alacsony fordulatszámú 3,5" HDD-t. Mondjuk egy WD Green Powert. 

takaros kis ház 
az előlapra kitehették volna a maradék usb-t is, a proci fölé meg jobb lenne egy ilyen scythe venti
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
nagyon nem szeretem az ilyen ipari kinézetű gépeket. ha nem olvastam volna hogy cm tutira mondtam volna hogy IBM.
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
A Lenovonak vannak méretben ekkora asztali gépei, de azok nem ebben az árkategóriában.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
Nekem tetszik főleg azért mert kicsi és kevesebb helyet foglal
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

Ez drágább?? vagy olcsóbb??
My SSD is faster than your HDD

Nekem nem tetszenek az ilyen kis házak de szerintem a kategóriájában megállja a helyét.
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!
Csatlakozom! Ilyen patkányságot rég láttam.
Egyáltalán milyen sügér az, akinek megfordul a kobakjában, hogy ilyenre pazarolja a pénzét. Besszarábia...

A Macbook csak akkor ér valamit, ha Windows kerül rá...
Ilyen nagy zsúfoltságot is régen láttam már
de tetszetős, nem csalódtam a márkában. Szerencsére nem vagyok hely szűkében, hogy egy ilyen mini házra szükségem legyen. 
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos

Tudtok nekem ajánlani egy házat mini ITX laphoz, akár lehet külső tápos is. A lényeg hogy a lehető legkisebb legyen és fogadjon egy db 3.5"-os HDD-t.
Köszi
TRON addict

A Cooler Master mindig meg tud lepni engem külsejével, nagyon bejön ez a házikó is! 

nyah, remek. eloszor is hangos a tapventi (nyilvan, hiszen 4cm-es) es nem is szabalyozott. porog mint a hulye. raadasul eleinte kerregett is valami a tapban.
masodszor meg: ha egyszer osszeraktad, nem lehet leszedni az elolapot
tehat most itt ulok a felkesz hazzal, felcsavarozva az odd meg a kisvinyo, rajta az elolap, de nem tudom leszedni h atkabelezzem. erdekes konstrukcio...
dodge charger - ford mustang - dodge challenger