Az AirLive bemutatta a világ legerősebb Wi-Fi routerét

Az AirLive bejelentette az N. Power nevű terméket, mely a gyártó szerint a világ legerősebb IEEE 802.11b/g/n szabvánnyal kompatibilis Wi-Fi routere. A vállalat az újdonságot elsősorban hotelekbe, iskolákba, vagy más nagyobb létesítményekbe ajánlja, de természetesen a végfelhasználók is megvásárolhatják, ha szükségesnek érzik a termék által nyújtott teljesítményt.

Az N. Power az első termék, ami 2 wattos teljesítmény leadására képes 3 dBi nyereségű antennán keresztül. Az AirLive mérései szerint a router így 2,6 km-es távolságot is képes áthidalni, sőt a szerkezet még antenna nélkül is képes 1 wattos teljesítmény leadására. Az egyéb tulajdonságot tekintetében az N. Power négy PoE-kompatibilis Ethernet portot kínál, továbbá rendelkezik egy USB 2.0-s aljzattal is, ahova a felhasználó egy adattárolót csatlakoztathat, hogy annak tartalma a hálózaton keresztül elérhető legyen. Természetesen a hozzáférés jelszóval védhető.

Az N. Power közvetlen konnektoros tápellátást sem igényel, hiszen az energiaigénye egy Ethernet porton kielégíthető passzív PoE-val. Az AirLive a forgalmazást még nyáron megkezdi, de az ajánlott fogyasztói árról nem nyilatkoztak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés