Tetszik.Jó hogy kivágták a kábeleknek a helyet. 
Walter White is Bad*ss!!

Tetszik.Jó hogy kivágták a kábeleknek a helyet. 
Walter White is Bad*ss!!
Tetszik nekem is.Csak hát 202 mm széles...abba befér egy Z600 
jó masszív darabnak tűnik... (csak az az átokverte kékled... :S miért nem opcionálisan adják hozzá kis zacsiban?) ha kinövöm a mostani házam, szerintem a kódgányt valami kicsit komolyabbra cserélem, ami ehhez hasonlóan anyagból készül...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Nem is az hogy kék,hanem elég durva fényereje van.Ha filmet/sorozatot nézek muszáj elhúznom a széket mert zavaró.
Walter White is Bad*ss!!

Mijaza led light on/off button?
Inkabb nem koltottek volna ra es raktak volna bele egy LED nelkuli ventit...
Amugy sztem CM690 helyett jo alternativa lehet, ha nem lesz tul draga...

Aranyos kis ház, látom jönnek be szépen a 14cm-es ventilátor helyek. Lassan lehet el is tűnnek a 8cm-es hangoskodók, 9.2-es társaik meg nem is terjedtek el nagyon.
Egy dolgot nem értek, miért van alul az a fránya táp... Ezt sosem tudom felfogni... szerintem nagy hülyeség.... 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
csinos kis házikó lett/lesz 
úgy látszik CM-ék kijavították benne azokat a hibákat amik a 690-esben bosszantóak voltak.
mostmár nem kell szétflexelni a ház tálca részét hogy a hátlapi merevítés egyszerűen szerelhető legyen.
árára kíváncsi leszek, mert a mostani házammal nagyon nem vagyon megelégedve, úgyhogy lehet itt az utód 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
Nem tetszik a pofája... 690 powa ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Nem fűt alá a proci... Elite331-esben rendesen zajongott a VX450, 690-esben szinte meg se hallom.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Próbáld ki egyszer, rájössz! 
Az alulra helyezett tápegységnek én csak előnyét tudom. Többek között nehezen borul fel.
És tényleg jobb ha külön hőkörben van a táp, úgy halkabb lesz. Persze kis teljesítményű gépnél nem számít, de egy ilyen házban többnyire nem 2GHz-en és alapfeszen járatott C2D szokott lenni. 
Ebben is csak az Intel hátlapi merevítőt lehet szerelni pf...
tudom... exéknek volt egy dvd lejátszójuk, aminek bekapcsolás után a bekapcs gomb mögé épített kékledje úgy világított, hogy kegyetlenül idegesített filmnézés közben 3-4méterről is... rátettünk mindig valami újságot, amin már nem világított át, hogy ne legyen zavaró... azóta irtózom a kékledes cuccoktól... dvd lejátszóból meg mindenből direkt olyat vettem azóta is, ami mentes tőle
az egyetlen kékledes cuccom 1 öngyújtó volt, az viszont hasznos volt, mert részegen könnyen meg lehetett vele találni a kulcslyukat
de kb ennyi...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Egy újabb "Best Buy" ? 
Persze csak is árán múlik...
mephi666 : legalább a dohányzás ezen része használható is valamire, na igen olyankor nehéz is 
[ Szerkesztve ]

Ha elborítod igen

ja
Kinézetre tetszik 

Ilyen sok Cavalier 3/Centurion 5/530/532/534+/Mystique 631/632/632S vazuk maradt raktaron, hogy mar az n+1-edik bort huzzak le roluk?
Lasd meg nemreg kijott Sileo 500/510, aztan iTower 930...
Raadasul meg a dizajn sem uj, gyakorlatilag egy alsotapos Centurion 532/534+-t latunk, aminek az alaplaptartojat moddoltak az RC-690-esere.
Sebaj, ebbe sem fog beleferni 25-26 centinel hosszabb VGA. 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Hát ezt se fogom látni, akkor élőbe! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Ez esetben a táp honnan szívja a levegőt? A radiátor teljesítményét felülmúló VGA felől vagy a szép poros padlóról? Én ezért nem értem ezt a módszert... Az adatlapomon lévő konfigban sem zajong a VX450, pedig van fűtés odabent...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Egyetértek, szerintem is csak divat, de multkor is beírtam, és leoltottak, hogy nem úgy van az,
meg porszűt kell alá rakni...
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Hát az aztán mennyire gyönyörű, hogy egy szöszmösz gyűjtő van a gép alatt. Nah jó abbahagyom én is ezt az értetlenkedést, nekem nem kell az biztos.
Minek legyen új dizájn, ha ez bevált? 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Hát ha van akkora a belseje mint a 690/590
Akkor egy 4870X2-es kari is belefér! [link]

Stacker-hez nem árul a CM frissített I/O panelt? Nekem a 6 USB sok elől, ellenben kellene eSATA is.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

De ez egy joval kisebb haz...
Centurion 5-ben 26 centi hely van a kartya hatlapjatol az 5.25" helyek kereteig.
Ebben a hazban meg ezzel esik egyvonalba az elforgatott vinyokeret...
Pl. a 9800GX2 27 centi...
De ha a legalso 5.25" helyet nezed, akkor oda mar egy ODD-t se tudsz rakni a VGA-tol.
Nalam a Pio DVR108 1.5 centit hatranyulik a kerethez kepest, kabelekkel egyutt ez mar -2 centi, marad 24...
Ez egy 7900GTX-nek pont eleg, de a mostani nagy kartyak ennel hosszabbak.
[ Szerkesztve ]

Nekem cooler master centurion 534 házam van és igazából nem tetszik.Vékony anyagból van rezeg az egész ház.A csavarmentes rögzítés nem jó de a csavaroknan nincs megfeleő hely kialakítva. A vinyórögzítés szánalmas mert az összes vinyó keltette rezgés átjön a házra és idegesítően remegteti a házat.Ezek szerintem ennél a háznál sem változhattak.

Ezek szerintem ennél a háznál sem változhattak.
Nem hat.
Ezert pofazom az osszes CM hazas topikba, hogy nem kell toluk hanyattesni.
Centurion 5 ota par aprosagon valtoztattak (pl. vinyok elrendezese, kulso dizajn), de a kicsi kulso meret, gyenge lemez, az ultragagyi kartyalefogato (elsore kettetortem, amikor probaltam a VGAt rogziteni...), az generaciok ota mit sem valtozott.
Csavarmentes 5.25"/3.5" rogzitesen ugyan valtoztattak, nem olyan idiota reteszek vannak, mint a Cent5-ben, de nem hinnem, hogy bele lehetne epiteni pl. egy SilentStar Dualbox vinyohutot anelkul, hogy szet ne kene verni kalapaccsal a hazat.

Jó kis ház, jó ötletekkel. A kivágás a procifoglalat alatt különösen tetszik. 2 dolog nem jön be rajta: a kék led, és az előlapi I/O panel. Ez utóbbit igényesebben is megoldhatták volna, bár ez a legtöbb olcsóbb CM háznál gond.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Jó kis ház ez
Kíváncsi leszek mennyiért vesztegetik majd
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

Jónak tűnik, de pár kivételtől eltekintve teljesen olyan belülről, mint a cm690. A kivágott alaplaptálca a procihűtőnél jó ötlet. Monjuk szerintem ha olyan hűtőt szerel fel valaki, amihez saját hátlap kell, azt nem nagyon fogja tudni beletenni beszerelt lap mellett.
De a kék ledes ventiről leszokhatnának cm-ék is már.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Hát az árát én olyan 20.000 Ft-ra tenném.... 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

HI!
hmmm teccik teccik, koszorni belole azt a kik vackot, beletenni ey ket + porkeverot aszem beprobalok egy ijjet:- )
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Az első ventilátorhoz van egy led kikapcsoló gomb az előlapi panelen.
Én is majdnem ezért nem vettem meg. De szerencsére erre gondolt a CM! 
Illetve gyárilag felül egy 14es, elöl egy 12es venti van. Érdemes szerintem megcserélni és előre rakni a 14est a winyókhoz. über-brutál jó és olcsó ház!