Perifériák is akadnak az ASUS új evangelionos portfóliójában

Egy billentyűzet, egy egér, egy kupakkészlet, egy grip szett és egy ráadás VGA-támaszték emeli kalapját.

Tegnap előtt hírül adtuk, hogy az ASUS egy újabb adag Neon Genesis Evangelion szériás terméket készül piacra dobni, és bár a szóban forgó írásban a komponenseket már körbejártuk, néhány hasonszőrű perifériával is gyarapodik a gyártó felhozatala.


[+]

A porral és folyadékokkal szemben IP57-es védettséget élvező, alumínium fedőlapos ROG Strix Scope RX EVA-02 Edition billentyűzet "hétköznapi" változatát még 2020a-s esztendő végén nyúztuk egy teszt erejéig, majd az előző év májusában – a vállalat első EVA-s hardvercsomagjának részeként – megismerhettük az eszköz lila/fekete/zöld színkombinációba öltöztetett variánsát, ami a külsejétől eltekintve csak annyiban különbözött "natúr" testvérétől, hogy szimpla mechanikus helyett optomechanikus elven működő, lineáris ROG RX Red vagy kattogós/taktilis ROG RX Blue kapcsolókkal érkezett. A most terítéken szereplő jószág ezt a vonalat viszi tovább, csak piros/feketében.


[+]

Ha már rendelkezünk ROG RX (optikai) kapcsolókat hadrendbe állító tasztatúrával, de elnyerte tetszésünket a fentebb említett apparátus PBT kupakkészlete, azt ROG Keycap Set For RX Switches EVA-02 Edition néven, 127 darabos pakkban, 28 stabilizátorral, ISO kialakítású billentyűsapkákkal és (sajnos egy olcsóbb fajta) kupakszedő csipesszel egyetemben külön is megvásárolhatjuk.


[+]

A klaviatúra mellé azért dukál egy épkézláb egér, és itt kerül a képbe a szigorúan jobbkezes, 123 mm hosszú, 68 mm széles, valamint 44 mm magas, 79 grammot nyomó ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA-02 Edition, amelynek alapverzióját tavaly augusztusban, a Gamescomon láthattuk először. Amennyiben a burkolati elemek/gombok színeit nem nézzük, a specifikációkon nem módosítottak azóta.


[+]

Ez tőszavasítva 5+2 gombot, PBT főklikkeket, 100-tól 36 000 cpi-ig skálázódó, 650 ips-os/50 g-s ROG AimPoint szenzort (egyedi SROM-os PixArt PAW 3395, 1 százalékon belüli cpi-deviációval), gyorscserés foglalatokban megülő, válogatott ROG switch-eket, dedikált szervizfuratokat, háromféle üzemmódot (2,4 GHz, Bluetooh, vezetékes), 1000 Hz-es polling rate-et, deaktivált Aura Sync-es fényekkel 119-143 órás üzemidőt, USB Type-C/Type-A parakábelt, virgin grade PTFE tappancsokat, dongle rekeszt és egy rakás dobozban mellékelt extrát jelent. A rágcsáló egyébként a tajvani óriás továbbfejlesztett ROG SpeedNova rádiófrekvenciás technológiájával kommunikál a célgéppel, aminek reszponzivitását a ROG Harpe Ace Aim Lab Edition kivesézése közben megtapasztalhattuk.


[+]

A Neon Genesis Evangelion/Shinseiki Evangelion franchise azon rajongói, akik az ominózus ROG Harpe Ace gazdái, talán örömmel fogadják a ROG Harpe Ace Mouse Grip Tape EVA-02 Editionként listázott grip tape szett debütálását, főleg ha a kurzorkergető borítása hajlamos csúszóssá válni a kezeik alatt.


[+]

Az utolsó újdonság egy igen robusztus, PCI bővítőhelyet szabadon hagyó támaszték a videokártyánk alá, amit ROG Herculx EVA-02 Editionnek hívnak. A cinkötvözetből, illetve műanyagból lévő, 208 x 71 x 46 mm-es kiegészítő számos házzal kompatibilis, és fedélzeti görgőkerekének, plusz kiengedőgombjának hála könnyedén szabályozható az alátámasztási magassága a 72-től 128 mm-ig tartó intervallumban. Bónusz gyanánt egy 3D-s ARGB díszítés terül el a holmi oldalán, amely háromtűs vezérlést használ, és természetesen Aura Sync-es szinkronizációra is sarkallható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés