Hirdetés

CES 2014: megnéztük az LG új csúcsmonitorait

Néhány hete már hírt adtunk az LG érkezőben lévő, prémium kategóriás monitorairól, melyeket most a CES alkalmával lehetőségünk nyílt közelebbről is szemügyre venni.


[+]

Elsőként a 34UM95 típusjelzésű, ultraszélesvásznú (~21:9 képarányú), 34 colos modellt vizsgáltuk meg, mely 3440x1440 pixeles felbontású IPS panellel rendelkezik. A monitor gyárilag kalibrált, 99%-os sRGB lefedettséggel érkezik, a Crystal Float Stand pedig az átlátszó állványára utal. Thunderbolt 2 portból két darab került a hátoldalra, amivel elsősorban a Mac tulajdonosoknak szeretne kedvezni az LG, de természetesen majd egy megfelelően felkészített PC-vel is kihasználhatóak lesznek az aljzatok. Az iméntiek mellett még három USB, egy DisplayPort, egy HDMI, valamint egy analóg hangkimenet is helyet kapott a hátlap alsó felén.


[+]

A 31MU95 jelzésű, úgynevezett Real 4K monitor a standard 3840x2160 pixel helyett valamivel nagyobb, egészen pontosan 4096x2160 képpontos felbontással érkezik, mindez természetesen ebben az esetben is IPS panelen.


[+]

A gyárilag kalibrált, 99%-os sRGB lefedettség ennél a modellnél is megvan, akárcsak a két darab hátlapi Thunderbolt 2 csatoló.


[+]

Utóbbi két aljzat mellett itt is megtalálható a DisplayPort, a HDMI, illetve az analóg hangkimenet.


[+]

A jövőben érkező termékekre vonatkozóan sem az árat, sem pedig a piacra kerülés pontos időpontját nem tudtuk kihúzni az LG helyszínen lévő kollégáiból, de reményeink szerint mindkettőre hamarosan fény derül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés