Két FX processzor kapja még meg az AMD Wraith hűtőjét

Az AMD még februárban frissítette asztali termékflottáját, amelyet márciusban pár új modell követett, és lényegében az április sem telik el változás nélkül. Ezúttal a régóta elérhető FX-6350 és FX-8350 jelzésű processzorok kapják meg az AMD legjobb hűtőjét, vagyis a Wraith nevű modellt, amit 125 wattos hőmennyiség elvezetésére terveztek. Ezzel a csomaggal némi tuning is belefér a gyári hűtő cseréje nélkül.

A változás hatására az aktuálisan elérhető FX-6350-es és FX-8350-es dobozos csomagokat felváltja az új szett, amely ugyanazt a processzort kínálja immáron jobb hűtővel, de változatlan rendre 130 és 170 dolláros áron. A felújított megoldások szállítása már elkezdődött, így a héten feltűnhetnek a boltokban, míg a régebbi verziók kivezetésre kerülnek.


[+]

A Wraith hűtővel csomagot FX processzorokkal az AMD a DirectX 12 adta lendületet szeretné kihasználni, mivel ez az API kifejezetten a többszálú végrehajtást tartja szem előtt, vagyis ténylegesen lineáris skálázódást biztosít akár nyolc, esetleg még több magra. Az AMD mindemellett elárulta, hogy az aktuálisan elérhető Ashes of the Singularity, Hitman, Gears of War: Ultimate Edition, Rise of the Tomb Raider és Quantum Break című DirectX 12-es játékok mellé az következő hónapok még befut számos új API-t használó program. A vállalat ezen belül kiemelte, hogy a The Elder Scrolls Online, a Total War: Warhammer, az ARK: Survival Evolved, a Forza Motorsport 6: Apex, a Descent: Underground, a Deus Ex: Mankind Devided és a Star Citizen című alkotások DirectX 12-es módjának elkészültében segédkeznek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés